• Rýchle dodanie
    • Super ceny

Reakcia obchodu Landema.sk

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Těší nás Vaše spokojenost a kladné hodnocení. Budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.
    Přejeme Vám pěkný den, s pozdravem, Michal Rojšl, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

• Som velmi spokojna

• Skvelá cena
    • Dobrá komunikácia
    • Rýchly nákup
    • Prehľadná stránka

• zatial 1 krát

Reakcia obchodu Landema.sk

Rýchle vybavenie mojej objednávky a odoslanie.

Reakcia obchodu Landema.sk

Vytečený obsah vo vnútri krabice.

Dobrý den, pane Valkoviči,
    velice nás mrzí, že jsme nedokázali vyřídit Vaši objednávku k plné spokojenosti. V době odeslání však bylo zboží v naprostém pořádku, k jeho poškození muselo dojít během přepravy. Nicméně určitě není problém, abyste se obrátil na naše reklamační oddělení, které s Vámi celou záležitost k oboustranné spokojenosti jistě vyřeší. Ještě jednou se omlouváme za komplikace a věříme, že případný další nákup již bude v pořádku.

• Výhodou

Reakcia obchodu Landema.sk

Dobrý den, děkujeme Vám za nákup v našem internetovém obchodě. Vaše spokojenost nás moc těší a budeme rádi, když nám i do budoucna zachováte přízeň.

Rýchle dodanie a dobrá cena.

Reakcia obchodu Landema.sk

• na konkrétny výrobok najnižšia cena
    • nepoznám

rýchle dodanie, dobrá cena

Reakcia obchodu Landema.sk

všetko OK, rýchlosť, komunikácia, doručenie.

Nožnice spĺňajú moje očakávania

• Super som velmi spokojna

Reakcia obchodu Landema.sk

Za najlepšiu cenu mi ponúkol špičkový tovar.

• Rýchla dodávka tovaru
    • Perfektný obal zasielky
    • Dodaný tovar bez závad

• Rychle doručenie...ceny...

Reakcia obchodu Landema.sk

Tovar som mal objednaný do Alzaboxu, ale tam balík nevošiel (kliešte sú dlhé).
    Prepravca ma kontaktoval a na druhý deň doručil na adresu.
    OK.

• Dobré ceny
    • Dodanie trvalo o niečo dlhšie ako v iných obchodoch

Reakcia obchodu Landema.sk

Tovar mi ešte vôbec nebol doručený, úplne otrasné jednanie od dopravcu GLS, doručenie mešká minimálne 5 dní. Zásielka mala prísť do balíkoboxu vo štvrtok 13. 2. 2025 - nedodali, vraj nadrozmer! Vraj dodajú v piatok 14. 2. 2025. Ráno 14. 2. 2025 mi volá o 8.08 h kuriér, že on nevie prečo mu dali ten balík, že on to nemá na starosti. Keď som žiadal nápravu, tak vraj zavolá do depa a ozvú sa mi - vôbec sa mi neozvali! Tak som zvedavý či mi vôbec riadne zaplatený tovar vrátane dopravy doručia po víkende. Otrasné.

Reakcia obchodu Landema.sk

velice se Vám omlouváme, že objednávka neproběhla podle Vašich představ. Z naší strany není bohužel možné služby přepravní společnosti jakkoliv ovlivnit či dokonce zlepšit. Ještě jednou se Vám omlouváme za komplikované doručování a věříme, že případný další nákup bude již v pořádku.
    S pozdravem a přáním pěkného dne. Michal Rojšl, za tým obchodů Landema Group s.r.o.

• Všetko OK, ĎAKUJEM

Reakcia obchodu Landema.sk

Nie je čo hodnotiť nakoľko objednávka je vybavená

Dobrý den, pane Hybsky,
    velice nás mrzí, že jste náš obchod ohodnotil pouze 10%. Zboží, které jste si objednal, jsme neměli skladem, což jste z našich internetových stránek věděl už v době objednání. Následně jsme Vás i přesto informovali o termínu, kdy zboží naskladníme. Jakmile jsme měli zboží skladem, ihned Vám bylo posláno. Z tohoto pohledu proto nevidíme žádný důvod tak špatné recenze našeho obchodu.