Obchod bol blokovaný z dôvodu nízkeho percentuálneho hodnotenia.

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Pres info, že zboží maji skladem, objednavku obchod zrušil, s info, že tapeta se jiz nevyrábí

Objednal som 3 balenia zaplatil som 3 balenia poslali ste 1 balenie. Toto sa nerobí????????????? Ak nemaťe počet ktorý som objednal. Trebalo informovať zákazníka o zmene zásielky?????????????????. NEMAM SLOV.

Nie su presne udaje uvedene kedy bude tovar dodany a sa mi to zda ze to trva dost dlho.

Opakovaný nákup u tejto firmy, opäť bez problémov. Korektný prístup, informácie o stave objednávky, všetko ako má byť u seriozného e-shopu.

• Veľký výber
    • Odporučam
    • Žiadne

Objednávka mi nedošla

• Tovar mi na koniec došiel, nepoškodený, dobre zabalený a zodpovedal popisu.
    • Na to že ma obchod nie zrovna najlepšie recenzie tak mi tovar doručili aj keď som po prečítaní recenzií váhal či mi tovar vôbec niekedy pride.
    • Veľmi dlhe dodanie (1 týždeň kým to dodali prepravcovi)

Nagyon örülök mert az kaptam amit rendeltem. A jövőben is fogok még innen rendelni. Megbízhatóak és nagyon jó áron adják termékeiket.

• Rychla komunikacia
    • Ustretovost
    • Dobrá cena

• Od tej doby sa ani neozvali

čakam na tovar

• Veľmi spokojný
    • Rýchlo doručený
    • Pekné pvc panely, ako nikde inde

dodanie ako slubili, ceny vyborne, lepsie ako v inych obchodoch a s tapetami sa mi pracuje vyborne
    takze niet co vytknut

Podvodnicky eshop.Zrusili objednavku z dovodu ze tovar sa uz nevyraba aj ked v popise bolo ze je na sklade.Aj to az po desiatich dnoch po mojom upozorneni na to preco sa nic nedeje.Peniaze mi nevratili ani po mesiaci.Na telefonaty ani sms nereaguju.Ja som prisiel len o 24,86 eur...

Dlhé trvanie dodania

• Tovar objednaný 25.9.2023. Potom 28.9.2023 oznámenie o odovzdaní zásielky prepravcovi - tovar mal byť doručený do 2-3 prac.dní. Keď ešte ani 5.10.2023 som nemala žiadne info o zásielke, urgovala som u predajcu. V ten deň znova oznámenie o odovzdaní zásielky prepravcovi. 6.10.2023 som zásielku prevzala. Žiadala som vysvetlenie (SMS -kou), kde bola zásielka od 28.9.2023 do 5.10.2023, odpoveď žiadna.

Nevyskytli sa žiadne problémy od objednania tovaru až po doručenie. Kvalita zakúpeného produktu PVC obkladový panel podľa očakávania. Maximálna spokojnosť s obchodnom.

Niektoré tapety sa mi nepáčili, takže na druhý deň som poslala naspäť, poriadne zabalene, s poštou ako uviedli v reklamačnom poriadku.
    Žiadna komunikácia, viackrát som písala mail, peniaze nevrátili....

K dnešnému dňu som moju objednávku neobdržala. Objednávka bola potvrdená 3.7.2023. Veľmi rýchle dodanie. Ešteže som som to dala ako dobierku. Hodnotiť nebudem, lebo je veľké mínus.

Prvýkrát som tu nakúpila ale určite nie poslednýkrát; obchod má široký sortiment tovaru, dobrú komunikáciu so zákazníkom a rýchle dodanie.