Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar sa nezhodoval s tovarom na stránke.

Reakcia obchodu KreArt

tovar ste mali možnosť do 14 dní vrátiť, ale neevidujeme od Vás žiadnu komunikáciu týmto smerom. V prípade reklamácie máte nárok využiť lehotu dokonca do 2 rokov.
    Vďaka

bezproblémový predaj

• Rýchlosť vybavenia objednávky

Dakujem za moznost osobneho odberu a celkovo mily a ludsky pristup.

Spokojná

• rychlost

Je to ok.že možem z pohodlia domova si nakúpiť čo potrebujem Ďakujem.

• Zlavy
    • Dobre ceny
    • Rychle dorucenie

Nemam co vytknut,nasla som co som hladala,objednala som, a ob den to prislo bez poskodeni,pekne zabalene s podakovanim a kuponom na zlavu. Spokojnost.

• Ľahká orientácia a prehľad ponúkaného tovaru, rýchle expedovanie..
    • Prijala by som viac tovaru pre kreatívne tvorenie

• zaujímavý kvalitný sortiment
    • dobré ceny
    • rýchle spracovanie objednávky

kvalitný tovar za dobré ceny, rýchla distribúcia, milý darček k objednávke, za mňa super, jednoznačne odporúčam

• S obchodom som spokojná. Po objednaní mi ešte v ten deň chodili emaily že už sa obdjednávka spracuváva. Tovar bol zabalený tak aby prišiel nepoškodený.

S obchodom som spokojná. Po objednaní mi ešte v ten deň prišiel email že už sa obdjednávka spracuváva. Tovar bol zabalený tak aby prišiel nepoškodený. Celkový prístup obchodu hodnotím 10/10..

• rýchle vybavenie
    • veľmi dobrá komunikácia
    • rýchle doručenie
    • produkty v ponuke
    • žiadne

Spoločnosť poznám ešte ako kamennú predajňu, kde mi vždy veľmi milá a ochotná pracovníčka rada poradila. Objednával som si prvýkrát cez e-shop v danej predajni a musím povedať, že som veľmi spokojný. Určite e-shop ešte rád použijem :) Prišlo všetko a veľmi rýchlo.

• prehľadný web
    • bezproblémová komunikácia
    • rýchle doručenie objednávky

Cez kreart.sk nakupujem opakovane, keďže som s ním veľmi spokojná a ponuka tovaru je rôznorodá. Roky som bola ich zákazníčkou ešte v čase, keď pôsobili ako kamenný obchod.

Zamestnanci obchodu a komunikácia o stave objednávok sú na vysokej úrovni.

Akýkoľvek doposiaľ kúpený tovar mi dorazil do 1-2 dní, starostlivo zabalený.

V čase pandémie som vďaka ponuke aj ich sociálnym sieťam získala nové dobré tipy, ako kreatívne zaujať dieťa počas lockdownu.

Určite eshop odporúčam a určite sa tam znova vrátim aj aj.

Veľmi seriózny a ľudský prístup a ochota prevádzkovateľky p. Šoltysovej.