- Prehľadný eshop aj s informáciami o objednávke
všetko prebehlo v poriadku
- Prehľadný eshop
- Veľký výber tovaru
- Expresné dodanie
- Krásne zabalené
- Zmysel pre detail
Potešilo oko, pohladilo dušu ❤
Vyborny pristup a komunikacia s pani.
- Vo všetkom spokojnosť
- rýchlosť
- ceny
Ďakujem za rychlé doručenie objednávky. Objednane 10.11 večer 12.11 tovar už v ruke…Objednavala som zavinovačku do autosedačky na leto/jeseň je veľmi dobrá aj do hlbokej vaničky, s nepremokavým povrchom na to obdobie super, teraz som si objednala aj na zimu ta je tiež fajná teplučka s mäkkým povrchom proste super radi sa v ních prechadzame. Ďakujeme
Komunikácia bola výborná, objednávku potvrdili okamžite a tovar bol dodaný hneď v nasledujúci deň. Naviac balíček bol dobre zabalený a darček potešil. Ďakujem:)
Úžasné veci, rýchle doručenie a skvelá komunikácia. Ďakujem určite si ešte niečo objednám
- Super ceny
- Kvalitny tovar
- Milá komunikácia
- Extra rychle dodanie
Obdivujem majiteľku, že si na všetkom dáva tak záležať....komunikacia 100%, balík krásne zabalený, darček k nákupu potešil... určite budem nakupovať aj v budúcnosti
- Velmi rychle a bezproblemove dorucenie
- Kvalitný tovar
- Komunikácia s obchodom
- Doručené v krátkej dobe
Super rýchle dodanie, kvalitný tovar maximálna spokojnosť a cena
KidiLove odporúčame všetkými desiatimi! Som nadmieru spokojná ako s tovarom, tak aj s komunikáciou a aj rýchlym doručením. Pani Klaudia je skvelá, komunikuje, poradí, informuje a hlavne je vidieť, že práca ju baví a váži si svojich zákazníkov. K nákupu som dostala aj darček, veľmi ma potešil, ale čo sa mi veľmi páčilo, bol lístok s poďakovaním. Aj ja ďakujem, že máme KidiLove!! Ste super ! Želám veľa spokojných zákazníkov
Reakcia obchodu KidiLove
ĎAKUJEM KRÁSNE za tieto slová .. práve som "natankovala" energiu minimálne na ďalší týždeň :-)))
- Veľmi rýchle dodanie, krásne všetko zabalené, skvelá komunikácia
- Žiadna
- Len a len pozitivne, super komunikacia a rychle dodanie
- Výborná komunikácia
- navigácia cez telefón k miestu vyzdvihnutia
- Ochota
- Doručenie hneď na druhý deň, tovar presne ako na obrázku / v popise, balenie s detailom poďakovania, úžasný prístup, maximálna spokojnosť.
- Tovar zodpovedá popisu
- Veľmi spokojná aj s tovarom, rýchlym doručením, môžem len a len odporučiť