• Objednala som si obrus s motívom žltých kvetov a bol mi poslaný čisto biely

Reakcia obchodu Kinekus

mrzí nás, že nie ste spokojná s dodaným tovarom, jednoduchšie je však kontaktovať predajcu, teda nás.
    Tovar by sme Vám vymenili, alebo vrátili peniaze za nákup.

• Vulgárna recenzia bola vymazaná.

Dlhá doba doručenia

• Nehorazne predrazena preprava aj pri vysokej objednavke (nad 100 eur)

Reakcia obchodu Kinekus

Objednávka ku ktorej sa vzťahuje táto recenzia je pod 50Eur, ale aj tak to nie je podstatné. Doprava sa vypočítava na základe rozmerov a váhy tovaru. Cenu nám vypočítava systém na základe cenníkov od kuriérskych spoločností a
    na cene dopravy sa podieľame aj my, neúčtujeme plnú hodnotu zákazníkom. Ak by sme účtovali plnú cenu, doprava by bola ešte vyššia.

• Mylné informácie o dodaní tovaru

Tovar som objednala na základe popisu na stránke o termíne doručenia.
    Po overení termínu mi napísali, že z dôvodu inventúri tovar nebude dodaný včas.

Reakcia obchodu Kinekus

takáto situácia nás samozrejme veľmi mrzí, vždy nám záležalo na plnení termínov doručenia.
    Bohužiaľ na konci roka je to vždy komplikovanejšie, kvôli inventúram, ktoré sú zo zákona povinné a rovnako aj kvôli sviatkom.
    Ospravedlňujeme sa, že sme nenaplnili Vaše očakávania.

Nebol dodaný objednaný tovar v stave aký sa ponúkal

Reakcia obchodu Kinekus

mrzí nás, že tovar ktorý ste si objednali nesplnil očakávania.
    V takýchto prípadoch odporúčame využiť reklamáciu, alebo odstúpenie od zmluvy do 14 dní

• Stromček úplne iný v skutočnosti ako na fotke. Sklamanie a to

Absolútne nedostatočný opis ponúkaného tovaru, som úplne sklamaný s kvalitou dodaného tovaru, nikdy viac tam nič nekúpim.

Reakcia obchodu Kinekus

Bohužiaľ občas sa stane, že v tom množstve produktov niečo unikne. Pokiaľ nie ste spokojný s kvalitou, alebo prevedením tovaru máte možnosť využiť odstúpenie od zmluvy a tovar vrátiť.

Zvolená zlá donášková služba kurierovy sa ťaží zazvonit na zvonček doma sedelo pet ľudí a on nevedel odovzdať balík lebo som nedvyhol telefón koly hluku ktorí mám v práci

Mop je prelomeny kurier my nedorucil vsetko vten den lebo to zabudol nalozit

Reakcia obchodu Kinekus

Nás, ako eshop samozrejme mrzí, že nebolo všetko doručené v požadovanej kvalite a kvantite.
    Ale táto recenzia patrí skôr kuriérskej spoločnosti a nie nám.
    My sme objednávku vybavili a expedovali do konca ešte skôr ako bolo potrebné.
    Pokiaľ zásielka nebola doručená v poriadku, nemali ste ju prevziať a kontaktovať nás-predajcu.
    Tovar by sme odoslali znova.

Ak si objednám dodanie tovaru na výdajne miesto, pokladám za oprušenie dohody, keď mi obchodník tovar dodá inam, ako som chcel. Čiže do susednej dediny, na výdajné miesto, ktoré je limitované časom výberu.

Reakcia obchodu Kinekus

veľmi nás mrzia nepríjemnosti spojené s doručovaním zásielky. Toto však skutočne nie je spôsobené našou chybou.
    Vašu zásielku presunula na iné výdajné miesto zásielková spoločnosť. Stáva sa to v prípade, že vami vybrané výdajné miesto je plné. Vždy je to však riešiteľné cez zákaznícku linku danej spoločnosti.

• ceny su vyssie nez inde
    • tovar nie vzdy vyzera tak, ako na fotke......

• Tovar mal byť doručený do dvoch pracovných dní,ale zatiaľ nedorazil.

Reakcia obchodu Kinekus

takéto situácie nás veľmi mrzia.
    Bohužiaľ občas sa stáva, aj napriek nášmu maximálnemu úsiliu o včasné doručenie, že sa niektorý balíček po ceste stratí.

Nedodržaný termín dodania tovaru.

objednal som tovar, na druhy den prisiel automaticky nicnehovoriaci email, ze moja objednavka bola zrusena. na moju otazku, ze preco, som dostal odpoved, ze som tu objednavku zrusil ja. no nezrusil. na dalsie otazky obchod nereaguje.

Sklené poháre na zaváranie prišli neskôr ako avízovaný termín, zo 48 ks boli 2 rozbité: doporučujem expedovať sklené poháre tak, aby boli na stojato: naše boli naležato a tlak na ne počas prepravy bol väčší.

6 Dní od objednania a nič ani obraz ani zvuk.

Reakcia obchodu Kinekus

Hneď v 1. maile v ktorom sme potvrdili prijatie objednávky sme Vás informovali, že očakávaný dátum dodania je 3.10.2024
    Informácia o predpokladanom termíne dodania je vždy v potvrdení prijatia a snažíme sa ho vždy aj dodržať.
    Pri tovare ktorý máme skladom sú objednávky vybavené do 3 dní, niektoré však sú z externého skladu a v tomto prípade sa dodanie predlžuje. Tak ako vo vašom prípade, preto je dodanie Vašej objednávky dlhšie.
    Ak by sme náhodou nevedeli objednávku vybaviť vždy zákazníkov kontaktujeme.
    Pre akékoľvek dotazy k objednávkam máme zákaznícku linku, stačí nás kontaktovať cez mail, alebo telefonicky.
    Máme obraz aj zvuk :-)

• Nevhodne zabalený obsah.

Tovar mi bol dodaní poškodený, 3 misky boli rozbité!

Reakcia obchodu Kinekus

Takéto situácie sa bohužiaľ stávajú.
    Pri poškodení obsahu zásielky však treba kontaktovať predajcu.
    Reklamácie takéhoto typu vybavujeme okamžite.

Na obchod sa nedá spoľahnúť. Klamú zákaznikovi,že tovar odovzdali na doručenie a to nie je pravda.

Reakcia obchodu Kinekus

Chápeme, že ste frustrovaný, že Vám tovar nebol doručený, ale nie je pekné, a hlavne nie je pravdivé čo uvádzate v tejto recenzii. Náš eshop vždy bol a je pro-zákaznícky.
    Vašu zásielku ste si mohol skontrolovať aj v aplikácii packeta a bolo by Vám jasné, že chyba nenasala na našej strane.
    Tak ako sme Vám aj písali v maile. To, že sa zásielka u kuriéra stratí sa bohužiaľ občas stáva. Ako viete tovar sme Vám odoslali znova. Reklamáciu straty si tiež riešime my z našej strany.
    V tomto prípade bol Váš hnev naozaj smerovaný nesprávnym smerom.

• rýchlosť doručenia
    • neseriózne označenie produktov
    • predražené produkty

Po zlých skúsenostiach s náhradnými sedákmi a strieškami k záhradnej hojdačke VIP od výrobcu Happy green ktoré vydržali len jednu sezónu, som hľadal niečo pevnejšie a spoľahlivejšie. Na stránkach Kinekus som ich našiel s označením "Sedák - látka na hojdačku VIP, rozmer 115x93 cm" a "Poťah na striešku hojdačky VIPKA" s rozmermi 165x105 cm.
    Keďže tieto produkty boli aj výrazne drahšie (za 19 € ) ako inde (každý až o 7 € viac), na stránkach Kinekusu mali len perfektné recenzie a uvedené rozmery boli iné ako u Happy green, bol som presvedčený, že sa jedná o kvalitnejší produkt iného výrobcu.
    Aké však bolo moje sklamanie, keď mi boli znovu doručené produkty Happy Green s oficiálnymi rozmermi 114x93 a 163x110 cm, ktoré boli uvedené na obale. Keby som bol vedel (a čo mal predajca jednoznačne uviesť), že sa jedná o produkty Happy green a správne rozmery, tak by som ich nebol kúpil u predajcu Kinekus také predražené.
    Takže som dostal opäť nekvalitné produkty Happy green, ktoré vydržia jednu sezónu, zato u Kinekusu drahšie spolu o 14 € viac ako inde.
    Tovar vracať nebudem, lebo iný sa asi zohnať už aj tak nedá a tá predražená cena mi nestojí za tie naťahovačky a poštovné. Ale Kinekus ostane u mňa zapísaný ako neseriózny predajca.