• Žiadna
    • Komunikacia na bode mrazu, po telefonate ktorý nestihnete dvihnuť, sa späť nedovolate, a po druhom sa ozvu o 7dni. A bezdovodne zrušia objednavku!!!Arogantný pristup
    • Nikdy viac.

Najhorší e - shop.

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Vazena zakaznicka, volali sme Vam vela krat a nasledne ste nas emailom kontaktovala preco sa neozývame a a ako si to predstavujeme. Poslali sme Vam emailom vypis hovorov a vy ste naďalej útočili a vyhrážali ste sa nam negatívnym hodnotením. Prepacte, ale vy chcete od nas tovar, nedvihate a nekomunikujete a nasledne sa nam este vyhrazate negatívnym hodnotením, celkom úsmevne :) s pozdravom tim lacne-nakupy.sk

Cakala som cca tyzden na tovar a po rozbalení nefungoval..po informovaní o zavade tovaru mi nebola poskytnutá žiadna odpoveď co mam s tým urobiť.. ani poskytnutá žiadna pomoc

Tovar som objednal 12.12.2024 bo bol zevraj na sklade volali mi ze neni ze bude v januari prisiel mi 7.2.2025.nikto sa mi za cely cas ani neozval kym som nevolal ja.mali nahaku

• Doručenie na adresu
    • V mojom prípade ziadne dorucenie

Klamú zákazníka,nedoručia objednaný a zaplateny tovar.Ak urgujete nedoruceny už zaplateny tovar, tak Vám oznámia,že na internetovej stránke nemajú uvedené žiadne lehoty dodania zaplateného tovaru.A ešte Vám budú tvrdiť,že sa s vami telefonicky pokúšali kontaktovať. Aj napriek písomne mu tvrdeniu a oznámeniu,že prijali zrušenie objednávky,čo potvrdili zaplatenú sumu na po 5 dňoch nevrátili späť.Dokonaly podvod.Vec odstupujem na posúdenie a doriešenie obchodnej inšpekcii.

Vazeny zakaznik,
    Objednali ste si tovar, ktory mal dostupnosť "na sklade u dodavateľa" z čoho logicky vyplíva, že nie je na našom sklade. V Vášmu tvrdeniu citujem "že na internetovej stránke nemajú uvedené žiadne lehoty dodania" spravne Vam kolegyňa telefonicky oznámila, že nemáme pri tovare uvedenú žiadnu konkrétnu lehotu dodania a ešte raz opakujem u Vami objednaneho tovaru bola dostupnosť "na sklade u dodavateľa" kde tam prosím vidite konkrétny termín je zahadou... Čo sa týka Vašho tvrdenia citujem "ešte Vám budú tvrdiť,že sa s vami telefonicky pokúšali kontaktovať" odpoved: Ano kontaktovali sme Vas telefonicky za úcelo upresnenia dostupnosti tovaru a kedže ste nereagovali bol Vam odoslaný email, čo sam potvrdzujete ze nasledne prebiehala komunikacia emailom. K vráteniu platby je potrebné povedať ze na refundáciu mame zakonných 14 dní a nepriek tejto lehote sa snazíme nasim zákazníkom vzdy platbu vratit skor ako je dané zákonom. Ani raz sme Vas neoklamali ako uvádzate. S pozdravom tím lacne-nakupy.sk

• prehladny
    • dobre ceny
    • neaktualny stav na sklade
    • pomala komunikacia

Pred tym nez si chcete nieco objednat, odporucam telefonicky preverit ci to naozaj vedia aj dodat.

Vazeny zakaznik,
    pri produktoch kde je dostupnost "na objednavku" pripadne "momentálne nedostupný" negarantujeme presny termin dodania kedže sa tovar nenachádza na našom sklade. V takomto pripade zakazníkov telefonicky kontaktujeme po vykoananí objednávky a informujeme ich o približnom termíne dodania tovaru. Ďakujeme za Vaše hodnotenie s pozdravom tím lacne-nakupy.sk

Na tovar čakám a mám mesiac čakať

Vazeny zakaznik
    Objednali ste si tovar ktory bol nedostupný a riadne sme Vam oznámili termin jeho dodania. Nechápeme preco nas negativne hodnotíte. Objednavku ste mohli zrusit ked Vam termin dodania nevyhovoval a nie poškodzovať obchod svojim nezmyselným hodnotením. Tim lacne-nakupy.sk

• Cena super.
    • Skladom.
    • Tovar zatiaľ nedorazil.
    • Zatiaľ čakám, ale je to nejako dlho.

Zatiaľ ešte čakám či dorazí mrazak.
    Skúšal som tam napísať prečo ešte neprišla objednávka, ale bez odpovede.

obchod zrušil objednávku z dôvodu že zrazu nevedel tovar dodať v danom termíne a že ho vie dodať až za dva mesiace samozrejme z inou cenou

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Dobrý deň, tovar ktorý ste si pred vianocami objednal bol vedený ako na sklade u dodávateľa, nie priamo u nás a preto je úplne normálne, že tovar by bol dodaný po novom roku. Nakoľko objednávku ste vykonal 23/12/2024 a dodana bude az v roku 2025 je nutne účtovať zvýšenú 23% DPH. Ziadne ine zvýšenie ceny sme Vam neoznámili.

Tovar stále nebol dodaný!

Odstúpil som od zmluvy. Z dôvodu že slúchadla už boli otvorené. Peniaze mi ešte stále neprišli.

• Dobrá cena
    • Neskoré dodanie

Napriek deklarovanej dostupnosti tovaru skladom, bol objednaný XBox X nedostupný a vedeli mi ho zabezpečiť až v januári budúceho roku

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Tovar nebol priamo skladom dostupnosť na našej stránke a aj v potvrdzujúcom e maily bola Skladom u dodávateľa- termín dodania upresníme. Tak sa aj stalo preto je potrebné čítať celé znenie dostupnosti.
    Tím lacne-nakupy.sk

Objednal som tovar pred 12 dňami a zatiaľ nedorazil...

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Tovar nebol priamo skladom a jeho dostupnosť sme Vám oznámili telefonicky. Momentálne pred sviatkami nie je možné ovplyvniť meškanie tovaru nakoľko aj prepravcovia nestíhajú. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme.
    Tím lacne- nakupy.sk

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Tovar dosiel poskodeny. Reklamacia bola zamiednuta. Nikomu neodporucam kupovat nieco s tejto stranky

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Vážená zákazníčka, žiaľ nemôžete prevziať od kuriéra zásielku, ktorá je evidentne poškodená pri preprave a následne sa dožadovať nového tovaru. Ani v banke Vám neuznajú reklamáciu potom ako opustíte prepážku. Sama ste v nášmu pracovníkovi v telefonáte priznala, že ste tovar nepreberala v súlade s pokynmi ktoré Vám boli zaslané v potvrdzujúcom e maily. Tím lacne-nákupy.sk

na internete tovar v reklame skladom u dodavateľa 1 ks, po týždni mi bolo oznámené že tovar bude o mesiac. Za mňa je to zavádzanie zákazníka!

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Dobrý deň, nejde o zavádzanie zákazníka. Tovar sme nemali priamo skladom, kolegovia Vás ale o dostupnosti informovali a dokonca sme Vám ponúkli možnosť náhrady. Je nám ľúto, že túto informáciu o snahe doporučiť Vám lepší model ste nespomenuli.

• Dobrá cena
    • Dlhá dodacia doba, slabá komunikácia.

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Dobrý deň, snažíme sa mať najlepšie ceny na trhu. Bohužiaľ pokiaľ nie je tovar priamo skladom niekedy vznikne aj čakacia doba na tovar. Túto skutočnosť sa ale snažíme riešiť ponúknutím lepšej alternatívy a vyriešiť objednávku k spokojnosti zákazníka. Je nám ľúto, že sa Vám naša komunikácia zdala slabá.
    Tím lacne-nakupy.sk

Dnes je týždeň od objednávky a poťahy stále nemám doma.

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Tovar bol vedený na objednávku. Hodnotenie ste vytvorili mimo pracovný deň a tovar už je na ceste ku Vám.

23.2.2024 pátek jsem pračku objednal - na stránkách uvedené doručení do 3 dní. 26.2.2024 mi volali, že je skladem u dodavatele a dojde následující týden. Do dnešního dne pračka nedošla a taktéž nikdo neví kdy se naskladní. Objednávku jsem byl nucen zrušit.

Vazeny zakaznik,
    Na nasej stranke bola dostupnost skladom u dadavatela s tym ze dodanie upresnime co sa aj stalo ako popisujete. Dodanie do 3 dni nebolo uvedene na nasej stranke. Termin dodania Vam bol jasne oznámený a zaroven ste s nim súhlasil. S pozdravom lacne-nakupy.sk

• Obj tovar mal byť doručený do 3-4dni na predajni,do 7-10dni domov, potom zase o4-10dni a prešiel takmer mesiac...asi podvodníci

Važeny zakaznik,
    Objednali ste si tovar s dostupnostou na sklade u dodavatela. Ihned po objednavke Vas kontaktovali nasi pracovnici a oznamili Vam dorucenie tovaru do 10 prac dni. S touto lehotou ste suhlasili. Dnes je 8 den a tovar bol odoslany na Vasu adresu. Nechapeme preco takto hodnotite, nie sme ziadna podvodna spolocnost. Nechapeme co si to vobec dovolujete sirit taketo nezmyselne tvrdenia ... S pozdravom lacne-nakupy.sk