• Rýchlo a transparentne

všetko vybavene OK

S hajzlovým poklopcom ste mi nedodali príslušenstvo-šrobenie na pripevnenie o zachod,takže dodavka je nekompletná a nepoužiteľná.

ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.

Vaša objednávka bola dodaná k vám 19.3. pričom bola odoslaná kompletná, t.j. sedátko a taktiež montážne príslušenstvo. Ohľadom chýbajúcich komponentov ste nás okrem tejto recenzie skoro 2 týždne po dodaní nijako nekontaktovali.

• Rýchlosť, ochota, flexibilita

• Perfektné poradenstvo a znalost o predávanom tovare!

• Ak to bolo potrebné, informovali ma o reálnom stave. Ustretovost a ochota.

• Promptná emailová komunikácia s obchodom, poradili, tovar prišiel dokonca o jeden deň skôr (čo som ocenila). Kuriér dal včas vedieť, kedy ho máme čakať.

• Rýchle dodanie

bol som velmi spokojný, moja objednávka bola operatívne vybavená, pekne dakujem

Super obchod

• tovar po objednaní sme dostali na druhý deň,komunikácia s obchodom bola na úrovni
    • maximálna spokojnosť,viem len odporučiť
    • nič

• rýchlo vybavené

• Doručenie až domov, kedže nemám možnosť prepravy.

Príjemná pomoc po telefóne, empatická, našli sme spoločne tú najpraktickejšiu vaňu pre mňa za slušnú cenu.

týždeň po zaplatení nemám tovar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.

Ako je uvedené pri produkte ktorý ste objednávali a ako sme vás aj priamo informovali, vami objednaný tovar je štandardne na externom sklade výrobcu a čakacia doba je cca 1 týždeň od prijatia platby. Recenzia a email od vás boli poslané po 3 dňoch. Tovar sa u nás naskladnil po 5 dňoch a ak by sa objednávka nestornovala, dodanie by prebehlo 6 deň, t.j. do 1 týždňa ako sme vás informovali.

Upraviť reakciu

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• - obchod zmenil sposob dopravy priamo na fakture, bez toho aby sa ma predtym spytali, ci suhlasim so zmenou dopravy (a tym padom aj s navysenim ceny)
    • - zmena dopravy sa tykala zmeny dopravy z tradicnej na nadrozmernu, pricom podla ich obchodnych podmienok sa za nadrozmernu prepravu povazuje preprava tovaru s hmotnostou nad 40 kg. Po obdrzani tovaru (dvere do sprchy) som zistil, ze jeho hmotnost spolu s ochrannym balenim je len 30kg.

ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.

Je nám ľúto, že aj napriek tomu, že sme spolu celú situáciu riešili a vysvetlili si ju ste nám dali zlú recenziu s nepravdivými zavádzajúcimi informáciami. Cez e-shop ste si zrealizovali objednávku na tovar ktorý má uvedenú váhu nad 40 kg. Napriek tejto skutočnosti ste si pravdepodobne nechtiac zvolili dopravu do 40 kg a objednávku potvrdili. Z toho dôvodu vám bola objednávka upravená a poslaná opravená na váš email. Taktiež sme vám písali že tovar má spolu so všetkým balením práve hmotnosť jemne nad 40 kg, pričom sme vám k tomu zaslali aj priamo prepravný list od kuriérskej služby s presnou hmotnosťou zásielky. Celé to už len dopĺňa fakt, že aj napriek tomu že bol tovar dodaný do 2 dní ste uviedli dobu dodania za týždeň.

• Rýchle dodanie

Obchod odporúčam, zohnal som tam sklo do sprchy, ktoré som nikde vo veľkých kamenných predajniach nemohol zohnať.

Spokojnosť

• Super ceny, široký sortiment. Veľmi ochotný personál. Pomohli aj s návodom na inštaláciu. Spokojnosť na 110%

Odporúčam a určite u nich budem časom nakupovať znovu.

Ochotny personal, mailova a telefonicka komunikacia okamzita a uspokojiva.
    Len system na web stranke asi nefunguje, lebo CHAT-ovat sa neda online. Na spravu odpisujete mailom.