- Skvělý obchod , velký výběr produktů , rychlé dodání , vše na jedničku
- Perfektní obchod , rychlost dodání , za mě super obchůdek a moc ráda doporučuji
- Rýchle doručenie zásielky, dobrá komunikácia a pribalili mi aj darček k objednávke
Obchod okamžitě zareagoval na objednávku, informoval ma o priebehu ododielania, tovar som mala doma skor než som dúfala.
Super rychle dorucenie, odporucam
- Priložené vzorky
- Velmi rychle dodanie
- Super rýchle dodanie, dobrá komunikácia
- Rýchle a bezpečné dodanie
- Rýchlosť dodania
- Vzorky
- Otázka na zákaznický servis byla zodpovězená velmi mile a obratem-děkuji ještě jednou paní Kataríně. Zboží jsem pár dní později objednala-vše klaplo výborně, s výrobky jsem moc spokojená. Doručení na adresu spolehlivé a rychlé⭐️
- Siroky vyber
- Prehladny web
- Rychle dodanie
Dvakrát som objednala SPF 50. Výborný produkt aj skúsenosti s eshopom, ochotne poradia a tovar mi bol doručený veľmi rýchlo už na druhý deň. Ďakujem. :)
- Jediný obchod kde predávajú Evy Technology
Jediný obchod kde predávajú Evy Technology.
- Objednavka vytvorená aj zaplatena 8.3.2023 do dnešného dňa mi nebola doručená objednavka.
Reakcia obchodu www.kremkrem.sk
ďakujeme za recenziu. Dovoľte mi vyjadriť sa k doručeniu Vašej objednávky.
Tovar, ktorý ste si objednávali 8.3. bola v statuse predobjednávka., skladom do 10 dní, táto informácia je uvedená aj v potvrdzujúcom emaile o prijatí objednávky. Ospravedlňujeme sa ak bola táto informácia na našom eshope nejasná.
Poslali sme Vám práve email s upresnením očakávanej expedície Vašej objednávky. V prípade, že by ste ste si želali objednávku zrušiť, kontaktujte nás prosím a finančné prostriedky Vám obratom vrátime.
Ospravedlňujeme sa ešte raz za vzniknuté komplikácie a ďakujeme za porozumenie.
Katarína, Kremkrem -
Výborný servis, komunikácia, skvelý vernostný program, kvalitný vyber kozmetiky. Odporúčam všetkým.
Promntne vybavena objednavka, kvalitne produtky, spokojnost.
Velmi ustretovy pristup,rychle dorucenie. Mozem len odporucit.
- Komunikacia super
- Mozem len odporucit
- Jediný e-shop s Evy Technology
Rýchle doručenie. Jediný e-shop s Evy Technology. Vždy privalila k objednávke aj dve vzorky iných produktov.