- Super !!
- Som veľmi spokojná s výrobkom
- Dobrá kvalita
- Všetko zodpovedá popisu a vyobrazeniu výrobku
- Užasne formuje postavu
- Žiarivé farby
LASCANA , je pre mňa kvalita , ktorá ma ešte nikdy nesklamala ! Rada si tu objednávam plávky, plážové oblečenie,
spodnú bielizeň ,aj nočnú bielizeň.
Odporúčam tento obchod aj VÁM ! -
- Dodanie do týždňa . Zatiaľ som bola spokojná a objednávala som trikrát.
- Keď si objednáte v jeden deň a potom následne na druhý, tak vám objednávky nechcú zlúčiť aby, bola doprava len jedna, hoci tovar príde obdeň. Tomu nechápem.
Až na mínus so zlučovaním objednávok som zatiaľ spokojná s tovarom. Neviem ako to bude keď budem chcieť vrátit. Zatiaľ odporúčam
- Krásne plavky, mám ich v čiernom, chcela som väčšiu veľkosť, no boli okolo stehien dosť voľné.
- Vraciam späť.
Inak tento obchod odporúčam.
- Veľmi kvalitné košíčky, ktoré po opakovaných praniach nestrácajú tvar. Tiež sa podprsenka nenatiahla v objeme! Príjemný bavlnený materiál.
Objedala som tento tovar opakovane lebo som ich nosila "do zodratia". Po tých rokoch už povolila látka. Z mojej strany veľká spokojnosť.
- veľmi pekné ako na obrázku
- neviem
zatiaľ som spokojná
- Velky vyber, rychle dodanie, kvalitny tovar
Odporucam
- emailova komunikacia na bode mrazu, telefonicka komunikacia cez CZ centrum kde nic nevedia. Tovar pekne nafoteny ale po doruceni tovaru budete prekvapeny. Problemy prio vrateni tovaru a penazi