- Skvelá komunikácia
- Kvalitný tovar
- Oceňujem slovenskú a českú výrobu
- Vyborna komunikacia cez chat. Nadstandardna ochota.
- Super komunikácia
- Určite odporúčam, výborná komunikácia, veľmi rýchle dodanie :)
- Rýchle doručenie
- Zľava pri registrácii
Velmi dobra komunikacia, po objednavke mi bola zo strany majitelky navrhnuta vymena tovaru, aby som nemusela cakat dlho na dodanie, kedze jednu polozku nemali na sklade. Tovar mi bol doruceny na druhy den od potvrdenia objednavky. Hodnotim velmi pozitivne osobny a ustretovy pristup k zakaznikovi.
- Promtnosť, kvalita, dostupnosť v oblasti poradenstva, zmysle pre detail
Radosť nakupovať:-), ďakujem.
Odporúčam.Velmi dobrá komunikácia,rýchle dodanie a kvalitné produkty. Ďakujem
- Tovar taký ako mal byt
- Komunikacia s obchodom na vysokej úrovni, s pani sme poriesili express dodanie, vychádzala maximálne v ustrety, preverila a vybavil. Odporúčam všetkými 10timi :)
- Nemám.
- Perfektna komunikacia s eshopom,
- Rychle dorucenie
- Mila pani na zakaznickej podpore
Rýchla komunikácia aj dodanie
- Rýchle doručenie
- Veľmi dobrá komunikácia s obchodom
- Tovar som obdržala a som veľmi spokojná.Splna všetky moje požiadavky čo sa tyka kvality a hlavne spĺňa účel. Rukavice sú teplé a hrejivé.
Veľmi mi pani nikde som nevedela zohnať fusak tak jak sľúbila tak to aj bolo Dakujem
Všetko bolo ok, promptné dodanie
- skvelý e-shop. Vynikajúca komunikácia,príjemné jednanie,rýchle vybavenie.Tovar super stav,ceny primerané.Pani z eshopu poslala 2 maily kt.som si nevšimla,tak pre istotu aj zavolala a vyriešili sme problém s dopravou raz-dva. Určite odporúčam.
- Dodanie v sľúbenej lehote
- Kvalitný tovar
- Pekne zabalené
- Zlavove kupóny k objednavke
Tovar mi bol doručený v uvedenej lehote! Som spokojná aj s obchodom, aj s tovarom, aj s doručením! Určite by som odporučila tento obchod aj inému
Ja som spokojna. Pani mi poslala mail a este aj zavolala, (kedze som si nevsimla mail, ktory poslala) s navrhom ci mi balik moze poslat radsej kurierom. Vraj budem mat doma balik uz na druhy den. Ja som mala dodanie cez PACETU a to by mi vraj prislo az o tyzden. Tak ma to celkom potesilo. Pani bola v telefonate velmi prijemna. Balik mi dorazil a na moje prekvapenie, tam bol pribaleny darcek, za ktory velmi pekne dakujem
- rýchle vybavenie objednávky
- milý prístup :)