- Kvalita dobra cena
- kvalitny tovar za vyhodnu cenu
- Cena dopravy/dobierky je dost vysoka
Odporucam v nom nakupovat.
- Po preskúmaní ostatných ponúk - najnižšie ceny.
- Zatiaľ o žiadnych neviem.
Slušná ponuka, veľmi dobré ceny, dobrá komunikácia a vcelku aj rýchle dodanie tovaru do jednoho týždňa. Som spokojný.
- prehľadnosť, kvalita, rýchlosť
- 90
- nenašiel som
Spokojnost
- najlacnejšiu dopravu na slovensko
dobra cena a najlacnejšia doprava na slovensko
- dobrá cena
- rychle dodanie
- prehľadnosť
- dobrý výber
S obchodom som spokojná odporucila by som aj ostatným.
- podstatne lepšie ceny ako v kamennom obchode
- výborná cena
- rýchle dodanie výrobku
s nákupom cez "kúpeľňa snov" som veľmi spokojná, tovar som objednávala v nedeľu, v stredu som ho už mala doma, výrobok o 60 eur lacnejší, než v obchode, k tomu doprava zdarma.....maximálna spokojnosť :)
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jsme vám mohli takto vyhovět.
- primeraná cena tovaru (avšak cena za dopravu túto výhodu úplne likviduje)
- zlý výber dopravcu tovaru - pričom iný na výber nie je!
- nehorázne vysoká cena dopravy tovaru
- nezvládnutá komunikácia zo strany obchodníka
neodporúčal do doby, až keď zmení dopravcu a zníži aspoň o polovicu cenu za dopravu a predajca/obchodník sa naučí lepšie komunikovať s klientom
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Dobrý den. Co se týče cen dopravy, pokud jste zvyklý na obchody typu Mall.cz a podobně, které mají vlastní dopravu či pobočku na Slovensku, tak těm opravdu konkurovat cenou dopravy nemůžete. Co se týče dodací doby, byla splněna expediční doba a dopravce vám dodal zboží o DEN POZDĚJI, za což jsme se omluvili a nabídli vám možnost stáhnout objednávku, pokud nejste spokojen. Neučinil jste tak. Co se týče ceny produktů, tak ta je pevně stanovena výrobcem, oproti katalogu je zde sleva 20%.
- najlepšia cena,poštovné by mohlo byť lacnejšie :-)
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Na ceně dopravy pracujeme, bohužel přeprava z České republiky, kde máme sklady, je drahá, navíc je nutno počítat s dobírkou, která v případně eurodobírky činní 4 eura!
- - najnižšia cena tovaru o ktorý som mala zájujem
- - rýchla dodávka tovaru
- - vysoká cena poštovného
- cena tovaru o ktorý som mala záujem bola v porovnaní s inými internetovými obchodmi nižšia, dokonca nižšia ako u samotného výrobcu
- vysoko hodnotím rýchlu dodávku tovaru
- tovar spĺňal všetky kritéria, ktoré predajca garantoval
- s tovarom som bola spokoná, preto sa v tomto obchode chystám v najbližšej dobe nakúpiť znovaReakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Co se týče kvality produktů, tak považujeme české výrobky NIMCO za prvotřídní kvalitu a proto je nabízíme a jsme rádi, že se líbí. Co se týče ceny dopravy, intenzivně vyjednáváme se slovenskými přepravci o snížení ceny, bohužel zatím bezúspěšně. Věříme však, že se nám již brzy podaří cenu snížit.
- super komunikácia so zákazníkom
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Děkujeme za ohodnocení našich pracovníků.
- Dobre ceny, moznost nakupu z domu
Odporucam pri nakupe kupelnych doplnkov.
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Děkujeme, jsme rádi, že máte rádi kvalitní koupelnové doplňky.
- pohodlnost nakupovania priamo z domu
- siroka ponuka
- dorucenie priamo domov
- vysoke poštovné
Nakupovanie v tomto obchode som uprednostnila z dôvodu pohodlnosti nakupovania priamo z domu, obchod má širokú ponuku doplnkov do kúpeľne, čo mi vyhovovalo. Tovar mi kurier doručil priamo domov. Napriek vyššiemu poštovnému obchod vrelo odporúčam.
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Vysoké poštovné je bohužel dáno slovenskými přepravci, naše společnost ještě za dopravu doplácí :-(
- ok
- ok
ok
- výber tovaru, dodanie, cena
- objednali sme si keramické a sklenené a manžel to nepostrehol, tak mohlo prísť upozornenie, že sa objednáva mix doplnkov, inak OK.
mali dobrý výber a ceny aj po zohľadnení kuriéra, pri väčších množstvách OK, pri malom odbere to vychádza drahšie
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Bohužel nejsme schopni kontrolovat, co si kdo a proč objednává. Klient může mít více koupelen a do každé chtít něco jiného. Toto je z naší strany opravdu neřešitelné. U každého výrobku máme napsáno, že jde o keramiku či sklo, lépe to bohužel vysvětlit už nedokážeme.
- kvalitný tovar
- výborná komunikácia
- rýchla dodávka
vyhovoval mi tovar
- nasla som tu presne to, co som hladala a za dobru cenu
- velmi vysoky poplatok za dorucenie tovaru
v pohode, objednany tovar bol doruceny v poriadku, len postovne bolo privysoke
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
Poštovné není dáno naší společností, naopak ještě dopravu na Slovensko dotujeme. Bohužel, slovenští dopravci patří mezi nejdražší v Evropě, s tím nic nedokážeme udělat.
- Dobra cena
- Neviem preco maju iba 2 sposoby dodania sluzby. Na dobierku a este nejaky druhy sposob.
Reakcia obchodu Kúpeľňa - snov
jaké druhy platby si představujete? Toto jsou základní druhy plateb (na dobírku a platba převodem), které poskytují všechny eshopy. Nehrajeme si na to, že některé eshopy nabízí např. dopravu a pak způsoby placení a další dopravu a ty stejné způsoby plateb. Ano, pak to vypadá na to, že mají na výběr x-druhů placení, ale opravdu tomu tak není.