- Neumerne ceny dielov.
Vysoke ceny dielov, bezny diel za 15 centov predavaju za 2 eura, urcite neodporucam, len v krizovych pripadoch. Vo vykupe Lega ponukli za 150€ Lego 40€ a este z toho dole 20percent za vykup...
Reakcia obchodu Legáčik
Pokúsime sa uviesť veci na pravú mieru.
Toto je prepis našej komunikácie ku Vám zo dňa 15.10.2020:
Dobrý den ,
tovar momentalne nevykupujeme, berieme do komisu .Cena predajna do komisu možno 70eur nasa provizia 30%
Alza ponuka danu stavebnicu novu 99,90eur
V tejto komunikácií Vám bola jasne objasnená aktuálna cena Vami ponúkaného produktu a tiež ponúknutá možná cena pri komisnom predaji prispôsobená aktuálnej trhovej hodnote produktu. Tak isto Vám bola predstavená aj naša provízia z predaja, ktorá je pre každý komisný predaj fixná a z ktorej ešte musíme odniesť daň.
Z komunikácie jasne vyplýva, že sa nejednalo o stavebnicu v hodnote 150 eur, ale 99,90 eur, a tak isto nebola ponúknutá výkupná cena 40 eur, ale 70 eur.
Čo sa týka dielov tak cenu prispôsobujeme dopytu a raritnosti daného dielika. Dieliky ponúkame v kamennom obchode, v ktorom musíme v cene zohľadniť aj naše výdaje na ľudské zdroje, priestory, balné....
Sme veľmi smutní, že ste neboli spokojný s naším obchodom, ale boli by sme radi ak by ste v svojej argumentácií používali presné fakty a nezavádzali.
Legáčik -
Tovar ktory som si objednala tak mi prisiela iba polka , vraj nemaju na sklade
Reakcia obchodu Legáčik
Vážená pani, Vaša objednávka bola vybavená na nasledujúci den .Nevedeli sme Vám zaslat jedno zvieratko , nakolko sa vypredalo v priebehu dňa o čom sme Vas informovali telefonicky .Je nám ľuto ,že náš obchod neodporúčate .
- neviem
- nedostatočný - nejednoznačný popis množstva tovaru
už tu nebudem objednávat
Dobry den pani Nemcikova
Ospravedlnujem sa Vam, na zaklade komunikacie medzi Legom a mnou som dostal odpoved o pravosti kociek. Ide naozaj o original. Ak mozete v mojom mene poziadat o zmazanie mojho hodnotenia. dakujem a prajem pekny den