- Príjemný personál, rýchle vybavenie objednávky
Dobrý deň Vivi,
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste navštívili jednu z našich predajní. Bude Vám k dispozícii aj nabudúce.
- Dobré ceny (na webe)
- Pekný výber
- Ceny na predajni sa líšia od cien na webe!!!
- Osobný odber tovaru na predajni je spoplatnený sumou 2€ aj keď tovar majú priamo na predajni a nemusia ho presúvať!!! :( preto dávam dole 2 hviezdičky
Celkovo som spokojný s obchodom až na ten nezmyselný poplatok za osobný odber. Príde mi to ako by si kompenzovali nižšie ceny na webe týmto poplatkom. Snáď do budúcna zmeníte svoju obchodnú stratégiu a pri ďalšom nákupe vám budem môcť dať plný počet.
Vážený zákazník CiMO,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, veľmi si ju vážime. Mrzí nás, že poplatok za osobný odber ovplyvnil Vašu spokojnosť. Na našej webovej stránke máme ceny nastavené s minimálnou maržou a tento poplatok nám pomáha pokryť náklady spojené s predajňou, no rozumieme, že to môže pôsobiť ako nevýhoda.
Ďakujeme za pochopenie.
- Perfektna sluzba.
Vyhoda
Dobrý deň Magda,
Ďakujeme že ste ohodnotili náš obchod. Sme radi, že sa Vám naše služby zapáčili. Budeme k Vám dispozícii aj nabudúce
Regina -
- Minőség, kedvező ár, különleges termékek, gyors szállítás
- Nincs ilyen
Kedves Vásárlónk,
Örülünk az elégedettségének. Köszönjük, hogy az értékelésével hozzájárul munkánk sikereihez.
Regina -
- Rýchle dodanie tovaru ktorý bol skladom.
- Tovar bol poriadne zabalený každá položka samostatne.
Dobrý deň Htmlaidak,
Ďakujeme za Vašu recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Snažíme sa robiť všetko pre to, aby sme naše balíky doručili rýchlo a bezpečne.
Regina -
- dobrá cena, rýchle dodanie
Reakcia obchodu KormoranShop.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Snažíme sa robiť všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.
Regina -
Spokojnosť,fajn výber a dobrá obsluha...
- rýchle dodanie tovaru
Dobrý deň Jaroslav,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Rýchlosť je našou prioritou.
Regina -
Super cena, rýchle vybavenie/doručenie. Dokonalo zabalený proti poškodeniu v preprave.
Dobrý deň Richard,
Ďakujeme že si našli čas, aby ste nás ohodnotili. Sme radi, že sa Vám naše služby zapáčili. Budeme radi ak si od nás opäť objednáte.
Regina -
- je aj v menších mestách
- osobný odber s nižšou cenou
Reakcia obchodu KormoranShop.sk
Ďakujeme že ste si našli čas a ohodnotili náš obchod. Sme radi že ste navštívili jednu z našich predajní.
Regina -
- vyšší poplatok za dobierku
- požadovať poplatok za zabalenie je pre mňa neakceptovateľné . Veď poslať tovar cez kuriéra bez zabalenia ani nejde .
Vážený zákazník m123.
Ďakujeme za nákup.
Aj keď ste napísali, že poplatok za balenie je pre Vás neakceptovateľný, predsa ste nákup zrealizovali. A možno aj z dôvodu, že na Vami vybraný produkt(y), sme mali najlepšiu cenu. A ďalšie TOP ceny v SR máme aj na veľa iných produktov. Operujeme s nižšími maržami ako konkurenčné e-shopy. A keď máte nižšie marže, musíte si bohužiaľ účtovať aj za balenie (symbolických 99c +). Baliaci materiál /hrubostenná krabia, bublinková fólia a pod./ + práca človeka, niečo stojí. Buď to zaplatíte skryté v cene drahšie výrobku alebo si ten istý produkt kúpite u nás, - často omnoho lacnejšie s príplatkom pár eur (centov). Každý si má možnosť na heureke porovnať ceny, plusy aj mínusy a na základe toho sa rozhodnúť.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že Vás naše argumenty presvedčili
- ceny
- oproti velkym eshopom slabsi vyber whisky specialit
Dobrý deň Peter,
Ďakujeme za recenziu. Sme radi, že ste nám napísali v čom by sa naša firma mala zlepšiť. Dúfame, že si od nás opäť objednáte.
dobra dostupnosť,parkovanie,ochota personálu
Dobrý deň Juraj,
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi že navštívili jednu z našich predajní, veríme že sa u nás opäť zastavíte.
Regina -
- Ochotný personál, dobrý výber, dobré ceny.
- 2 eura poplatok pri osobnom vyzdvihnutí v obchode
Dobrý deň GlenD,
Ďakujeme, že ste u nás nakupovali a pomohli nám s hodnotením. Sme radi, že navštívili jednu z našich predajní, budeme radi, ak sa u nás opäť zastavíte. Poplatok pri osobnom vyzdvihnutí máme nastavený na 2€, nakoľko na našej webovej stránke sú ceny nastavené s minimálnou maržou a pri odbere v predajni s tým máme spojené ďalšie náklady, ktoré potrebujeme niekde zohľadniť. Ďakujeme za pochopenie.
Regina -
- Tovar prišiel o 2dni od objednávky.
Perfektne zabalený..
Reakcia obchodu KormoranShop.sk
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Snažíme sa robiť všetko pre to, aby sme naše balíky doručili rýchlo a bezpečne.
Regina -
- Rýchle dodanie a najlepšia cena
Reakcia obchodu KormoranShop.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Snažíme sa robiť všetko pre to, aby naši zákazníci boli spokojný.
- výborné ceny
Dobrý deň Július,
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi že ste si vybrali práve nás, veríme že si ešte od nás objednáte.
- Dodanie od objednávky obratom,spokojnost
Reakcia obchodu KormoranShop.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste si vybrali náš internetový obchod.
Regina -
Bol som spokojný s komunikáciou predajcu. Tovar prišiel v poriadku a celkom rýchlo.
Dobrý deň Peter,
Teší nás, že ste s nami boli spokojný. Rýchlosť vybavenia objednávky je našou prioritou!
- ceny
Páči sa mi ukazateľ chuti: Suchý až Extra Sladký, len neviem podľa neho filtrovať, toto ak by sa dalo, bolo by to super :)
Dobrý deň Kiko,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste nám napísali v čom by sa naša firma mala zlepšiť. Dúfame, že si od nás opäť objednáte.
Regina