- Kraaasne ozdobky, rýchle dodanie a milý darček potešil :)
Znena a rýchle vybavenie objednávky na požiadanie.
Veľmi spokojná krížik krásny a rýchle dodanie
- rýchla realizácia, krásny výrobok
Veľmi príjemný prístup, ochota komunikovať, krásne a kvalitné výrobky, skvelý obchod vrelo odporúčam.
Ďakujem za rýchle doručenie a milý darček s venovaním naviac.
- Kvalitný produkt
- Milé jednanie
Jednalo sa mi o veľmi rýchle vybavenie objednávky a vyšli mi v ústrety. V jeden deň objednané a druhý som už mala doma. Ďakujem.
- rýchle vybavenie
- komunikácia
- kvalitný výrobok
- darčekové balenie pri osobnom odbere
- zabudol som na gravírovanie ale nebol problém dodatočne doobjednať
- Príjemná komunikácia
- Objednávala som viac krát a veľká spokojnosť
- Super spolupraca
- Osobne kontaktovanie
Velmi dobra skusenost
- Velmi mila ochodna obsluja. Prijemna a jadna komunikacia. Vybrala som si tovar, zaslala v poznamke co chcem gravirovat, prisli mi do mailu graficke navrhy, odsuhlasili sme si a krizik bol odoslany. Expresne dorucenie. Velmi odporucam.
Objednali sme už viac krát, zatiaľ sme boli vždy spokojní. Veľmi pekný výrobok.
Nádherný obraz pátra Pia s gravírovaním mi bol doručený expresne rýchlo. A ešte som k mojej objednávke dostala aj darček :) Komunikácia s obchodom, ústretovosť a ochota vyhovieť zákazníkovi je tu na jednotku.
- Velmi rychle dodanie⁸
- Rýchle dodanie, krásne výrobky
Milý a ústretový personál,rýchle dodanie
- výborná komunikácia, ústretovosť, možnosť výberu rôznych motívov pri gravírovaní
veľmi krásny drevený výrobok, krásna štruktúra dreva a možnosť gravírovania je veľkou výhodou + krásny darček aj pri osobnom odbere potešil
Veľká spokojnosť . Krížik je nádherný , určite si ešte budem u vás objednávať a rada vás odporúčim aj známym.
- rýchla komunikácia
- po dohode rýchle vybavenie objednávky
- výborné ceny
Aj napriek objednávke realizovanej v pondelok poobede sa dalo s obchodníkom dohodnúť aby stihol doručenie už v stredu (štandardné doručenie 3-5dní od prijatia objednávky nakoľko majú výrobky v "surovom" stave bez povrchovej úpravy). Určite odporúčam, výrobky krásne, ceny primerané kvalite, rýchla reakcia na správy.