Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Könnyű egyszerű és gyors
    • Kések adodnak

?????????

• Cena
    • Rychlost riesenia reklamacii
    • Promptna komunikacia so zakaznikmi

Vsetko prebehlo v poriadku.

• Dobrá komunikácia, osobný kontakt
    • Rýchla reakcia
    • Dodaná kompletná informačná aj montážna dokumentácia priamo na email.
    • Nemám

Obchod s dobrým a osobným prístupom k zákazníkovi, rýchla dodávka tovaru.
    Odporúčam

Tovar som objednal 12.12.2024 bo bol zevraj na sklade volali mi ze neni ze bude v januari prisiel mi 7.2.2025.nikto sa mi za cely cas ani neozval kym som nevolal ja.mali nahaku

• Skorá dodávka podľa objednávky

• Rychle doručenie
    • Každý obchod má svoj web, ale viac mi vyhovujú tie, kde vidím cenu aj s dopravou skôr, ako zadám osobné údaje pre doručenie.

• Doručenie na adresu
    • V mojom prípade ziadne dorucenie

Klamú zákazníka,nedoručia objednaný a zaplateny tovar.Ak urgujete nedoruceny už zaplateny tovar, tak Vám oznámia,že na internetovej stránke nemajú uvedené žiadne lehoty dodania zaplateného tovaru.A ešte Vám budú tvrdiť,že sa s vami telefonicky pokúšali kontaktovať. Aj napriek písomne mu tvrdeniu a oznámeniu,že prijali zrušenie objednávky,čo potvrdili zaplatenú sumu na po 5 dňoch nevrátili späť.Dokonaly podvod.Vec odstupujem na posúdenie a doriešenie obchodnej inšpekcii.

Vazeny zakaznik,
    Objednali ste si tovar, ktory mal dostupnosť "na sklade u dodavateľa" z čoho logicky vyplíva, že nie je na našom sklade. V Vášmu tvrdeniu citujem "že na internetovej stránke nemajú uvedené žiadne lehoty dodania" spravne Vam kolegyňa telefonicky oznámila, že nemáme pri tovare uvedenú žiadnu konkrétnu lehotu dodania a ešte raz opakujem u Vami objednaneho tovaru bola dostupnosť "na sklade u dodavateľa" kde tam prosím vidite konkrétny termín je zahadou... Čo sa týka Vašho tvrdenia citujem "ešte Vám budú tvrdiť,že sa s vami telefonicky pokúšali kontaktovať" odpoved: Ano kontaktovali sme Vas telefonicky za úcelo upresnenia dostupnosti tovaru a kedže ste nereagovali bol Vam odoslaný email, čo sam potvrdzujete ze nasledne prebiehala komunikacia emailom. K vráteniu platby je potrebné povedať ze na refundáciu mame zakonných 14 dní a nepriek tejto lehote sa snazíme nasim zákazníkom vzdy platbu vratit skor ako je dané zákonom. Ani raz sme Vas neoklamali ako uvádzate. S pozdravom tím lacne-nakupy.sk

• prehladny
    • dobre ceny
    • neaktualny stav na sklade
    • pomala komunikacia

Pred tym nez si chcete nieco objednat, odporucam telefonicky preverit ci to naozaj vedia aj dodat.

Vazeny zakaznik,
    pri produktoch kde je dostupnost "na objednavku" pripadne "momentálne nedostupný" negarantujeme presny termin dodania kedže sa tovar nenachádza na našom sklade. V takomto pripade zakazníkov telefonicky kontaktujeme po vykoananí objednávky a informujeme ich o približnom termíne dodania tovaru. Ďakujeme za Vaše hodnotenie s pozdravom tím lacne-nakupy.sk

• Vždy všetko prebehlo tak ako má

Slabé filtre na vyhľadanie toho čo potrebujem

Na tovar čakám a mám mesiac čakať

Vazeny zakaznik
    Objednali ste si tovar ktory bol nedostupný a riadne sme Vam oznámili termin jeho dodania. Nechápeme preco nas negativne hodnotíte. Objednavku ste mohli zrusit ked Vam termin dodania nevyhovoval a nie poškodzovať obchod svojim nezmyselným hodnotením. Tim lacne-nakupy.sk

Dobrá cena

• Tovar skladom
    • Rýchle odoslanie/dorucenie
    • Poškodená / roztrhnuta krabica ( možné poškodenie tovaru)

• Cena super.
    • Skladom.
    • Tovar zatiaľ nedorazil.
    • Zatiaľ čakám, ale je to nejako dlho.

Zatiaľ ešte čakám či dorazí mrazak.
    Skúšal som tam napísať prečo ešte neprišla objednávka, ale bez odpovede.

obchod zrušil objednávku z dôvodu že zrazu nevedel tovar dodať v danom termíne a že ho vie dodať až za dva mesiace samozrejme z inou cenou

Reakcia obchodu lacne-nakupy.sk

Dobrý deň, tovar ktorý ste si pred vianocami objednal bol vedený ako na sklade u dodávateľa, nie priamo u nás a preto je úplne normálne, že tovar by bol dodaný po novom roku. Nakoľko objednávku ste vykonal 23/12/2024 a dodana bude az v roku 2025 je nutne účtovať zvýšenú 23% DPH. Ziadne ine zvýšenie ceny sme Vam neoznámili.

Tovar stále nebol dodaný!

• Dobre jednanie
    • Ziadne

• rýchle dodanie

Odstúpil som od zmluvy. Z dôvodu že slúchadla už boli otvorené. Peniaze mi ešte stále neprišli.

• všetko prišlo v poriadku a rýchlo