prehľadný web,dobrý tovar,dobré ceny,dobrá komunikácia s pracovníkmi,rýchle dodanie-spolahlivosť
- Príjemná pani na telefóne
- Neviem
- Doručili to skoršie ako sme čakali
Poradili mi iný produkt, ktorý majú skladom a je ešte lepší ako sme si pôvodne vybrali
- Tovar nemali a ani sa neunúvali mi to oznámiť .
- veľmi dobrý prístup k zákazníkovi, rýchle dodanie tovaru
Profesionalita, kvalita, prehľadnosť, dobrá komunikácia.
Príliš dlhé čakanie na objednaný tovar. -
- Všetko ok
Odporúčam
- Super , a hlavne rychle dodanie. Aj keď obchod je ďaleko od nášho mesta ak tak rýchle dodanie. Ďakujeme
Milý prístup k zákazníkom...
Medzi nevýhody patrí že nemajú aktualizovanú stránku - predávalo sa niečo čo už v ponuke nemali. -
- príjemná komunikácia,rýchlo vybavená objednávka
- Velmi zla komunikacia ,predajca vam nesustale tvrdi nejake vymysly…nakoniec prestane komunikovat uplne….
Objednate si tovar na dobierku za 255€, predajca vam posle fakturu na 360€, s tým ze kym ju nezaplatite nic vam neposle.Mozete mu vysvetlovat ze ste si objednal tovar na dobierku,nie platba vopred,trva na tom ze sa to na dobierku poslat neda ,aj ked na stranke a na objednavke ma napisane ze do 40kg posielaju na dobierku.zasielka ma 30kg a aj tak sa to vraj neda…kym to vopred nezaplatite… to ze cena na fakture je o 100€ vyzsia predajca uz ani neriesi….
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.
S vašou recenziou žiaľ nemôžme určite súhlasiť, keďže realita je úplne iná a vaša recenzia je značne zavádzajúca. Objednali ste si tovar, ktorý nieje na sklade, je na objednávku a je pri ňom vyžadovaná úhrada vopred, pričom je to uvedené priamo na stránke pri produkte a uviedli sme vám to viac krát v emailovej komunikáciu, žiaľ túto informáciu ste niekoľko krát v emaili, na stránke aj pri produkte odignorovali. Čo sa týka vami uvedeného rozdielu cien, opäť sme vám hneď v prvom email aj v niekoľkých nasledujúcich mailoch celú vec stručne a jasne vysvetľovali, žiaľ ste opäť našu odpoveď odignorovali. Z našej strany boli všetky informácie poskytnuté jasne, obratom a nie sme si vedomí toho, že by sme ukončili komunikáciu my
www.kupelne-sanita.sk -
- 4,17 poštovné za tovar kúpeľňová skrinka a umývadlo je naozaj super...
celkovo spokojny...
- rýchle vybavenie objednávky, tovar skladom
Nepravdivé informácie na internetovej stránke.
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.
Keďže ste nám neuviedli ani v emailovej komunikácií neuviedli o aké nepravdivé informácie ide, nevieme sa žiaľ k veci vyjadriť. Pri vami objednanom produkte boli v dobe objednania všetky údaje aktuálne a niesme si vedomí žiadnych chýb.
www.kupelne-sanita.sk -
- Úplne rozdielne ceny (vyššie) vo finálnej faktúre ako na stránke a v predbežnej faktúre. Na stránke deklarujú, že tovar je dispozícii hneď, v realite o dva týždne.
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.
Dostupnosť uvedená na stránke je štandardná dostupnosť na 1 kus tovaru. Keďže išlo o dlažbu a objednávali ste väčšie množstvo, nemali sme vami požadované množstvo na sklade a museli sme teda chýbajúce kusy doobjednať (na sklade sme mali v danú chvíľu asi 85% z vami požadovaného množstva). K zmene cien samozrejme môže pri dlažbe dôjsť, keďže cez stránku si zadávate celé m2, pričom toto množstvo je potom upravené na celé balenia, taktiež pri dlažbe sa mení doprava podľa hmotnosti.
www.kupelne-sanita.sk -
- jasná a jednoduchá komunikácia, rychlosť dodávky tovaru
- zmätky, dodali mi in tovar ako som objednal
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.
Za vzniknutú situáciu pri Vašej objednávke sa ešte raz ospravedlňujeme, žiaľ došlo k zámene tovaru v rámci kuriérskej služby, ktorú sme nemohli ovplyvniť.
www.kupelne-sanita.sk -
- Prehľadnosť ponuky, dostupné všetky dôležité informácie, jednoduché objednanie i platba
- Dlhšie, než avizované čakanie na dodávku tovaru
- rýchle dodanie.
- Príplatil som si za doručenie do dvoch dní od zaplatenia, tovar doviezli hneď nasledujúci deň po zaplatení.
Odporúčam, rýchle dodanie.