všetko ok
- až domov a rýchlosť
- spokojnosť
Super rýchle spracovanie objednávky
- Kvalita produktu a jeho stav
- Dobre zabalené
- Možnosť voľby doplňujúceho tovaru
- Internetová stránka menej prehľadná a kvalitná
Zakúpený tovar bol v poriadku, naozaj v dobrom stave, ako bolo písané v popise, prišiel do 3 pracovných dní od zakúpenia, ako som očakával. Za nevýhodu by som považoval prehľadnosť a spracovanie internetovej stránky. Stránku som prehľadával v telefóne, tam to bolo fakt dosť rozhádzané a zložitejšie sa v tom orientovalo. Možno by som ešte produkty dopĺňal o reálne fotky, nakoľko obrázky boli len z internetu a pri repasovanej technike ľudí zaujíma vizuálna stránka produktu, nie len popis stavu produktu.
Sortiment ponúkanývh produktov je dobrý.
Rýchle dodanie
OK!
- notebook v stave ako nový kus
- kvalita tovaru
- dobra cena
Obchod doporučujem, predáva kvalitný tovar. Mám s nim dobré skúsenosti, kúpil som už tretí notebook a v prípade potreby by som neváhal a zakúpil ďalší.
- dobre ceny repasovab ych pc a notebookov
- ziadne
- ochota
- ceny neskutočné
- výrobky kvalitné
- 3 roky!!!!!!! záruka
- obrovský výber výrobkov za skutočne štvrtinové ceny
- rýchle vybavenie objednávky
- spoľahlivosť
- možnosť zvoliť si , čo do pc chcete a čo netreba
- možnosť zvoliť si operačný systém aký chcete v cene výrobku!!!!!!
- ostatní obchodníci učte sa , ako sa to má robiť
- komunikácia obchodu na 100%
- nebol to môj prvý nákup u nich a určite nie posledný
- dobré ceny
- komunikácia
- ústretovosť
budem nakupovať aj nadalej
- výhodné ceny notebookov s plnou zárukou
- legálny predinštalovaný OS podľa vlastného výberu v cene
- možnosť modifikácie konfigurácie v objednávkovom procese
U tohto predajcu som za posledné roky nakúpil už niekoľko notebookov a môžem povedať, že zatiaľ som nezaznamenal žiadny problém. Aj napriek tomu, že sa jedná o používané kusy, tak ich vzhľad je celkom slušný a s minimálnymi známkami používania. Po funkčnej stránke bolo u zariadení ktoré som kúpil ja zatiaľ všetko na 100%. Predajca aj promptne reaguje na dodatočné požiadavky zákazníka. Na začiatku objednávky je možné si naklikať aj prípadnú zmenu konfigurácie v rámci možností notebooku (navýšiť/doplniť HDD/SSD, zmena veľkosti RAM, dokovacia stanica, výber OS a kancelárskeho balíka).
Reakcia obchodu Trade Technology s.r.o.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a teší nás že ste spokojný a opakovane nakupujete nami dovážané a predávané produkty, ktoré sú v 99% prípadov stiahnuté z firemného prostredia po maximálne roku používania, čomu zodpovedá aj optický a technický stav. Taktiež batérie sú otestované a plne funkčné. Záruka 36 mesiacov svedčí o to že si stojíme za predávaným tovarom na 100%.
s pozdravom team Ledgo.sk -
Extrémne dlhá doba dodania. Minimum komunikácie zo strany obchodníka. Po dvoch telefonátoch z mojej strany som sa dozvedela, že na notebooku chcú ešte zmeniť zadný kryt, čakajú na dodanie súčiastky.
Očakávala by som infromácie o oneskorenom dodaní vopred.
Notebook som objednávala ako darček k narodeninám pre dcéru. Našťastie s 3 týždňovým predstihom. Termín dodania stále nemám potvrdený. Odpoveď, ktorú som dostala znela v priebehu týždňa sa dozviete.Reakcia obchodu Trade Technology s.r.o.
Dobrý deň, objednávka vytvorená 23.5. 18:00 zaplatená bola 25.5. expedujeme dnes 31.5 medzitým bol víkend !
Na Vami objednaný laptop DELL Precision DELL Precision 7510 Intel® Core™ [email protected]|32GB RAM|512GB SSD NVMe|Quadro M2000M 4GB Trieda A v cene 493€ sme museli doobjednať spodný kryt keďže to bol posledný kus nebolo možné ho preskladať tak aby spĺňal naše prísne kritériá kvality Triedy A. Kryt sme dnes obdržali vymenili a laptop Vám posielame. Pevne verím že budete spokojná ako s kvalitou tak aj s cenou kde máte započítanú zľavu 11%.
bleskovka
Reakcia obchodu Trade Technology s.r.o.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a teší nás že ste tak ako 98% iných zákazníkov spokojný s rýchlosťou dodania.
- Plusy- Komunikácia, Ochota, Tovar , Rýchle dodanie
- Mínusu - Žiadne
Odporúčam na 100%. Komunikácia, ochota pomôcť, tovar v super stave a perfektne balený, naozaj rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Trade Technology s.r.o.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a teší nás že ste tak ako 98% iných zákazníkov spokojný s komunikáciou, kvalitou a rýchlosťou dodania.
s pozdravom team Ledgo.sk -
- ochotny personal a rychle vybavenie objednavky
Reakcia obchodu Trade Technology s.r.o.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a teší nás že ste tak ako 98% iných zákazníkov spokojný s ochotou nášho personálu a rýchlosť vybavenia objednávky.
S pozdravom team Ledgo.sk -
Rýchle dodanie
Komunikácia s obchodom
Tovar v top staveReakcia obchodu Trade Technology s.r.o.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a teší nás že ste tak ako 98% iných zákazníkov spokojný s kvalitou dodávaného repasovaného tovaru.
S pozdravom team Ledgo.sk