- Profesionalny pristup, rychla dodavka
Veľka spokojnost
Dakujeme pekne.
Rýchle vybavenie a dobrá komunikácia.
- Rychlost dorucenia. Pri tovare bola uvedena doba 3-6 tyzdnov, tovar mi prisiel do 3 dni po zaplateni.
- Som veľmi spokojná. Moja objednávka bola vybavená obratom, čo ma veľmi potešilo. Ak budem niečo potrebovať, rada sa na Vás opäť obrátim.
Sú spoľahlivi, ochotní a rýchle doručenie objednávky sú ich prednosti.
Reakcia obchodu kurocka.sk
Dakujeme pekne. Tesime sa.
S pozdravom, Kurocka. -
Cakala som vyssiu kvalitu a maly vankusik mi bol dodany iny, ako som si objednala.
Dobry den,
tieto nemecke postelne obliecky Kaeppel z bavlneneho satenu su u nas velmi oblubene a za vyse 15 rokov sa na ne nikto nestazoval. Verim, ze ked ich rozbalite a vyskusate, budete takisto spokojna.
A vankusik nie je problem vymenit alebo vratit ak sa vam nepaci.
Aj ked nas neodporucate, verim, ze nakoniec zistite, ze nasa kvalita je naozaj vysoka. :) -
Perfektní obchod, odeslání do ČR nebyl problém, kontaktovali mě a po telefonu jsme domluvili všechny podrobnosti. Dodání do ČR bylo levné a rychlé. Objednaná deka velmi kvalitní. 100% doporučuji obchod
Najlepší obchod aký som doteraz navštívil všetko rýchlo vybavené aj keď to momentálne nemajú na sklade za deň dva to už posielajú ďakujem
Výborná komunikácia prehľadné stránky všetko ok
extrémne rýchle dodanie, spokojnosť s tovarom
V e-shope deklarujú garanciu najnižšej ceny. Našiel som aj nižšiu cenu ako u nich, čo som uviedol do poznámky k nákupu. Bez reakcie.
Obchod vrelo odporúčam, služby a produkty ktoré ponúkajú sú naozaj perfektné. Objednávala som si už 2-krát záclonu na mieru a som nadmiernu spokojná Určite to nebol môj posledný nákup
Reakcia obchodu kurocka.sk
Za cely nas tim Dakujeme pekne.
Snazime sa a sme radi ked ste spokojna.
Prajeme nech zaclony dlho sluzia. :)
Peter Kurocka. -
- Fantastický e shop s gobelinmi
Nádherné gobelinove obrusy na Veľkú noc za perfektne ceny, bleskové doručenie a veľmi milá komunikácia, všetkým len odporúčam obrusy sú prekrásne, dakujem Vám veľmi pekne
Dakujeme, snazime sa. :)
Nech vam gobeliny dlho robia radost.
Kurocka. -
Telefonicky sa skontaktovali a spoločne sme upravili objednávku k mojej spokojnosti.nabuduce objednám znova . ďakujem a odporúčam.
Dakujeme, snazime sa.
Budeme sa snazit usit vase zaclony co najskor. -
- expresne odoslanie, milé jednanie
nič
⭐⭐⭐⭐⭐
- Bleskové dodanie objednávky
Paplóny som objednala aj mamičke a sestre a sú veľmi spokojné.
rychle dodanie spokojnost s tovarom
- výborne