- Veľmi príjemný prístup k zákazníkovi, rýchle vybavenie
- Z domova si objednám, spoľahlivý obchod K-žalúzie mi pošle rýchlo objednaný tovar. Nie je to moja prvá skúsenosť, vždy som bol spokojný.
- Nevidím žiadnu nevýhodu obchodu.
Dobre sa objednáva cez K-žalúzie web stránku, je prehľadná, ľahko sa dá nájsť čo treba.
- veľmi prehľadný obchod s podrobným návodom
- tovar na mieru
- pribalené montážne príslušenstvo
- objednávala som už 3krát, max. spokojnosť
- kvalitný materiál
- Nízke ceny
- Akcie
Som spokojný a odporucam
- Vedia dodať diely, ktoré nemá iný eshop
- Nieje možné doručiť sieťky na okná cez kuriéra, argumentujú tym, že je moc krechá, avšak v iných e-shopoch to vedia zabaliť
- Výdajne miesto v BA malo nejakú dvojtýždňovú dovolenku o ktorej na webe nepisali, avšak predsa mi objednávku vydali
Reakcia obchodu K-žaluzie.sk
Vážený zákazník,
V minulosti sme aj my doručovali siete cez kuriéra, 99 % zákaziek prišlo poškodených. Množstvo reklamácií kuriér neuznal, lebo zákazník zistil poškodenie neskôr – neprekontroloval si ihneď zásielku. Táto služba nám vygenerovala množstvo nespokojných zákazníkov, ktorí museli na siete čakať dlhšie, ako očakávali a škodu, ktorú sme prestali vyčíslovať. V každom prípade, skutočnosť, že siete proti hmyzu patria k najobľúbenejším produktom našich zákazníkov, svedčí o tom, že iné e-shopy majú problém s distribúciou. Našou veľkou výhodou je sieť výdajných miest, ktorú sa snažíme neustále rozširovať, aby sa siete dostali k našim zákazníkom čo najbližšie.
Výdajné miesto v Bratislave nemalo od začiatku roka žiadnu výluku a k dispozícii sú tam traja pracovníci, to znamená, na prevádzke vždy niekto je aj keď niekto z nich dovolenkuje ak nie je na web stránke uvedené inak. Objednávku ste zadal dňa 14.5.2024 a 29.5.2024 bola k dispozícii k prevzatiu dňa 29.5.2024. O doručení na prevádzku posielame SMS, ktorú ste pravdepodobne prehliadol. Zásielku ste si osobne prevzal až 7.6.2024.
Ďakujeme za Vašu dôveru a veríme, že s kvalitou našich výrobkov ste spokojný. -
- rýchle vybavenie
- kvalitny tovar
- presne rozmery
- dlzka cakacej doby (3 tyzdne)
- Spolahlivy obchod,termin dodania tovaru dodržal,som spokojny už 3krat ma nesklamal ok.
- Rýchle dodanie tovaru
- rýchle doručenie
- Ochotná predavačka poradiť a pomôcť.
- Má prehľad o produktoch a je znalá ponúkaných produktov
- Možnosť parkovania pred predajňou.
- Prístup obchodu cez dosť zaplnené parkovisko.
- Som spokojný
- komunikácia, kvalita tovaru
Milá, ústretová pani vo výdajni.
Vsetko OK
- V ponuke je doplnkový tovar na interierové žalúzie, ktorý len tak ľahko inde nezoženiete.
Obchod odporúčam.
- Rýchle doručenie, bezchybné vypracovanie.
Žalúzie vám vyrobia na mieru. Sú kvalitné. Netreba na nikoho čakať aby vám zameral , podľa návodu si ich viete zamerať . Tak isto si ich aj viete namontovať . Na stránke nájdete video .
- Rýchle dodanie objednaného tovaru, žalúzie boli dodané podľa zadanej špecifikácie, tovar bol veľmi kvalitne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu.
Doporučujem tento obchod.
Vsetko sedi perfektne. Rychla vyroba.