- rýchle dodanie
Perfektný prístup, rychle a férové jednanie. Tovar dorazil hneď na druhý deň ráno.
Super jednanie majiteľa obchodu
Personal,velmi mily!flexibilita-top.!!!
- Ceny a rýchlosť dodania
- spoľahlivý,rýchly
- ochota personálu, zľava a rýchle dodanie bol som veľmi spokojný
- Bola som spokojnà
- Odporučam každemu
- Výborná komunikácia, rýchla doprava
- žiadne
Velmi dobrý IO.
- Vynikajuca ochota pomoct,milí a prijemní pracovnici,aj ked som sa snimi kontaktovala telefonicky nie osobne,bola som maximalne spokojna
Maximalna spokojnost
- Veľmi dobrá komunikácia
- Dobré ceny
- Oproti iným obchodom mi doviezli tovar bez poplatku za dovoz
Pri mojom prvom nákupe v tomto obchode mám veľmi dobré skúsenosti a odporúčam nákup v tejto predajni
som spokojná
- 100% spolahlivosť,100% ochota
Komunikacia bola vynikajuca, vzdy mi zavolali a vedeli sme sa dohodnut. Tovar nam bol doruceny skor nakolko nebol na sklade mal prist koncom Januara a je December a tovar uz mame doma. Mozeme len odporucat.
Úplne skvelý pán s ktorým som jednala. Sklo som potrebovala veľmi súrne a vyšiel mi 100% v ústrety. Veľmi som spokojná môžem len odporúčať.
- Komunikácia so zákazníkom, poradia a pomôžu...
- Chcem vyzdvihnut ochotu solidnost jednanie pracovnikov.ihned reagovali.snazili sa vyjst v ustrety.v mojom pripade nebol tovar na sklade ani u ich dodavatela takze by som cakala.zhodou okolnosti som nasla ten isty vyrobok inde kde mali este jeden kus.preto som z mojej strany chcela objednavku zrusit.milo ma prekvapila ochota majitelov a vysli mi v ustrety. V buducnosti rada v danom obchode nakupim.keby bolo takych obchodnikov viac.
- Ziadne
Odporucam.uzasna komunikacia.keby boli vsetci obchodnici taki ochotni a obetavi ako v tomto e-shope.dakujem
- Rychlost
Odporucam
- Serióznosť
Perfektný
Seriózne jednanie, môžem len odporúčať!!