- Rychlost dorucenia
- Komuniakcia
Ďakujeme
- Ochota a rýchlosť dodania tovaru.
Fakt super prístup, celková komunikácia s obchodom je skvelá,rýchle doručenie,veľmi výhodné ceny,za mňa veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Kompletné bývanie
Ďakujeme za Vašu referenciu. Tešíme sa že naša práca má zmysel a ľudia ju vedia oceniť.
- Rychlost dodania
- Komunikacia
- Rychle dodanie tovaru
Nakup prebehol v poriadku, tovar prisiel expresne rychlo.
Reakcia obchodu Kompletné bývanie
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
- Rýchlosť dodania
- horšia komunikácia
Nákup by som hodnotila kladne. Zárubne prišli cca do týždňa od objednávky. Jedine čo by som vytkla bola horšia komunikácia. Po odoslaní potvrdenia o platbe som nedostala odpoveď na môj mail a tým pádom som nevedela či peniaze prišli alebo či nejedná náhodou o podvod a neskôr ma neinformovali skôr o doručení akurát šofér zavolal hodinu pred doručením či sme doma. Inak som veľmi spokojná s nákupom a v budúcnosti využijem opäť túto firmu.
Reakcia obchodu Kompletné bývanie
dakujeme za podnet. Momentálne máme viac objednávok a do toho všetky obmedzenia s covidom kde niektorý kolegovia pracujú z domu nakoľko su deti mimo skoly a podobne. Určite sa snažíme o to aby sa komunikácia zlepšila. -
- Rýchle dodanie a cena.
dakujeme
- Rýchlosť dodania tovaru
- Cena tovaru
- Poštovné v tej dobe bolo iba 4€
Platil som za tovar vopred a všetko bolo bez problemov
Reakcia obchodu Kompletné bývanie
Dakujeme velmi pekne. Nech Vám zakúpený tovar slúži dlhé roky.
objednala som si mop a taku super rychlu dodavku - BEZPLATNU - som neocakavala ani vo sne. super odporucam vyuzit ich sluzby. Som maximalne spokojna aj s komunikaciou. dakujem pekne
jolana -
Zatiaľ som kupovala len rúška. Myslím si, že vzhľadom na danú situáciu, v akej sa momentálne nachádzame, tovar prišiel rýchlo. Mailová komunikácia p.Ing. Suchareka skutočne promptná a na úrovni. Veľká spokojnosť z mojej strany.
- Ochotní zamestnanci (a dokázali zodpovedať všetky otázky)
- Dobre odvedená práca
- profesionálny prístup
- dobrá dodacia doba
- odborné poradenstvo
- veľa produktov na výber
Bol som veľmi milo prekvapený