Prihlásiť sa a pridať recenziu

• darček zdarma k objednávke

Z tohto eshopu som objednávala prvý krát, no na tovar som čakala príliš dlho. Až po mojom telefonáte my bolo vysvetlené, kde nastal problém, preto by som určite ocenila, aby obchod reagoval pružnejšie a informoval zákazníka ak dôjde k nejakému problému pri objednávaní. Veľmi oceňujem, že bolo meškanie kompenzované a dúfam, že v budúcnosti už taký problém nenastane. Bola to moja prvá, no určite nie posledná objednávka. Verím, že táto recenzia pomôže k zlepšeniu služieb zákazníkom.

Reakcia obchodu La Bonté

Ďakujeme za konštruktívnu spätnú väzbu. Pracujeme na odstránení nedostatkov veľmi aktívne. Veríme, že vaša budúca objednávka bude vybavená k vašej maximálnej spokojnosti.

• osobný odber v kaviarni

Obchod urcite odporucam. Nastala chyba v mojej objednavke, co sa obcas stane, ale dolezite je, ze obchod svoju chybu napravil, aj nejaky darcek mi dali, takze o svojich zakaznikov sa staraju a zalezi im na nich, co je velmi dolezite. Chvalim!

Reakcia obchodu La Bonté

Ďakujeme za pozitívnu recenziu :)

• Rychle dodanie s paradnym necakanym darcekom.Dakujeme

• rýchle dodanie
    • darček

• Cena, rýchlosť.

• Cena
    • Darček navyše

Príjemná komunikácia, dobra cena

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• 100 %

• cena
    • promptné vybavenie objednávky

Odporúčam :)

• Cena
    • Rychlosť dodania

• Dobré ceny
    • Možnosť osobného odberu
    • Pri dlhšom vybavovaní objednávky žiadna informácia o stave objednávky zo strany obchodu

• Pozitívna skúsenosť, spokojnosť, aj v budúcnosti budem objednávať u Vás. Objednaný tovar bol doručený aj s darčekom, ďakujem.

Výhoda - nákup z domu, možnosť porovnať ceny, ak by som nákup považovala za nevýhodný, tak ho nezrealizujem.

• 80 %

Až na zdĺhavé dodanie 8 pracovných dní.

• Rýchle dodanie. Potvrdenie hneď mailom.

Veľmi rýchle dodanie, skvelé ceny.
    Kávu objednávam iba tu