- S tovarom aj s dodávkou tovaru, ako aj so zabalenim zásielky som maximálne spokojná, odporúčam, určite si objednam aj nabudúce
Všetko ok.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
pre doručenie na Slovensko bola jediná možnosť úhrady a to predom prevodom na účet, čo spomalilo odoslanie zásielky. Taktiež bola iba jedna možnosť spôsobu doručenia.
z dvoch objednaných látok, obe 2,5 m, bolo doručené 2,4 m.Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk
Děkujeme za Vaše hodnocení.
- Sortiment sa mi páčil, preto som si vybrala tieto produkty.
- Nedá dá platiť dobierkou, hoci je vo výber platieb.
Pekný sortiment, ponúka výberu platieb nie je taká, aká je uvedená, doména je slovenská, obchod český, keď všetko odklukáte, vypíšte a tešíte sa na tovar, príde Vám informačný mejl, že platba na dobierku do zahraničia nie je možná.
Áno, dá sa platiť aj prevodom, ale do zahraničnej banky, tým pádom pre mňa poplatky, vzhľadom na malú výšku objednávky, boli privysoké.Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk
uvádíte zkreslené údaje. Zboží zasílané do zahraničí (tedy i na Slovensko) zasíláme pouze oproti platbě předem, to ale zákazník vidí hned v košíku před odesláním objednávky. Platba je stejná jako když platíte v rámci slovenských bank, nakupujete v měně EURo, platíte rovněž v měně EURo, žádné poplatky tam nejsou. -
Všetko ok, látka je krásna, veľkáspokojnosť : D
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Zatiaľ iba čakám na tovar
Reakcia obchodu Látky-galantéria.sk
při platbě předem posíláme podklady k platbě. Žádnou platbu jsme od Vás neobdrželi, tudíž nemohlo být ani zboží zasláno. -
- Rýchle dodanie tovaru.
- Krásna latka rýchle dorucenie
Rýchla komunikácia aj jednanie. Spokojnosť
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Zakúpená látka sa ani trochu nepodobá tej co mali vyfotenu. Absolútna nespokojnosť. Keby sa dalo, pridám fotky. Ide o uplet 22146. Ďakujem
- Výborný obchod so širokým výberom tovaru a dobrými cenami. Expedovanie a dodanie tovaru rýchle, okrem platby za tovar.
- Zdĺhavý (2-3 dni čakania) a trocha komplikovaný prevod peňazí z účtu na účet obchodu. Bola by lepšia voľba rýchlejšieho a pohodlnejšieho spôsobu platby cez nejaký internet banking, ako aj výberu viacerých možností platby.
Výborný obchod so širokým výberom tovaru a dobrými cenami. Expedovanie a dodanie tovaru rýchle, okrem platenia za tovar.
Zdĺhavý (2-3 dni čakania) a trocha komplikovaný prevod peňazí z účtu na účet obchodu. Bola by lepšia voľba rýchlejšieho a pohodlnejšieho spôsobu platby cez nejaký internet banking, ako aj výberu viacerých možností platby. -
- Pohodlný nákup
Děkujeme za Vaše hodnocení.
pri materiáli by som prijala napísanú aj farbu látky
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Kupovala som prvýkrát, tovar mi zatiaľ nedorazil.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
- veľmi korektné a rýchle reakcie na objednávku. Výborná komunikácia so živým človekom a nie s automatom. Odporúčam, určite tu budeme nakupovať aj v budúcnosti.
seriózny prístup k zákazníkovi.
- Kvalita vyrobkov
- Rýchle a bezproblémové vybavenie
- rýchle vybavenie
- kvalitný tovar
S obchodom som spokojná.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
- Vyborna komunikacia a velka ochota