Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Super !!
    • Som veľmi spokojná s výrobkom
    • Dobrá kvalita
    • Všetko zodpovedá popisu a vyobrazeniu výrobku
    • Užasne formuje postavu
    • Žiarivé farby

LASCANA , je pre mňa kvalita , ktorá ma ešte nikdy nesklamala ! Rada si tu objednávam plávky, plážové oblečenie,
    spodnú bielizeň ,aj nočnú bielizeň.
    Odporúčam tento obchod aj VÁM !

• 80 %

• Dodanie do týždňa . Zatiaľ som bola spokojná a objednávala som trikrát.
    • Keď si objednáte v jeden deň a potom následne na druhý, tak vám objednávky nechcú zlúčiť aby, bola doprava len jedna, hoci tovar príde obdeň. Tomu nechápem.

Až na mínus so zlučovaním objednávok som zatiaľ spokojná s tovarom. Neviem ako to bude keď budem chcieť vrátit. Zatiaľ odporúčam

• 90 %

• Krásne plavky, mám ich v čiernom, chcela som väčšiu veľkosť, no boli okolo stehien dosť voľné.
    • Vraciam späť.

Inak tento obchod odporúčam.

• 100 %

• Veľmi kvalitné košíčky, ktoré po opakovaných praniach nestrácajú tvar. Tiež sa podprsenka nenatiahla v objeme! Príjemný bavlnený materiál.

Objedala som tento tovar opakovane lebo som ich nosila "do zodratia". Po tých rokoch už povolila látka. Z mojej strany veľká spokojnosť.

• 100 %

• veľmi pekné ako na obrázku
    • neviem

zatiaľ som spokojná

• 100 %

• Velky vyber, rychle dodanie, kvalitny tovar

Odporucam

• 30 %

emailova komunikacia na bode mrazu, telefonicka komunikacia cez CZ centrum kde nic nevedia. Tovar pekne nafoteny ale po doruceni tovaru budete prekvapeny. Problemy prio vrateni tovaru a penazi