- Je to banda ani tovar ani peniaze naspäť . Komunikácia nulová
Podvodníci ani tovar ani peniaze nenakupovať u nich nic
- Neodpovedajú na emaily
- Neberú telefóny
- Napíšu tovar na sklade, potom pošlú email, že tovar na sklade nie je, že ak nechcem alternatívu, tak vrátia peniaze.
- Na vrátenie peňazí čakám 3 týždne
- Nie je možnosť dodať tovar na dobierku.
Neviem, čo sa stalo, lebo v minulosti som u nich asi 2x nakupovala. Tovar prišiel rýchlo a v poriadku.
Ale po poslednej skúsenosti a recenzií od iných kupujúcich určite tento internetový obchod
NEODPORÚČAM! -
- Vrcholne nespoľahlivý obchod
- Podvodníci
- Tovar nedoručili a po vystavení dobropisu nevrátili peniaze
Jeden z internetových obchodov, ktorý by mali zablokovať a preveriť finančné úrady. Obohacujú sa na úkor zákazníkov
- Žiadna
- Neviem prečo musím uviesť výhodu keď žiadna nie je
- Všetko zlé
- Komunikácia 0 bodov
- Mesiac čakám na peniaze, ktoré mi stále neprišli
- Neodpovedajú na emaily, neviem ešte koľko krát im mám napísať
- Nezdvíhajú info linku, stále sú akože obsadený
- POZOR na svojej stránke si vymazávajú zlé hodnotenia a nechávajú len tie pozitívné
- Neviem ako od nich dostať peniaze
Zhrnutie, určite NEODPORÚČAM!!!!!
- peniaze nevratia načas
- ignor komunikacia s klientom
- samy nevedia co pišu skladom na svojej stranke
Objednal som si tovar ked sam si nespomeniem ze som ho zaplatil a cakam nan uz dva tyzdne tak sa ani neozvu.. vraj mi peniaze vratia do 14 dni co sa nestalo cakam dodnes. Tovar maju pisany skladom ale nic pravdy ani Vam o tom nedaju vediet vsak co pockajte si. Nikdy viac.
- Žiadna nie je.
- Žiadna komunikácia,nedá sa dovolať a ani na emaily nikto nereaguje.
Cenu tovaru zvýšili o cca 100 % že vraj z dôvodu zle uvedenej ceny dodávateľa.Objednávka bola mnou zrušená a písali,že peniaze vrátia do 14 dní,čo sa nestalo.Na emaily nereagujú.Na tel.č.(mobilné ani pevná linka ) nik nereaguje.Vraj prvý voľný operátor sa ozve a o chvíľu sa spojenie zruší.Pochybujem,že tam vôbec nejakých majú.Zásadne neodporúčam od nich niečo objednávať,a lúčim sa s peniazmi,že ich ešte niekedy uvidím.Aktualizované : Už som to začal riešiť cez Europske spotrebiteľské centrum MH SR . www.esc-sr.sk | www.europskyspotrebitel.sk| www.mhsr.sk . Tak som zvedavý,ako to dopadne. Aktualizované : Tak som sa dočkal vrátenia peňazí po tom ako www.esc-sr.sk | www.europskyspotrebitel.sk| www.mhsr.sk posunuli pohľadávku do ich partnerského centra v Poľsku.To sa uskutočnilo 11.11.2024 a 14.11.2024 mi peniaze prišli na účet.
Jedným slovom čistí podvodníci...objednala som drahému voňavku...pred mesiacom a pol... samozrejme nebola dostupná...hneď som žiadala vrátiť peniaze...vraj do 14 dní...len teraz neviem či nemajú čínsky kalendár...lebo odvtedy už prešiel mesiac..nikto nedvíha nič.. neodpovedá...banda...
Mal som podobnu skusenost ako vela dalsich recenzentov. Objednal som si tovar, prisiel mi email, ze zial nie je dostupny, ci si chcem vybrat alternativu? Ja, ze nie a ziadam peniaze zaslat spat na moj ucet. Na teto ani ziadne dalsie emaily uz predajca neodpovedal. Tiez sa neda vobec dovolat na telefon na ich webe. Po precitani inych recenzii som sa zmieril s tym, ze peniaze uz neuvidim. No podarilo sa mi v emailoch najst, ze este v roku 2017 som od kupsito.sk nieco kupil a korektne mi to bolo dorucene. V emaily z roku 2017 som tiez nasiel telefonicky kontakt na mobil 0915 879 830, ktory uz teraz nikde neuvadzaju. Tento kontakt sa da este dohladat aj na internete: https://podnikam.sk/zoznam-firiem/kupsito-sk/
Tak som slusne zavolal na to telefonne cislo. Pani sa sama hned predstavila ako "kupsito" tak som jej len slusne vysvetlil, ze uz mesiac nereagovali na ziaden moj email a nevratili mi peniaze za objednavku. Vyzerala prekvapene, vyziadala si cislo objednavky a pozrela si jej stav v ich systeme. Mala to oznacene ako, ze peniaze mi boli vratene. Povedeala, ze overi v banke co sa stalo. Nasledne mi o hodinku napisala email, ze peniaze mi poslala spat na ucet. A naozaj na druhy den mi peniaze prisli.
Predpokladam, ze sa nejedna o podvodnikov ale pravdepodobne prechadzaju nejakym tazkym obdobim vo firme/ osobnom zivote a zalezitosti vo firme nestihaju. Ich automaticke emaily a telefon na webe nemaju cas kontrolovat. Pravdepodobne si uz v systeme oznacili moju objednavku ako vybavenu a dalej uz emailom ohladom nej nevenovali pozornost, resp ich nejaky automaticky system triedenia emailov hadzal do kosa. Povodnu platbu pred mesiacom bud omylom zabudli poslat alebo aj v banke zadali prikaz na vykonanie ale nastal nejaky problem (napr. nedostatok prostriedkov na ucte) a povodna platba proste z banky neodisla.
Verim, ze aj ostatnym z Vas sa podari dostat Vase peniaze spat.
Ak nahodou stale nie, mohlo by Vam pomoct Europske spotrebitelske centrum, ktore riesi taketo spory medzi spotrebitelmi a obchodnikmi medzi roznymi krajinami Europskej unie (kedze prevadzkovatel kupsito.sk je firma registrovana v Polsku). Tu je ich portal na podavanie staznosti: https://esc-sr.sk/podanie-staznosti/
No odporucam Vam skusit slusne zavolat na hore uvedene telefonne cislo. -
- Dodanie trvalo trošku dlhšie.
- Mesiac čakam na vrátenie penazi,neposielat žiadne peniaze skôr!neodpovedajú na mail na vratenie penazi
- Žiadna
- Tovar sa nezhoduje čo ponuka stránka
- Dodacia lehota neni 3-7 pracovných dni
- Telefonická linka je stále obsadená
- Ak máte navyše peniaze kľudne ich dajte tomuto obchodu
Prosím vás nenechajte sa oklamať ako ja
- nič mi nenapadá
- Komunikácia žiadna okrem poďakovania za platbu
- Garancia dodania 3- 7 pracovných dní - nehrozí
- Ani tovar ani €
- pri mailovej komunikácií už nereagujú a dovolať sa ....
- Zdanlivo dobrý výber tovaru , dodacia doba, pôsobia síce dôveryhodne ale len na oko
Na oko obchod pôsobí dôverihodne, no po nákupe zlý sen Nakúpil som na danom obchode náradie ktoré v obchodoch a na nete ťažko nájdem v hodnote 294€ Poďakovali za platbu a to je všetko na otázky mailom o doručení odpovedali stále výhovorkami. Po mesiaci čakania ma prešla trpezlivosť. Zrušil som objednávku. Napísali do 14dní vrátia peniaze. Čakal som a nič ! Na otázku kedy prídu peniaze už neodpovedali. Tak som im mailom oznámil, že podávam podklady právničke na spracovanie trestného oznámenia vo veci podvodu a zavádzania spotrebiteľ. Nijak nereadgovali. Podávam trestné oznámenie a podnet obchodnej inšpekcií. Ich garancia dodania tovaru skladom do 3-7 pracovných dní -.... Platba iba dopredu mi mala byť varovaním . Bolo by dobré, ak by nás bolo viac. Kontaktujte ma prosím, spojme sa a podajme hromadnú žalobu! [email protected]
- Dlhá doba dodania
- Zlá komunikácia
Tovar ani po vyše dvoch týždňov nemám, pritom na stránke majú napísané dodanie 3 až 7 dní. Rozhodne neodporúčam.
- všetok tovar je skladom
- tovar je skladom, ale obchod ho nedodá
- vrátenie peňazí do 14 dní? Nie!
Objednal som tovar a zaplatil prevodom, následne po dlhom čakaní a žiadnych správach som objednávku zrušil.
Obchod mi poslal dobropis, ale peniaze ani za 15 dní neprišli.
Je načase kontaktovať Slovenskú obchodnú inšpekciu. -
- Platba iba vopred
- Nemám ani tovar ani peniaze
- Nereálne ceny
- Vrátenie peňazí
Po informácií že tovar ktorý som objednal stojí 2x toľko som objednávku zrušil. Pričom dopredu sa platila záloha 50% tak mi obratom odpísali že rušia objednávku a že peniaze vrátia do 14 dní ...Prešli viac ako 3 týždne stále nič eshop bez akejkoľvek odozvy. Podľa recenzií na ich stránke takmer bezchybný eshop...Realita úplne iná
Polski šmelinar,týmto chcem varovať všetkých ktorí ešte s týmto podvodníkom nemali tu česť.Tovar ,konkrétne zostava pre hydraulicky lis 30t Doručený manometer rozbitý ,všetko v roztrhanej krabici hodené kuriérom pod dvere bez prevzatia bez podpisu.Odoslany na vrátenie .Vsetko prišlo späť s tým že som to používal a rozbil ja.Hneď po rozbalení som ich kontaktoval,telefonicky nemožné (beží len automat) Na mail odpoveď po dvoch tyžnoch .Tovar bol doručený 40 dni od objednania !!! Deklarujú 3-7 dni ospraveldňujú sa blbimi výhovorkámi o zaslaní poškodeným tovarom od dodávateľa .Varovanie!!!Nekupujte ! Neplatiť do predu!
- Neodpovedajú na e-mail
- Nedvíhajú telefón
- Podvodníci
JE TO PODVOD!!
Po objednaní tovaru vám pošlú e-mail že bohužiaľ nemajú to na skade, či si chcete vybrať niečo iné alebo vrátiť peniaze.
Ja som požiadal o vrátenie peňazí . Doteraz som to vôbec neriešil lebo v obchodných podmienkach bolo napísané že majú nato 14 dní. No prešlo už viac ako 14 dní a tak som si povedal že im zavolám no nikto nedvíha vždy iba vopred nahraná hlasovka vraví že každý zamestnanec je obsadený,a po 3 minútach to automatický položí, na E-MAIL vôbec nereagujú. Takže pravdepodobne peniaze už asi nikdy neuvidím. Ponaučenie pre mňa,recenzie o stránke z ktorej si objednávam si čítať skôr ako si objednám. Ešte sa mi to nikdy nestalo.
Takže za mňa veľké sklamanie, už nikdy viac . -
- PODVODNICI
Ziadna komunikacia
Tovar ukazuje skladom nemaju a ukazuje ho skladom
Mam pocit ze ide o podvod, penazi som sa nemohol dockat
Peniaze do 14 dni nevratili ako maju uvedene v obchodnych podmienkach
Telefon len nahraty automat aby posobil doveryhodne
Musel som zacat jednat z bankou o vrateni penazi, nakoniec mi boli VRATENE, ked im uz hrozilo, ze ich budem tahat po uradoch a budu mat problemy.
Na emaily nikto neodpovedal.
Moja rada: NEOBJEDNAVAT S TEJTO STRANKY
DOBRE BY BOLO ZVAZIT HROMADNE TRESTNE OZNAMENIE A SPOJIT SA ABY SUMA DOSIAHLA VYSOKU SUMU. -
- Povdod
Je to celé povod. Presne platí to čo píšu všetci. Objednáte si tovar, ktorý majú na sklade - MNOHO KUSOV. následne vám príde email, že tovar nie je a že do 14 dní vrátia peniaze. Od vtedy ste skončili. Peniaze neprídu a nikam sa nedovoláte. Súhlasím s pripojením sa na trestné oznámenie