objednala som tovar prisla mi len cas tovaru,komunikacia s obchodom nie dobra s kurierom 123 este horsia.zaplatila som za tovar 306 eu ziadne potvrdeniednes kurier vola ze si nepametal ci som mu platila.cista hroza.zeby to bolo zlym signalom?tovar moze byt kvalitny este som nevyskusala ale sluzby nic moc.tak dufam ze sa dockam aj odchovne ktoru som zaplatila hoci som az po zaplateni zistila ze odchovnu kurier nedoviezol.

Absolutne zla komunikacia, na emailovh nastavena automaticka odpoved jednotna pre vsetkych..dovolat sa tam neda!!!!..tovar objednany davno a stale nedorazil!!! A to uz bol zaplateny!

obchod bol bezchybný, tovar kavlitný

Super rýchle dodanie, odporúčam

Komunikácia z obchodom na bode mrazu. Operátorka nevie kde je sever.

Tovar mi ešte stále neprišiel a nikto mi neodpovedá na môj email ohľadom termínu doručenia objednávky.

jediný problém že som sa pol dňa nevedel dovolať... preferujem telefonický kontakt pred tým ako si niečo kúpim

• Vsetko bez problemov
    • Trochu dlhsi cas dodania (5dni od objednania)

• Rýchlosť, spoľahlivosť

Zatial som spokojna

zla komunikacia

• pri preprave došlo k poškodeniu obalu vápenca od obalu vyhrievajucého kábla a vysýpanie obsahu do balíka

pri balení viacerých objednávok do jedného balíka, by bolo dobre oddeliť alebo zabrániť vzájomnému poškodeniu obalov medzi sebou,najmä ak je tam sypký alebo krehký tovar (stačí papier, fólia)

• Tovar zatiaľ neprišiel

• Veľmi šikovní ,rýchli boli.V utorok poobede objednala, vo štvrtok predpoludním už prišiel kuriér.

Super ♥️

OK

Plne spokojný

Už asi tri dni čo mi písali že objednávka odoslaná a tovar stále nedorazil.takze s týmto som nespokojná dlhá dodacia doba na dnešnú dobu kde niekde mám tovar za dva dni doma s týmto niesom spokojná.

• Rýchle doručenie

Z Kaukazu by to prislo rychlejsie...
    Inak spokojnost.

• Trochu dlhšia doba dodania