- prehladnost stranky
- rychlost vybavenia objednavky
- vyhodne ceny konkretnych produktov
Niektore krabicky stieracov vyzerali ako keby uz boli predtym otvarane, ale tomu sa asi pri predaji stieracov neda uplne vyhnut. :) Inak boli diely nove a sedeli, takze spokojnost a pokojne aj nabuduce.
Milo ma obchod prekvapil priaznivou cenou za tovar. Nepoznal som ho ale odteraz pri nákupe budem konfrontovať tovar a cenu s KTK
ok
- dobrá komunikácia, rýchle dodanie objednaného tovaru
- žiadna
- rýchlosť
- ziadna
Spokojnosť s obchodom, dobrá cena a dobrá rýchlosť dodania tovaru
- D tu by frd
balik som si dal poslat do alzaboxu kde mi ho nemohli nechat kvoli velkosti balika a tymto sa skomplikovalo dorucenie na adresu.odporucil by som sluzbu balik posielat aj na odberne miesta cez ine spolocnosti.
Našiel som u nich diel ktorý inde nebol dostupny
- Ok, všetko
Pri niektorých sučiastkach by mali byť rozmery.
- Dodanie a spolupráca bez problemov
- Veľmi dobre ceny
všetko OK, rýchle dodanie
treba priložit logo vašej firmy na vymenu oleja
- Dobré ceny
- Neadekvátne balenie zásielky
- Faktúra prišla do spamu (Google /Gmail)
Zakúpené brzdové kotúče spolu s pár drobnosťami. Zásielka nebola nijako zabalená, iba balenia od jednotlivých produktov boli vložené do väčšej papierovej krabice (bez akýchkoľvek vyplní, ochrany). Zásielka došla s prerazeným balením, menšie produkty, respektíve ich balenia, boli zdeformované (zrejme od ťažkých kotúčov, ktoré v krabici "cestovali"), krabica od kotúčov tiež prerazená. Škody boli v mojom prípade síce len "kozmetické", ale takto sa to nerobí...
Prístup KTK ma veľmi milo prekvapil. Na moje amatérske otázky odpovedali s ochotou a pomohli mi nájsť hľadané náhradné diely dokonca oveľa lacnejšie ako iní predajcovia. Veľmi pekne ďakujem a zostanem verný zákazník.
Rýchle dodanie tovaru
- spokojný zakazník