- skvela kvalita vyrobkov
- rychle dorucenie
- perfektna komunikacia
Rýchlosť, veľká spokojnost
- Spokojnosť
Rýchle vybavenie objednávky. včasná informovanosť.
- Dobré ceny
rýchlosť dodania, super komunikácia
Tovar mi bol doručený dosť rýchlo. Bol som spokojný.
veľký výber, dostupnosť , komunikácia s predajcom
Obchod odporúčam, vždy ústretová komunikácia a spoľahlivosť.
- Tovar prišiel veľmi rýchlo
- Prišlo všetko podľa objednávky
- Zlé ošetrenie proti poškodeniu pri balení
- Poškodený tovar, spôsobený pravdepodobne prepravou
- Rýchle doručenie, príjemná komunikácia, kvalitné produkty
- Som veľmi spokojná, prišlo mi všetko čo som objednala. Objednávka bola rýchlo vybavená a doručená. Odporúčam
- rýchle dodanie
- tovar v poriadku
- rýchle dodanie, kvalitný tovar
Termín doručenia tovaru v správe od obchodu sa vôbec nezhoduje so skutočným termínom doručenia.
Reakcia obchodu Kreatívny raj
ďakujeme za reakciu avšak jej trošku neorzumieme. Objednávku ste si vytvorili dňa (8.2.2022 17:38:27) Utorok. Objednávku sme spracovali a odovzdali prepravcovi dňa 10.2.2022. Doručená bola 11.02.2022 13:49. Aký skutočný termín máte namysli? V e-mailoch neuvádzame termín doručenia pretože spolupracujeme s externými prepravcami a nevieme garantovať termín doručenia. Po spracovaní objednávky odosielame zákazníkom e-mail s daňovým dokladom k objednávke informáciou o odovzdaní zásielky prepravcovi. Následne Vás kontaktuje priamo prepravca e-mailom resp. sms správou s číslom Vašej zásielky a doručením. V prípade akcýhkoľvek otázok alebo nejasností nás neváhajte kontaktovať na e-mail [email protected].
Prajeme veľa úspechov.
Kreatívny raj -
- skvelá komunikácia
- rýchle doručenie
Široký výber tovaru, výborná komunikácia, rýchle doručenie. Jednoznačne odporúčam a ďakujem :)
spokojnosť
Obchod reagoval okamžite na objednávku. Tovar mi prišiel asi do 20 hodín.
- dobrý výber obrazov maľovania podľa čísel
- rýchle odpovedajú (rýchlosť, nie ústretovosť)
Obrazy mi prišli. Potešila som s nimi obdarovaných.
Avšak keď ich začali maľovať, polovica farieb je vyschnutých. Myslela som, že pošlem farby naspäť, vymenia mi ich a vyriešené.
OPAK: musím poslať všetko späť na moje náklady, poštovné mi nepreplatia ... citujem predajcu "je potrebne zabalit komplet produkty a poslat k nam na reklamaciu aj s vyplnenym formularom a dokladom o kupe" a pokračuje "Prepravu nepreplacame - je to uvedene v obchodnych podmienkach" ...
Výsledok, snáď ešte mám niekde faktúru, pošlem im to naspäť a viac u nich nenakupujem.
Tovar je nekvalitný a ich ochota na riešenie minimálna. -
dobrý obchod
+ výhoda neinfikujem sa nákazou
- nevýhoda ako každý internetový nákup neviem si tovar zobrať do ruky a podrobne preskúmať -
- rýchle dodanie