• Objednala som si znáškové hniezdo pre 3 nosnice, v popise produktu bolo písané, že sa jedná o verziu na nožičkách, ale žiadne nožičky v balení neboli a jednalo sa v skutočnosti o závesnú verziu hniezda. Takže zavádzajúci a klamlivý popis produktov

V popise sú iba rozmery celkového produktu, ale chýbajú rozmery očiek.

Veľmi nízka kvalita materiálov tak dreva ako aj kovových častí, píšete že z vysoko kvalitného dreva, ale nenašiel som tú vysokú kvalitu ,neúplná voliéra, chýba dno čo nie je spomenuté pri popise. Bol som sklamaný.

• ceny a vyber
    • 6tyzdnov cakam na napajacku hydiny, ktorá mala dorazit po 10tich dnoch a este stale nic, ale aby informovali zakaznika to zabudnite... aj ked ponukli alternativu, ktoru som prijal tak ani to neposlali, neprofesionalny, amatersky a ignorantsky pristup, objednavka za cca 170€, posledny krat!

tento eshop asi prerazil dno ignoracie zakaznika
    Dobry obchod spoznate az podla toho ako sa riesia pripadne problemy, tento nestoji za nic!!

Tovar bol doručený neúplný. Chýbala fľaša na dolievanie vody.
    Liaheň nepoužiteľná nakoľko nedrží vlhkosť.

Do treat nemám žiadne vysvetlenie alebo vyjadrenie kedy príde tovar alebo v akom stave je objednavka

• Ignorancia
    • Naťahovanie lehoty pre odstúpenie od zmluvy
    • Nezdvihaju telefón keď ich bombardujete
    • Zdvihne tel. nik sa neohlási a potom zložia
    • Keď sa dovoláte pani na telefone je nekompetentna a nevie odpovedat na otazky
    • Technik ma problém zavolať a riešiť problém
    • Cislo na technika nedostanete
    • Technik tam nikdy neni

Neodporúčam . Objednala som prvý a posledný krát! Liaheň H120 vraciam , škodu na vajickach žiaľ mi nik nenahradí !

• Kurin bol poškodený. Niektoré diely sú nalomene, povystiepovane. Pletivo je veľmi labilne!

• Dostala som iný tovar.

Komunikacia viazne,
    Nikto ma neinformoval o stave objednavky uz treti tyzden. Hlavne ze maju peniaze na ucte.!!!

• Do obchodu sa v žiadnom prípade nedovoláte, riešenie iba cez mail,ale len sľuby že riešia požiadávku a nič sa nerieši.

Tovar som si objednala drevený kurník, ktorý mal prísť v 2 krabiciach. Prišla len jedna zaplatila som . O pár dni prišiel kuriér, doniesol 2 krabice, ale ja som mala zaplatenú už jednu doma, tak on mohol odovzdať len spolu za plnú cenu. Tak odišiel.Písala som reklamáciu že potrebujem tú druhú časť tovaru, lebo jedna nekompletná mi je nanič, prešiel už skoro mesiac a nič nemám. V mojej požiadavke na ich stránke je vec vyriešená. Nemám ani tovar, ani peniaze, ktoré som dala za prvý balík. Nedovoláte sa tam na mail reagujú že to budú riešiť, ale nič neriešia. Ešte som to nezažila.

Tovar objednaný 7.5 stým že ho nakladania 10- teho a je 14-teho a pri výrobku už svieti že nakladania 16-teho. Na infolinku sa dovolať nedá a keď sa dovolať tak ma po 8 minútach vypne kvôli dlhému čakaniu, čiže všetko zle, hlavne komunikácia a popravde chce objednávku zrušiť lebo sa bojím prípadnej reklamácie tovaru. Neodporúčam

• dlha dodacia doba a navyše bez navodu!

• Nedodali tovar vcas, hoci mali dostatok pracovnych dni.

Prvy vyrobok umela kvocka z pred troch rokov je funkcny ale od vtedy novo zakupene su nekvalitne, zle, hocikedy sa vypinaju, na infolinku sa neda dovolat, tovar nedodali vcas.

• veľmi zlá komunikácia s paní Ivetou.nevedela mi poradiť.a už dva dni čakám na sľúbenú odpoveď

produkt dobrý,komunikácia nulová

Tovar prišiel rozbitý kvôli mizernému zabaleniu

Zasuvka el šnury je vadna nedrži dobre a iskrí je problem najst polohu . Liahen WQ8 neotáča vajíčka . Tak toto nebudú zlate česke ruce . Som veĺmi nahnevaný .

Zla kvalita, popis produktu na stranke absolútne nekorešpondoval s doručenym tovarom.

Píšu že Slovenský návod na použitie je priložený v balení. Návod áno, ale po Slovensky nie a ten návod čo som našiel na internete horší som ešte nevidel.

Objednané 24.3. Včera 29.3 som kontaktovala obchod s prosbou o preverenie, nestalo sa. Dnes 30.3 som kontaktovala prepravnú spoločnosť - balík stále na depe bez pohybu. Keby to pani včera preverila už sa to mohlo pohnúť. Chápem že to nieje jednoduché s prepravnými spoločnosťami, nepáči sa mi že nič pre to nespravili.

Reakcia obchodu Lacné liahne.sk

není pravda že bychom nic neudělali. Jakmile jste kontaktovala kolegyni, ta obratem napsala do přepravní společnosti a balík zaurgovala.

Mrzí nás že jste nám kvůli tomu dala negativní hodnocení i když jsme v ničem nepochybyli.