Som maximálne spokojná, objednávam často.
- obchod má v ponuke tovar, ktorý sa už nemôže objednať, lebo sa nevyrába..
obchod zrušil moju objednávku , napriek tomu, že produkt majú stále v ponuke,a operátor,ktorý sa nepredstavil a nebolo mu rozumieť-zrejme inej národnosti sa snažil nanútiť mi produkt, ktorý nechcem..bol neúctivý a nepustil ma k vysvetleniu..nikdy viac...okrem toho, tovar som zaplatila dopredu a stále mi nevrátili peniaze..asi ich poslali pešo...
- super rychlost dodania..
- Blízkosť, rýchlosť
Spokojnosť
Rýchlosť vybavenia objednávky
Široký sortiment, akcie
+rýchlo, spoľahlivo
balík ešte neprišiel
Tovar som objednal 09.01.25 a do 16.01. nebol doručený. Lekáreň nereaguje na naše e-maily a sms ohľadom našej objednávky a tak nevieme, či tovar bude vôbec dodaný, hoci naša objednávka je potvrdená.
Tovar bol doručený do troch dní.
Do dnešného dňa som objednané lieky nedostala. 7.1.2025 boli objednané a hneď zaplatené. Často objednávam lieky z rôznych lekárni na druhý - tretí ich mám doručené. Z pražskej lekárne mi prišla objednávka na druhý deň. Košice sú za rohom a už týždeň čakám. Nemôžem hodnotiť kvalitu obchodu, pretože sa mi na uvedenom telefónnom čísle nikto neozýva.
- Dodany zly tovar
- Produkty tesne pred expiraciou
Velmi neseriozna lekaren. Nezdvihaju telefon cely tyzden, vsetky pripravky chvilu pred expiraciou. Nedoruceny cely tovar - chyba kondicioner
- neskoro
Nik sa mi neozval