Tovar nezodpovedá popisu na stránke. Od masívu to má ďaleko, dosky sú tenučké, v zime by tam zvieratá trpeli. V časti určenej na znášku vajec v spodnej časti je medzera medzi doskami široká cca 3cm po celej dĺžke.
6-8 sliepok sa tam určite nevojde, ešte tak možno 6 prepelíc. Veľké sklamanie. Už nikdy viac. -
Super mailová komunikácia pri akomkoľvek probléme s objednávkou.
Poslali mi iný a ten druhy ešte neprišiel mi tovar ktorý mal prisť a ani sa tam neozyvaju budem si to musieť vyriešiť pravdepodobne inou cestou pokiaľ nepríde do ďalšieho týždňa.....
- +++++
super
Dobrý obchod
- Balik dosiel vo velmi zdevastovanom stave
Predchádzajúca obj. doručená rýchle,súčasná nedoručená - zatiaľ
Tovar došiel ale krabica bola uplne roztrhana proste zla reklama od dodavatela
- Objednala som si znáškové hniezdo pre 3 nosnice, v popise produktu bolo písané, že sa jedná o verziu na nožičkách, ale žiadne nožičky v balení neboli a jednalo sa v skutočnosti o závesnú verziu hniezda. Takže zavádzajúci a klamlivý popis produktov
- Rýchle dodanie tovaru za slušné ceny.
bez problémov
- Rychle dorucenie
- Pekne zabalené vajíčka škoda že GLS hrali počas prevozu futbal zo 72 vajec 39 nepouzitelnych
- Rýchlosť
V popise sú iba rozmery celkového produktu, ale chýbajú rozmery očiek.
- Skoré dodanie
- rychle ochotne
Veľmi nízka kvalita materiálov tak dreva ako aj kovových častí, píšete že z vysoko kvalitného dreva, ale nenašiel som tú vysokú kvalitu ,neúplná voliéra, chýba dno čo nie je spomenuté pri popise. Bol som sklamaný.
- ceny a vyber
- 6tyzdnov cakam na napajacku hydiny, ktorá mala dorazit po 10tich dnoch a este stale nic, ale aby informovali zakaznika to zabudnite... aj ked ponukli alternativu, ktoru som prijal tak ani to neposlali, neprofesionalny, amatersky a ignorantsky pristup, objednavka za cca 170€, posledny krat!
tento eshop asi prerazil dno ignoracie zakaznika
Dobry obchod spoznate az podla toho ako sa riesia pripadne problemy, tento nestoji za nic!!