Prihlásiť sa a pridať recenziu

• rychlost dodania tovaru
    • zatial ziadne zapory

treba to vyskusat

• tovar v prijateľnej cene
    • neviem o žiadnych

odporúčam tento obchod

• vynikajuca komunikacia,
    • spolahlivost,
    • napomocnost-poradenie,
    • vynikajuca prepravna spolocnost- Toptrans

Velmi odporucam, nikde som nevedela zohnat keramicky drez podla mojich predstav a oni ho mali, este mi aj vyvrtali dieru na bateriu a v priebehu niekolkol dni mi zasielka aj prisla.
    Nadsena som bola aj prepravcom Toptrans, pretoze som si mohla cez internet pozriet pohyb mojej zasielky a este aj urcit den, kedy mi ju maju diviest a mobilne cislo vodica.Vsetko klaplo perfektne.Dakujem.

• Dobrý výber tovaru

Dobrá a rýchla komunikácia s obchodným oddelením a veľká ústretovosť zodpovednej pracovníčky.

• Vsetko OK.

• Aj keď prvý krát poslali namiesto svetlého drezu čierny,hneď to bez problémov vymenili a behom 2.dní som mal drez vymenený.
    • Slabiny má že ponúka poľský tovar,kde väčšina je nekvalitná,hlavne batérie nekupujte!!!Drez myslím že je v poriadku.

Ochota personálu je výborná.Kúpil som výrobok v tomto obchode preto,že som nenašiel nikde inde presne taký drez.V podstate odporúčam iným zákazníkom,ale pozor na poľský tovar.Hlavne mechanické veci...

Reakcia obchodu kuchynsky-drez.sk

Dobrý deň, ďakujeme za vaše kladné hodnotenie. V ponuke máme drezy a batérie vyrábané v rôznych štátoch EU, od nemeckých firiem, ktoré sa špecializujú na výrobu granitových drezov, cez keramiku z Francúzska, Holandska, Anglicka, nerezové drezy z Turecka, Španielska...a ďalšie a ďalšie produkty, medzinými i granitové drezy z Poľska, ktoré predávame tretí rok a máme s nimi len dobré skúsenosti. Pokiaľ nie je informácia o pôvode výrobcu uvedená v popise výrobcu (ako sa väčšinou snažíme udávať u každého produktu), môže si zákazník zavolať, a určite mu všetky informácie o produkte radi poskytneme. Sme presvedčení, že väčšina hypermarketov dnes ponúka produkty vyrobené v Číne, ale i v Poľsku, záleží na zákazníkovi, čo si zvolí a či si napr. za nemecký výrobok priplatí. Verím však, že budete mať s vami vybraným sortimentom len dobrú skúsenosť a nakúpite u nás i v budúcnosti.

• Operatíva

Doporučujem nákupy kôly bezproblémovosti.

dobrá cena
    prehľadné
    dobrý prístup

Dá sa to povedať len jednou vetou: VEĽMI SPOKOJNÝ ZÁKAZNÍK

Reakcia obchodu kuchynsky-drez.sk

Ďakujeme za výborné hodnotenie. Sme radi, ak sú naši zákazníci spokojní tak so sortimentom, ako i s našimi službami.

S pozdravom,

Lenka Kormanik

• jednoduchosť a rýchlosť

áno

• prehladny zoznam, kvalitny tovar, dlhsia zaruka u vybranych poloziek
    • chyba mi lepsi filter pre selekciu tovaru

vyborny obchod, vybrany tovar nebol k dispozicii u vyrobcu, bola mi ponuknuta vhodna alternativa, prijemne odkomunikovana a rychlo dodana

• Ponuka tovaru
    • Cena
    • Rýchlosť dodania
    • Neviem o žiadnych

Som spokojný s priebehom nákupu, dodania aj s komunikáciou s obchodníkom.

• komunikácia
    • ochota riešiť vzniknutý problém
    • doprava

neutrálny postoj

Reakcia obchodu kuchynsky-drez.sk

Dobrý deň, ďakujeme za váš nákup. V rámci skvalitňovania služieb pracujeme i na doprave. Boli by sme radi, aby prepravcovia, ktorým zásielky odovzdávame, vozili tovar včas, a predovšetkým, v poriadku zákazníkom. Samozrejme, nie všetko môžeme ovplyvniť, ale snažíme sa zákazníkom vždy vyjsť v ústrety a obratom im doručiť nepoškodený tovar a reklamáciu si následne riešime s prepravcom sami. Verím, že vás nepríjemá skúsenosť s doručovaním neodradí od ďalšieho nákupu, prípadne, od doporučenia nášho obchodu svojim známym.

• Rychlost.zodpovednost
    • Nema

Vynikajuce

• široký sortiment
    • prehľadná stránka
    • výhodná cena
    • objednávala som v čase dovolenky, doručenie trvalo dlhšie, ale s tým som rátala, upozorňovali na to

našla som tu tovar, ktorý som hľadala
    výhodná cena

• cena a vyber...
    • neviem

som spokojny...

• Pohodlnost vyberu z domu, rychle dorucenie
    • Z fotograsfie sa niekedy nedaju vycitat detaily o tovare ( fyzicka obhliadka povie viac).

Dobra skusenost. Spolahlive a rychle.

Reakcia obchodu kuchynsky-drez.sk

Ďakujeme za váš nákup i kladnú recenziu. Sme radi, že ste s našimi službami spokojný. Internetový obchod je samozrejme nevýhodný v tom, že často si človek kupuje produkt, ktorý si nemôže obzrieť zo všetkých strán. Na druhej strane však, poskytuje nákup na internete ďaleko väčší výber ako v kamennej predajni, a hlavne šetrí čas zákazníkom. Verím, že u nás teda ešte nakúpite.

• šetrí čas.
    • nemá.

dobrý.

• Odborník na drezy
    • Možno viacej technického popisu k výrobkom by som odporučil

Výborné odporúčam nakupovať v tomto obchode

Reakcia obchodu kuchynsky-drez.sk

Ďakujeme za váš nákup v našom internetovom obchode. Sortiment na našom eshope neustále meníme a zdokonaľujeme, pracujeme i na technických obrázkoch a popiskoch a je naším cieľom predávať produkty s čo najlepším popisom, aby mal zákazník predstavu, aký sortiment si kupuje. Ďakujeme teda za pripomienku a prajeme veľa spokojnosti s daným modelom.

Mgr. Lenka Kormanik
    Produkt manager

• široký sortiment
    • nič mimoriadne

tovar bol doručený rýchlo, komunikácia s obchodom bola bezchybná, tento e-obchod doporučujem