nemôžem posúdiť, bolo to prvý krát.

• Poslali kuriérom za super cenu

Tovar mi bol doručený v poriadku, lampička funguje perfektne rastlinka ožila a rastie,som velice spokojný.

Super prístup a dodanie to čo som si objednal.

Doručenie a vybavenie bolo rýchle. Kvalita tovaru vyzerá dobre no potrebuje to este testovanie. Ak sa tovar osvedčí isto sa vrátim.

• rýchle doručenie

• Bol som spokojný s celkovým priebehom obchodu, od objednania až po doručenie. Zvažujem ďalšiu objednávku. Chcem však zrealizovať inštaláciu.

• Jediná položka v objednávke - kalibračný roztok - ktorý som súrne potreboval, mi bol doručený s povoleným viečkom, takže polovica roztoku bola vytečená v balíku. Keďže sa jedná o kalibračný roztok, považujem týmto druhú polovicu za kontaminovanú. Pripúšťam že viečko bolo povololené z výroby, nedotiahnuť však jediným pohybom tekutý tovar pred zabalením, považujem za hrubú nedbalosť až ignorantstvo predajcu. Je zrejmé, že to so svojou službou zákazníkovi nemyslí vážne. Ruky preč od takéhoto obchodníka!

Reakcia obchodu LedMeGrow.sk

túto informáciu sme sa dozvedeli až z tejto recenzie, ak by ste nám dali vedieť, samozrejme by sme vám zaslali nový kus.

Čas od času sa nám takáto vec stane, ale ide skôr o poškodenie počas prepravy, ktorému sa snažíme predchádzať starostlivým zabalením tovaru. Aj napriek tomu stačí, aby počas prepravy kuriér na takýto balíček položil nejaký ťažký balík a akokoľvek dobré balenie obsah neochráni. Ak by bol uzáver uvoľnený, skladník by to zistil a takýto kus by ani neodoslal.

S pozdravom,

• Celkom rýchle doručenie

• Rýchle doručenie

Ďakujem.

Výborne, všetko super, dodané za 1 deň. odporucam

Prisiel mi iny vyrobok ako bol uvedeny na obrazku pri objednavke, po komunikacii mailom mi bolo povedane ze taky vyrobok nemaju.

Prekvapivo rýchle dodanie, tovar kvalitne zabalený

• Rýchle doručenie tovaru
    • Dobrý sortiment hnojív pre hydropóniu
    • Pri chybe reagovali rýchlo a vyriešili ju k mojej spokojnosti

Obchod s veľmi dobrým sortimentom.

• Rychlost dodania
    • Packeta

Uz nekolko krat som objednavala tovar v toto obchode. Reaguju rychlo, tovar je kvalitny, hoci cena je dost vysoka.

Velka spokojnost