- spokojný a rýchly
nemám
- Napriek tomu ze som 3x zmenil objednávku. Mi bolo vždy expresne vyhovené. Preplatok mi bol okamžite vrátený. Môžem len odporúčať.
Zakaznik by mal byt prioritou aj pri nakupe malickosti. V mojom pripade to tak nebolo a objednavku zrusil obchod. V zahranici by ste sa ako firma neuzivili. Zakaznik by mal byt Vas pan, ktory Vam dava zarobit, siri Vase dobre meno a odporuca Vas dalej...sim sklamana. Zijem mimo krajiny a uroven aj pristup aktm.oristupujete je na kilometre vzdialeny od toho v zahranici. Aj napriek tomu Vam prajem vsetko dobre.
Reakcia obchodu Kupelne-Sanita.sk
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu.
Priamo pri tovare(dlažba), ktorý ste si objednávali cez našu stránku, bol uvedený minimálny odber, ktorý je potrebné zakúpiť aby sme mohli objednávku vybaviť. Napriek tomu ste si cez stránku objednali asi 1/4 požadovaného množstva. V tomto prípade bolo možné buď objednávku stornovať, alebo upraviť množstvo, čo ste odmietli. Je nám ľúto vášho dojmu z nákupu u nás, avšak informácie o množstve boli uvedené ešte pred nákupom pri produkte a skutočne nemáme možnosť doručovať iba časti tovaru , či už kvôli poškodzovaniu originálneho obalu a množstva, ale aj z logistických dôvodov.
- Som spokojná
- Jednanie, doručenie
Obchod mi poslal faktúru na záchod (uvedená váha "do 40kg"), ktorú som vyplatil. Nasledujúci deň mi bola poslaná proforma faktúra ale s inou cenou(čo som si nevšimol keďže bola už zaplatená , považoval som za vybavené ), o tomto ma ani neinformovali, musel som tam po cca týždni zavolať aby som to zistil. Tovar mal váhu 40,5kg "plus obaly/kartóny", tak si naúčtovali 15€ za dopravu navyše(do 40kg zdarma). Následne mi operátor obchodu povedal že mi to preverí a zavolá späť (nestalo sa). Nasledujúci deň som si musel tovar vyzdvihnúť sám - cesta asi 30km. Tovar a cena je ok, tento systém ale nič moc.
Reakcia obchodu Kupelne-Sanita.sk
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu. Keďže ste sa nám odmietli vyjadriť ohľadom podrobnosti vo vašej recenzií, musím odpoveď písať na základe iba nášho pohľadu.
Vaša objednávka mala hmotnosť cez 42 kg (čistá váha bez obalov, ktoré nepočítame do objednávok). Z tohto dôvodu vaša objednávka spadala do prepravy "Nadmerná zásielka 40-100 kg". Na základe tohto vám bola zaslaná aj proforma faktúra s dopravou 15 € s DPH podla cenníku priamo na stránke(žiadna iná predfaktúra či výzva k platbe vám nebola zasielaná) Napriek tomu ste z pre nás neznámeho dôvodu uhradili nižšiu sumu, na čo sme vás v priebehu nasledujúcich dni viac krát upozorňovali emailom. Až po skoro týždni ste nás kontaktovali, pričom ste sa divili, že vám tovar nebol dodaný a že za tovar ktorý má nad 40 kg účtujeme dopravu nad 40 kg. Vec sme hneď po telefóne vysvetlili a doriešili (neviem o tom, že by sa malo niečo preverovať, ani nevieme čo presne by sa malo preverovať), pričom ste neskôr volali, že si tovar chcete osobne vyzdvihnúť, takže sme vám objednávku prerobili a tovar ste mali ešte v ten deň nachystaný k odberu. Celá táto situácia nás mrzí a je nám ľúto, že ste nám za dali zlú recenziu za niečo, za čo nemôžme.
www.kupelne-sanita.sk -
- Zákazník nemá možnosť presadiť voči dodávateľovi a výrobcovi oprávnenosť reklamácie - nekompletnéj alebo vadnej dodávky.
Pokiaľ má zákazník možnosť, nech si radšej kúpi produkt od iného predajcu a výrobcu.
Reakcia obchodu Kupelne-Sanita.sk
ďakujeme vám za Váš nákup a za vašu recenziu. Vzniknutý problém ohľadom zle dodaného príslušenstva pri vašej objednávke nás mrzí. Reklamáciu, že vám boli dodané dve ľavé konzoly namiesto jednej ľavej a jednej pravej sme prijali 20.6. Za asi 1,5 hodiny od prijatia vám bola reklamácia uznaná a bolo kuriérom odoslané správne balenie na vašu adresu, ktoré ste na ďalší deň prijali. Mrzí nás, že k takejto situáciu vôbec došlo a skomplikovalo vám to montáž a je nám ľúto, že napriek rýchlemu riešeniu ste neboli s vybavením reklamácie spokojný aj keď sme spolu s výrobcom spravili maximum.
- tovar dosiel cely
- Velmi rychla komunikacia, rychle dodanie. Velka spokojnost
- veľký výber sprchových kútov,
- prijateľné ceny ,
- rýchla doprava,
- zatiaľ žiadna
sprchový kút mi došiel už 2 dni po objednávke, precízne zabalený,po rozbalení a kontrole všetko v poriadku.
- 10
dobrý sortiment ,ceny a rýchlosť dodania
- Temer okamzita odpoved na email, Kvalitna komunikacia plus poradenstvo
- Rychle jednanie, dovoz az do.ou
Nemozem hodnotit obchod ked mi tovar este nedorazil a nemozem urcit ci ho odporucam alebo nie.poslite mi dotaznik ked mi pride tovar a potom mozem hodnotit obchod.
- Velmi ustretovy personal, dobra komunikacia, velmi prijemna atmosfra priamo v obchode, krasne prostredie. Tovar bol kompletny a v poriadku.
- Navod na zlozenie celej sprchovej steny s odsuvacimi dverami bol trosku nekompletny, co sa tyka rozmerov bocnych list a mensich dielov, bolo treba to na mieste domysliet a merat pocas instalacie, co dost komplikovalo samotnu instalaciu, ale podarilo sa nakoniec, vdaka sikovnosti majstra, ktory kupelnu rekonstruoval.
Spokojnosť.
Som milo prekvapená s ochotou a profesionalitou personálu či už po odbornej, alebo ľudskej stránke. VRELE doporučujem.
- Katastrofálna komunikácia, človek keď chce niečo riešiť musí ich bombardovať telefonátmi, neochota opravenia objednávok. Objednával som takmer komplet vybavenie do kúpeľne. K vani som zabudol doobjednať nožičky za 20 eur neboli schopný mi zavolať ci náhodou nepotrebujem k vani za 400 eur aj nožičky a dodatočne mi nožičky už neposlali iba za doplatok ďalších 20 eur za dopravu. Ďalej k záchodu za 500euro mi poslali rozbite sedatko v hodnote 80eur ktoré mi nevyreklamovali. Moja chyba bola že sa tovar neprekontroloval pri kuriérovi pretože na stavbe sa pracovalo a objednávka sa preniesla rovno do druhého bytu a rozbalili sme ju až o dva týždňe. Ide mi iba o princíp neochota, drzosť arogancia. Nedali si vôbec námahu tovar v reklamovať hlavne ze zobrali peniaze a ostatné im je jedno. Na Slovensku to je ale bohužiaľ tak. Spokojnosť zákaznika je im fuk hlavne ze majú 1000euro vo vrecku. Zrejme by skrachovali keby mi pošlú novú dosku. Neodporúčam a kontrolujte si tovar pretože v ústrety vám táto firma nevynde.
Reakcia obchodu Kupelne-Sanita.sk
ďakujeme vám za váš nákup aj recenziu. V tomto prípade skúsim rozobrať vašu recenziu v niekoľkých bodoch.
1) Komunikácia, oprava objednávky
Vašu objednávku , cenovú kalkuláciu aj reklamáciu som riešil priamo ja. Pozrel som si pre istotu aj priamo kompletnú emailovú komunikáciu a skutočné neviem, kde presne išlo o komunikáciu ktorú popisujete, ale na všetky vaše emaily bolo riadne a včas odpovedané a taktiež všetky vaše požiadavky boli obratom spracované. Vami spomenutá oprava objednávka zbehla obratom a bez akejkoľvek vami popisovanej neochoty.
2) Nožičky k vani
Nožičky k vani sú voliteľné príslušenstvo, ktoré je vždy priamo na stránke pri produktoch uvedené na doobjednanie. Vo vašom prípade ste boli o absencií nožičiek informovaný z našej strany, info že ich chcete pridať sme neobdržali. To že nožičky potrebujete ste nám uviedli až po tom čo už vaňa bola u vás doma. Ako som vám aj vysvetľoval, v tomto prípade sa jedná o tovar, ktorý sa expeduje priamo od výrobcu zo zahraničia. Ak potrebujete niečo k vani s originálneho príslušenstva výrobcu, je potrebné to objednať spolu s vaňou, keďže samostatne tento typ tovaru bežne nedodávame. Napriek tomu sme vám dodanie prisľúbili, pod podmienkou zaplatenia dopravy od výrobcu priamo k vám domov, čo namiesto klasických 5 € za dopravu bolo 12 €, čiže rozdiel 7 €. Napriek tomu, že ste presné dôvody vedeli, objednávku ste nám značne podráždene stornovali.
3) Reklamácia sedátka
Všetok tovar ktorý od nás odchádza je pred expedovaním kontrolovaný a riadne balený. V tomto prípade sedátko bolo nepoškodené a bolo riadne zabalené (kartónová výstelka, polystyrén). Všetok tovar ktorý odosielame je poistený proti poškodeniu a je potrebné si tovar skontrolovať pri preberaní, respektíve pri službe Remax najneskôr do 2 dní od prevzatia. Na túto skutočnosť upozorňujeme každého zákazníka. Vo vašom prípade, ako aj sám píšete, ste tovar neskontroloval ani pri prevzatí, ani v rámci 2 dní po prevzatí.
Reklamáciu ste nám poslali po 2 týždňoch od prevzatia, kde samozrejme kuriérska služba už škodu samozrejme neuzná, to iste poisťovňa. Napriek tomto faktu, sme vašu reklamáciu riadne zaevidovali a riešili sme ju, snažili sme sa nájsť riešenie s prepravcom, dokonca sme vám hneď ponúkli riešenia, kde namiesto normálnej reakcie sme sa dočkali z vašej strany výsmechu, urážok a vyhrážania.
4) Neochota, drzosť a arogancia.
Tieto veci naozaj v komunikácií boli, ale nie z našej strany...
Bolo nám jasné po vašich vyhrážkach že nám napíšete zlú recenziu, ale prekonali ste aj naše očakávania. Z nášho pohľadu môžem iba povedať, že sme spravili všetko pre to, aby ste boli spokojný.
Ďakujeme
vyber,cena
- Mali tovar,ktory inde nemali
- Rychle dodanie
- Moznost vyzdvihnut v nasom meste vo velkosklade