- Žiadna
- Neseriozni a neschopní
Fušer a podvodník, krb, ktorý nám akože postavili, nám vzápätí doslova padol!, peniaze vzali za robotu, ktorú vôbec nespravili a do dnešného dňa ani nevrátili, a o jednaní sa radšej ani nevyjadrím. Vyhýbať veľkým oblúkom. Pridám foto, už z nich je vidno, že tí ľudia ešte dobrý krb nemohli postaviť. Toľko žiaľ vlastné skúsenosti, po sťažnosti len majiteľove vyhrážky. Krb nám musela komplet nanovo postaviť iná firma, aj s novou vložkou a všetkým.
N e-mail nereaguje, na objednávku okrem jej prijatia nereaguje. Neostáva iné, iba objednávku zrušiť.
- ziadna reakcia na objednavku, uvedene tel. cisla su vypnute, alebo ich nikto nedviha
Tovar mi nebol stále doručený .
- Objednal som tovar, v podmienkoch doručenia bolo označené, max. do 3 dní dorečenie odo dňa objednávky objednal som tovar 22. 10. do dneska nemám objednaný tovar.
- znamy obchod hlavne u policajtov
- nekale praktiky
- zaplatite a nikto sa s Vami uz nebavi
- klamu,klamu,klamu,klamu,klamu
- neuveritelne arogantne vystupovanie
- povedia ze tovar bude do 2 tyzdnov ,bol som rad ked som po 3mesiacoch dostal aspon nieco
- povedia ,ze zavolaju ,, nikdy nikdy nezavolali
- v predajni su viaceri a jeden na druheho sa vyhovaraju
- nepoznaju technologiu resp. mi o nej klamali
Prosim chcem upozornit vsetkych ,ktory uvazuju nad kupou cohokolvek z predajne Krby Pokusa,nech si velmi dobre zvazia svoje rozhodnutie ,aby nedopadli ako ja,respektive ked si vazia svoje peniaze a nervy neodporucam ani otvorit dvere na tomto obchode.
Prvy vnem po vstupe je zima a predavaci v bundach uz to je divne ked vsade okolo je mnoho krbov a kachli potom Vas oslovi arogantny predavac,ktory sa tvari ze je na zemeguli najmudrejsi.
A tieto varovne signaly som ignoroval a predsa som sa rozhodol u nich kupit nerezovy komin Schiedel hrubky 1mm!!! . Mal som cenovu ponuku z inej predajne,pan mi samozrejme nakecal ze mi to da lacnejsie bez DPH-cky,akurat mi netreba uplne vsetky diely ktore som mal v ponuke co bola tak trochu aj pravda,tak som sa s nim dohodol na 7 kusoch 1m rur,T-kus ,prechod cez strechu a ukoncenie komina,zaplatil som zalohu s tym ze do 2 tyzdnov to bude v predajni,po 2 mesiacoch urputneho vyvolavania prisiel tovar ale namiesto 7 metrovych bolo 6 a jedna polmetrova a miesto prechodu cez strechu nejaka prechodka alebo redukcia sam predajca nevedel co to je,a predsviedcali ma ze tak je to spravne ,tak to pasuje podla dlzky a bla,bla,bla.
Nakoniec mi slubil ze to vymeni, ale to som bol v kontakte zo Schiedlom -ked som zaplatil zalohu ,objednavku poslal do Schiedlu az po 1a pol mesiaci ale s tym ze ju zmenil na tie spominane chybne ale zato ovela lacnejsie veci.
Po troch mesiacoch kedy som s nimi komunikoval len pisomne (s pravnickou pomocou) prisli vymenene diely, tak namiesto 1m rury hrubky 1mm som dostal 2polmetrove 0,6mm a prechod cez strechu na uplne iny vacsi komin a uplne inej znacky .
este jeden postreh ,nakolko meno Krby Pokusa ma uz dost zle meno a vela ludi uz ich pozna v reklamach a inzerciach pouzivaju len telefonne cislo bez nazvu spolocnosti.
V kazdom pripade klamari a zlodeji -
Nejasné informácie pri niektorých položkách.
Doprava na stránke nie je uvedená, potom vám zavolá šofér a povie vám riadnu pálku až vás z toho vystrie :-) -
- objednal som tovar, neskor pisal email. Na spravu nik neodpoveda a tovar neprisiel
- -ústretoví a milí ľudia
- -požadovaný tovar nemali na sklade, ale veľmi rýchlo vybavili objednávku a dodanie tovaru
- -majster, ktorý prišiel robiť obstavbu krbovej vložky je veľmi šíkovný. Neviem si ho vynachváliť. Rýchlo, kvalitne a precízne prevedená práca.
Ja som s výberom tejto predajne a personálom veľmi spokojná.
obchod ponuka nieco co nedokaze zabezpecit !!!
- profesionalita,rychlost dodania
- Rýchle dodanie tovaru.
- V obchode sa nedá platiť kartou.
- NIČ !
- Komunikcia hotova katastrofa !
- Po predaji uz ZABUDNITE na ustretovost, slubia ze zavolaju no urcite nezavolaju a kalsu na vas.
- Kupili sme peletove kachle ktore od nova mali KOPU NEDOSTATKOV A CHYB !!! Predajca nas neustale presviedca aby sme kedze kachle nefunguju vymenili vypinac, urobili toto, hento a tak sa z uzivatela stane servisak. Kachle vsak nejdu a nejdu a zo strany predajcu je nezaujem.
- Lutejeme ze sme si tuto recenziu neprecitali pred kupou a mohli sme si usetrit kopu penazi a starosti.
- Preto sa na nasej chybe poucte a zvazte si nielen cenu ale aj predajcu a jeho pristup .
- Nasa kupa nas totiz vysla velmi draho.
Oblukom sa tomuto predajcovi vyhnite .
Na stránke mali že tovar je skladom,ale týždeň nič nechodilo.Nakoniec som tam musel ja telefonovať a povedali že bude to bude skladomaž za dva týždne.Samozrejme som objednávku stornoval a tovar zakúpil u konkurencie.
rýchle vybavenie objednávky,príjemná komunikácia
- Tovar, ktorý som si objednal nemali skladom aj keď na stránke písalo ináč.
- Vôbec sa neunúvali informovať má o nedostupnosti tovaru, keby som im nezavolal,tovar by mi neobjednali a objednávku odignorovali. Je to hamba!
- Spolahlivosť ,serioznosť,cena,
- Zaplatíte za tovar a viac s Vami nebudú komunikovať. To že vy tovar neuvidíte 2 mesiace ich vôbec netrápi. Drzí ľudia s ktorými nechcem mať už nič spoločné. Veľká chyba že som prekročil prah tej predajne.
Vyhnite sa tomuto obchodu veľkým oblúkom
- Odborne mi poradili a bez problémov
- Objednaný tovar som dostal načas požadovaný tovar mali za prijateľnu cenu
- Nič
Na rozdiel od iných ja som bol veľmi spokojný s obsluhou aj s dodaním tovar na čas a aj s dovozom ku mne domov.
- Otrasný prístup a arogantnosť
Otrasný prístup a arogantnosť a to som ešte len chcel objednať.