Rýchle dodanie
Prvý nákup z obchodu Lawli a velká spokojnosť.Mnou zakúpený hrnček ešte krajší,ako na foto.Prišiel rýchlo a precízne zabalený.Odporúčam
Som veľmi spokojná
- Rýchlosť, bezproblémovosť
- Krásne osušky, rýchle dodanie, spokojný oslavenec, odporúčam , určite budem objednávať zase
Lawli - za mňa jednoznačne SUPER a veľmi som rada, že som si vybrala LAWLI. Objednávať určite budem, web - 100%, objednávka rýchlo vybavená, žiaden problém s platbou, dodanie ne jedničku.
Ešte raz ďakujem za dodanie, ochotu a tomu pánovi, čo som s ním volala, ďakujem za odbornosť, ochotu a ľudský prístup. -
Tovar mi bol doručený rýchlo, v poriadku, odporučila som už iným zákazníkom. ďakujem.
- Rýchle dodanie tovaru
- Super rýchle dodanie
Môžem len odporučiť. Spokojnosť z každej strany
Rýchle dodanie
- Bola som veľmi spokojná s nákupom...uterák je krásny, aj priateľa potešil, pre ktorého to bol darček :) Som rada, že som objavila tento obchodík.
Určite si chcem v budúcnosti objednať znovu :)
- S tovarom som bola spokojná
- Možnosť vytvoriť si objednávku podľa svojich požiadaviek
- Nespoľahlivý
Objednávku (mal to byť darček) som chcela doručiť na inú ako fakturačnú adresu, no ajtak balík odovzdali doručovacej firme s fakturačnou adresou na balíku. A hoci som aj dostala email s tým, ze mi bude doručovaný balík a môžem zmeniť adresu doručenia, online to nefungovalo. Ked som kontaktovala priamo kuriéra, reagoval rozčúlene a neochotne. V dnešnej dobe dosť neprofesionálne na internetový obchod.
Ochota,osobný kovtakt,okamžitá reakcia na otázky,....vrelo odporúčam...
- Flexibilné jednanie
S nákupom som veľmi spokojná i obdarovaní, prevedenie bolo perfektné.
- rýchlosť vybavenia objednávky
- kvalita
- krásna práca
- super
- pre lepšiu orientáciu by bolo dobre spraviť pri vytvarani vlastneho produktu ukažku vybratej farby osušky s nitou
- Prvý krát ⭐
- rýchle vybavenie objednávky
- krásna a kvalitná práca
- výhodná cena
- žiadna
aj keď sa v minulosti stalo, že mi bola doručená objednávka iného zákazníka, firma Lawli okamžite a zadarmo nanovo vybavila moju objednávku a tovar mi bol doručený správne
Skoda ze nepisu tlacenym ako som chcela len pisanim