- Dobrá a bezproblémová komunikácia
- Dobrá cena
- Rýchle vybavenie a dodanie tovaru
- Dodržanie termínu
- Veľmi rýchle dodanie
- Nemám žiadnu
Bez problemov, ustretovost ku klientovi, pomoc pri nalozeni
- predal mi iný produkt
Chcel som kúpiť Eliz EURO 80 elektrický ohrievač vody, cena s DPH: 116.52, ale ste nemáte. Musil kúpiť iné drakše 146,72
- Nizka cena pozadovaneho tovaru
Mozem len odporucat. Tovar mi prisiel cca 5 dni od objednania, neposkodeny, v poriadku. Ak budem potrebovat, znovu by som nakupil v tomto obchode.
Tovar nedorazil ani po mesiaci od objednavky a zaplateni celej faktury vopred. Termin dodania mal byt 7-14dni. Na prvy mail reagovali, ze tovar pride pravdepodobne o tyzden neskor, na druhy mail po dalsom tyzdni uz nereagovali vobec.
- Velmi dobra komunikacia
- Slušná komunikácia
- Pomerne neskoro dodanie
- Velmi dobra, nadstandardna komunikacia
- rychlá dodávka
bola som spokojna s objednanym tovarom
Ako predfaktúru zaplatiť 100 % zálohu nepokladám za najlákavejší deal pre voľbu tohto eshopu, ale inak nemám výhrady. Všetko prebehlo podľa dohodnutých inštrukcii. Odporúčam.
Rýchlo a korektne.
- Velmi dobrá komunikácia s obchodom.Okamžité riešenie mojich požadaviek . Tovar perfektne zabalený a rýchlo doručený.
- Nemám žiadne negatíva
Rýchle doručenie, bez problemov
Príjemné vystupovanie Vášho zamestnanca počas telefonického dohovoru pri riešení objednávky.
Komunikácia prostredníctvom e-mailu bola rýchla,dodanie tovaru podľa harmonogramu,,s prepravcom taktiež spokojnosť.
- Prehľadné stránky.
- Spoľahlivé
- Komunikácia Výborná bojler prišiel v poriadku a skoro čo som bola milo prekvapena za čo im ďakujem.
- Jediná nevýhoda bola v tom že bojler
- bol bez kábla so zastrckou a na stránke nebolo uvedené že treba nielen vodnára ale aj elektrikara
Som spokojna