- Výborný a kvalitný sortiment
Veľká spokojnosť s výberom a rýchlom vybavením
super
- Komunikacia, rychlost, kvalita tovaru, cena
- Zľava s klubovou kartou
- Komunikácia
- Rýchlosť
- prehľadná stránka, rýchle dodanie
Bola som veľmi spokojná
Rychle dorucenie, tovar v perfektnom stave, super spokojnost, odporucam
- Rýchle a presné informácie, expresná dodávka, vysoko hodnotím možnosť dobierky.
- Rychle dorucenie
- Tovar dorazil ihned. Cislovanie koresponduje s realnou velkostou oblecenia. Kvalita materialu perfektna. Zlava pre clenov som super spokojna.
- super obchod
- široká ponuka, prehľadná stránka
- Nemusim stat v rade viac produktov
- rychla a ustretova komunikacia cez online chat na stranke
- tovar sa posiela z ceska
- neposielaju fakturu v elektronickej podobe, len nejake zjednodusene uctenky s nekompletnymi udajmi
tuto stranku som navstivil lebo ina slovneks stranka ktora ponukala tovar tejto znacky bola zrusena. aj ked je tato stranka pisana po slovensky tovar je posielany z ceska co pre slovenkeho zakaznika komplikuje potencialne reklamovanie tovaru. neviem preco neposielaju s objendavkou aj naskenovanu fakturu - ta pride len v originaly spolu s tovarom
-mala poznamka ked som v minulosti objednalval cez interenet oblecenie kilpi vzdy mi prisli aj nalepky co je fajn , tento e-shop ich neposiela co je trochu menej fajnReakcia obchodu Kilpi4you
Dobrý den, náš e-shop je z ČR, ale zásilky odesíláme ze Slovenska prostřednictvím Slovenské pošty. Spolu s objednávkou vždy obdržíte i plnohodnotnou fakturu se všemi fakturačními údaji, žádnou zjednodušenou účtenku, jak zákazník uvádí.
Vyrobky ma zaujali , ponukali ste velkosti ,ktore som potrebovala. A nakupovat budem aj v buducnosti . Dakujem.
cena
Výhoda: mali to čo som chcela.
všetko OK.
- Ďalšie bónusy z členstva v KILPI klube
Vynikajúca komunikácia a poradenstvo.