Žiadate recenziu na niečo,čo ešte ani nebolo doručené !!! Objednávka podaná 8.6.2024. Dnes je 16.6. ..takže z mojej strany nespokojnosť

• Dodacia lehota
    • Ochota
    • Plaba iba prevodom

Na pri objednavke vam pri polozkach ukazuje dostupnost tovaru (na mobile to vidite skladom, ale len webovskej verzii ze kde to konkretne maju). Objednavka v piatok ukazuje dorucenie v utorok. Po odoslani objednavky prisiel email, ze vystavia fakturu(je to jediny sposob platby), tak pri proaktivnom telefonate, s otazkou ako to chcu stihnut do utorka, mi odpovedali ze vsak to utorok nema sancu byt, ze ak by vsetko mali na jednom mieste tak v stredu. Ze aj tak nemaju prijate peniaze, je piatok poobede ze co si predstavujem za dodanie. Uprimne, len to co mate napisane na stranke... odpoved bola ze dobre, zmenia si to na 10dni ked mi to tak strasne vadi ze to neni nacas.. absolutny nezaujem.

• Žiaden tovar mi neprišiel ani oznámenie o zrušení.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

na základě objednávky Vám byla 17.10.2023 odeslána zálohová faktura (platba předem). Tato faktura nebyla uhrazena, takže je logické, že Vám nepřišlo žádné zboží. Chyba je tedy na Vaší straně, takže Vaše hodnocení je nepochopitelné.

• tovar ktorý sa len tažko zhana
    • platba vopred ! a tovar mi ešte po zaplatení a 6 dnoch stále neprišiel

neviem či to je rozumné takto nakupovat,kedže už mám skúsenost z iným obchodom, kde rovnako požadovali platbu vopred,a dodnes nemám ani peniaze ani objednaný tovar. Obavam sa, aby sa to neopakovalo

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

zálohová faktura byla zaplacena 12.9. a zboží se odeslalo 13.9.2023. Někdy je dobré s hodnocením trochu počkat, protože objednávku jste si udělal 9.9.2023 (platba 12.9.) a hodnocení píšete o víkendu 16.9.2023. Zboží Vám muselo být doručeno ihned po víkendu, přece jen se jedná o doručení do zahraničí, kde si zásilku musí předat přepravci z ČR a SR.

Tímto prosíme i ostatní zákazníky, aby nepsali do hodnocení svoje obavy či pochybnosti, ale opravdu reálnou zkušenost s naším eshopem.

• na stránke popis látky "100% viskóza" a prídu zoštrikované PET-flašky

prvá aj posledná objednávka, keďže namiesto 100% viskózy prišli zoštrikované PET-flašky, tak 5 metrov látky môžem vyhodiť, obchod hrá mŕtveho chrobáka a nekomunikuje ohľadom nápravy.
    NEODPORÚČAM, to už radšej látky mráz (hoci býva dlhšia doba dodania), tam mi posledná objednávka prišla za 4 dni od objednania na Slovensko.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

jak již jsme Vám psali v mailu, opravdu se jedná o viskózovou šatovku, která je odlišná zpracováním a má lehce chladivý efekt. Tato látka má takovou strukturu a charakteristiku. V žádném případě se nejedná o látku obsahující polyester.
    Pokud Vám látka nevyhovuje a máte ji v původním stavu (nad 2m, nerozstříhanou, nepranou), tak ji můžete vrátit na adresu naší provozovny: Kojetínská 4269, Prostějov, 796 01.

• Sortiment sa mi páčil, preto som si vybrala tieto produkty.
    • Nedá dá platiť dobierkou, hoci je vo výber platieb.

Pekný sortiment, ponúka výberu platieb nie je taká, aká je uvedená, doména je slovenská, obchod český, keď všetko odklukáte, vypíšte a tešíte sa na tovar, príde Vám informačný mejl, že platba na dobierku do zahraničia nie je možná.
    Áno, dá sa platiť aj prevodom, ale do zahraničnej banky, tým pádom pre mňa poplatky, vzhľadom na malú výšku objednávky, boli privysoké.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

uvádíte zkreslené údaje. Zboží zasílané do zahraničí (tedy i na Slovensko) zasíláme pouze oproti platbě předem, to ale zákazník vidí hned v košíku před odesláním objednávky. Platba je stejná jako když platíte v rámci slovenských bank, nakupujete v měně EURo, platíte rovněž v měně EURo, žádné poplatky tam nejsou.

Zatiaľ iba čakám na tovar

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

při platbě předem posíláme podklady k platbě. Žádnou platbu jsme od Vás neobdrželi, tudíž nemohlo být ani zboží zasláno.

Zakúpená látka sa ani trochu nepodobá tej co mali vyfotenu. Absolútna nespokojnosť. Keby sa dalo, pridám fotky. Ide o uplet 22146. Ďakujem

• Dlha doba dodania

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

Vaše objednávka byla vytvořena ve čtvrtek 9.4.2020 (Velký pátek, SO, NE a Velikonoční pondělí jsou nepracovní dny, kdy máme opravdu zavřeno) a první pracovní den byl tedy 14.4.2020. Objednávka byla odeslána 16.4.2020, tedy třetí pracovní den, což opravdu v době, kdy nách chybí pracovníci na skladu z důvodu uzavření škol, není dlouhá doba.
    Každý zákazník dostává informační email o expedici zboží (s číslem balíku), takže i jistě Vy víte, kdy byla zásilka od nás odeslána. Bohužel již neovlivníme prodlužující se dobu dodání přepravcem, který to v dnešních dnech uzavřených hranic, kontrol, čekání, množství zásilek atd, nemá vůbec snadné.

• Celkmo obstojny web / e-shop
    • Nie su schopni dorucit objednany a vopred zaplateny tovar na cas. Uz 2 tyzdne cakam a ziadna odpoved.
    • Obmedzeny sortiment. Pomaly niet z coho vyberat.
    • Chyba moznost platby na dobierku, aby bol zakaznik aspon trochu chraneny.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

Vaše objednávka byla vytvořena v neděli 5.4.2020, zálohovou fakturu jsme Vám odeslali v pondělí 6.4.2020 a objednávka byla zaplacená 7.4.2020. Expedována byla 9.4.2020, čili 2 pracovní dny od zaplacení, což je v této době s nedostatkem pracovních kapacit (někteří rodiče jsou z důvodu zavření škol doma s dětmi) velmi solidní. O expedici zásilky je každému zákazníkovi rozesílán informační email. Nezlobte se, ale pokud už někoho chcete kritizovat, je to spíše přepravce, který Vám zásilku řádně nedoručil. Chápeme, že je mnohem snažší napsat negativní recenzi, než nás třeba nejdříve kontaktovat s dotazem o doručení zboží. Naši zaměstnanci dělají maximum pro rychlé odeslání objednák, ale opravdu není v našich silách sledovat již odeslané zásilky.

Po týždni od objednania mi bol doručený email o zrušení objednávky.. Chápem situáciu, ale myslim, že sa mohli ozvať sj skôr

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

nezlobte se, ale situaci nechápete vůbec. To co se nyní děje na trhu nejen v ČR nemá obdobu. Je těžké vůbec reagovat na maily či telefony, které neustále zvoní a my už je ani všechny nemůžeme zvedat, protože potřebujeme zákazníkům poslat spíše zboží. Mnohé materiály jsou okamžitě vyprodané nebo přijdou od dodavatele pozdě či vůbec. Situaci navíc vůbec nepomáhá poloviční počet pracovníků skladu, protože jsou uzavřené školy a tyto rodiče jsou doma s dětmi. Když toto začalo, nebylo v našich silách odpovědět ihned všem zákazníkům, kterých bylo najednou obrovské množství.. bez lidí to prostě nejde.

tovar som si objednala, objednávku potvrdili, ale neprišla mi zálohová faktúra na úhradu. Aj som to urgovala a obchod vôbec nereaguje.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

potvrzení objednávky chodí automaticky. Vaši objednávku jste udělala 8.4.2019 ve 21:36. Podklady k platbě Vám byly odeslány 9.4.2019 v 7:45 a následně ještě podruhé po tel. urgenci 24.4.2019 v 9:33, platba ale nepřišla. Doporučujeme si zkontrolovat nastavení Vašeho emailu, zda Vám zprávy nechodí do SPAMU. Není pravda, že nekomunikujeme, ale opravdu není v našich silách ověřovat, zda zákazník odeslaný email dostal. Místo této recenze stačilo napsat email.

• Po zaplatení tovaru som nedostala žiadnu informáciu o ďalšom postupe a tovar mi dodnes nedoručili
    • Neodporúčam.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

zboží jste si objednala 3.4.2019 ve 20:44. Podklady k platbě Vám byly odeslány 4.4.2019 v 10:44. Platba byla připsána na náš účet až 9.4.2019, čímž došlo ke zbytečnému prodlení u objednávky!

Jelikož Vaše objednávka obsahovala větší množství drobných položek (po 40 cm, 50 cm) a některé položky se museli stáhnout z našich prodejen zpět na expediční sklad, posunula se z naší strany doba dodání asi o týden, na což jsme Vás mailem upozornili.

Také jste měla informaci, že i platba byla připsána na náš účet. Není pravda, že jste měla tedy nedostetečné informace a recenzi jste se neobtěžovala upravit ani poté, co Vám bylo zboží samozřejmě v pořádku doručeno.

Nemám ešte ako ohodnotiť kvalitu látky nakoľko mi balíček ešte nebol doručený. Tým pádom neviem dať odporucanie svojím znamim.

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

u Vaší objednávky je uvedeno převodem a 19.11.2018 (po ověření stavu) Vám byla mailem zaslána zálohová faktura. Do dnešního dne jsme od Vás neobdrželi platbu, takže žádná objednávka být odeslána ani nemohla. Nerozumíme tomu, proč píšete negativní recenzi, když je chyba na Vaší straně.

• Dlha dodacia lehota a zla komunikacia, vysoka cena dopravy, pricom kurier balik nedorucil a musela som si ho vyzdvihnut u nich v sklade

Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk

Dobrý den, jen pro upřesnění Vašeho nákupu - zboží jste si objednala v sobotu 24.2.2018, v pondělí 26.2. (první pracovní den) jsme Vám zaslali zálohovou fakturu, která byla uhrazena v úterý 27.2. a ihned následující den bylo zboží od nás odesláno. Každý zákazník dostává oznámení o přijetí objednávky a následně i oznámení o expedici zboží na email uvedený v objednávce.
    Mrzí nás, pokud jste měla problém s doručením zboží, nicméně chyba není na naší straně, ale na straně přepravce. Chápeme, že je jednodušší napsat negativní recenzi, ale pokud byste nás kontaktovala, mohli jsme Vám pomoci situaci s přepravcem vyřešit.