- Seriózny obchod,odporúčam všetkým!
Kvalitne zabalený tovar.
- Expresné dodanie
Rád tam nakupujem. Dodávky sú okamžité. Tovar mi príde asi na tretí deň od objednania. Platím prevodom. Mám účet vo FIO a myslím, že aj oni, takže prevod je okamžitý. Ďakujem.
XXXXX
- Príde to do niekoľkých dní. Z Aliexpressu by som musel čakať niekoľko týždňov. Kúpil som tam už niekoľko rôznych zariadení z elektroniky. Som spokojný
Tovar treba pracne hľadať. Chcelo by to viac podpoložiek a v nadpise by malo byť presnejšie popísané o čo sa jedná. Tak to musím dlho študovať a vyberať na základe podrobného popisu a musím preskakovať tovar, ktorý ma nezaujíma.
- spolahlivý
- Rýchle vybavenie objednávky ale zlyhalo doručenie
Tovar zatiaľ nebol doručený hoci ma dva krát volal kurier z Bratislavy no ja bývam v Banskej Bystrici. Urgoval som doručenie v depe GLS sľúbili, že dnes doručia. Iste nebola chyba z vašej strany.
- Velmi dobry vyber tovaru
- Velmi dobre ceny
- Poradia pre kadzy artikel
- Zatial co som zakupil, funguje super. Vo svojom projektiku som nahradil uplne vsetky suciastky, v Cine kupene, tymito od Laskakit a div sa svete, zacali mi fungovat veci.
Odporucam vzhladom na rady, tovar a ceny. Prestal som kupovat veci z Ciny. Nakupujem uz len tu. Jasne, ze vsetky suciastky su vyrobene v Cine, ale tie od Laskakit mi funguju perfektne, nemusim sa obavat, co zase nepojde a ceny su uplne paradne.
Super 1
- Doručenie skoro
- tovar bol dodany do druheho dna
- dobrý vyber
- zaujímavé ceny
- rýchla komunikacia, informácia o každom kroku vybavovania objednavky
- super rýchle dodanie (Packeta - doobeda som objednal, druhý deň poobede prišlo # ČR-SR!)
- aj keď som objednal tovar za cca 10€, vybavenie bolo ako keby som objednal inde za 200€ :-)
- nezistil som
Odporúčam tento e-shop. Svoju prácu robia pravdepodobne s takou kašou ako je ich názov! :-)
- Obchod mi ponúkol úzkoprofilový tovar, bol kvalitne zabalený a doručený v krátkom čase.
- Rychlost dodania
Podpora zakaznikov. Rychle odosielanie tovaru.
- tovar skladom
- rýchlosť dodania
Promptne vybavené k plnej spokojnosti
- Rýchle doručenie
- Bezpečne zabalený balík
Rýchle doručenie
- Dobrý sortiment
- Objednávka za 20 e a musel som zaplatiť predfaktúru a tým sa dodanie natiahne . Pritom som nekupoval prvý raz...