• Rýchlosť dodania. Komunikácia so zákazníkom

• Not

Odporucam

• Sortiment

odporučam

tovar na stranke bol prehladne popisany a zobrazeny, spokojnost, tovar podla predstav. rychle dodanie. odporucam dalej.

• neskutočná rýchlosť dodávky
    • výborné ceny
    • iniciatíva predajcu s cieľom optimalizácie tovaru
    • žiadne

odporúčam vyskúšať nákup, obchod stojí za otestovanie
    cením si ústretovosť a záujem personálu o spokojnosť kupujúceho s tovarom

• rýchlo a lacno bez behania po obchodoch
    • zatial bez slabin

som spokojný

• Pekny sortiment, nasla som co som hladala

Urcite ich vyuzijem aj nabuduce, Velmi rychle spracovanie objednavky a do 48 hodin u mna doma.

• rychle dodanie, v jeden den objednany tovar, na druhy den prisiel..
    • -

kupila som tu postovu schranku za dobru cenu, prisla na druhy den od objednania.. ako v jedinom obchode som nasla k nej aj podrobny popis a rozmery..odporucam :-)

• -

Maximalna spokojnosť, veľmi rýchle dodanie.

• expresne vybavenie a riesenie reklamacie (cast doruceneho dovaru bola nekvalitna - nebolo to sposobene dopravou ale priamo vyrobou)
    • slabiny obchodu som neodhalil, trochu som bol sklamany z prepravy, kedze oznamenie o tom, ze mi bude doruceny tovar mi prislo 11:15 s textom, ze tovar mi bude doruceny dnes medzi 8 - 18:00, ocakaval by som ze oznamenie pride den vobred, aby sa clovek vedel zariadit, inak vsetko v poriadku

• Rýchle dodanie
    • Neviem

Rýchlosť vyexpedivania tovaru super, čo sa však žiaľ nedá povedať o kuriérskej spoločnosti DHL.. tovar mi mal byť doručený v piatok, o cca 14hod mi volal kuriér že v ten deň mi prosím pekne nestihne doručiť zásielku že už mal byť v inom meste ale ak chcem môže mi to nechať na odbernom mieste - na druhom konci mesta.. ale nakoľko mám malé dieťa a zaplatila som si za doručenie kuriérom dodané mi to bolo až na ďalší deň..

• tovar za slušné ceny
    • našiel som, čo som potreboval, možnosť výberu jedného tovaru vo viacerých variantoch

obchod doporučujem

• rýchlosť
    • vyhovovala mi cena a dizajn
    • myslým že memá !

Odporúčam !

• vo štvrtok o polnoci na eshope objednavka a v sobotu rano u mna doma... pecka
    • všetko bez problemov

• kvalitný tovar
    • rýchle dodanie

veľmi odporúčam

• Dobra cena

• objednávka bola na moje prekvapenie vybavená veľmi rýchlo a tovar bol rýchlo dodaný, sa mi zdá že už do dvoch-troch dní bol tovar u nás, myslím že už v piatok 18.3.

všetko bolo v poriadku, rýchlo vybavené. Akurát tovar trošku inak vyzeral v realite ako na stránke, ale to je celkovo nevýhoda internetových obchodov, na internete to predsa len trošku inak vyzerá.
    Konkrétne tieto kľučky vyrába poľský výrobca.
    Kľučky zatiaľ nemáme namontované. Uvidíme aká bude montáž a kvalita kľučiek po nejakom čase používania.