- Promptné dodanie tovaru.
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne za milé slová , trošku neskôr reagujeme, lebo sme sa venovali stale len tej kave a kavovarom a všetkemu s tym suvisiacemu:)
- Rýchle, ústretové a profesionálne jednanie.
spokojnost
Rýchlosť, spoľahlivosť, kvalita
- Rychle vybavenie obj.
- Dobrý výber
- Super zákaznícky servis - zavolajú, poradia
Kupoval som kávovar a príslušenstvo - tovar došiel v poriadku a káva z neho je super, takže za mňa spokojnosť.
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
- Rýchlo vybavené objednávky.
- Super prístup.
- Výber
- Rýchlosť
- Veľká ochota a profesionálnosť
Sortiment
Rychlost dodania
Primerane ceny na dnesnu dobu -
- Dosť široký sortiment
- Ceny ok.
- Rýchle spracovanie objednávky
- Robia to, čo máju radi robiť
- rychle dodanie,osobny pristup
- Dobre ceny, rýchle dodanie, skvelá komunikácia
- Vždy je všetko na 100%
- Ochota a profesionálny prístup.
Obchod je na vysokej úrovni. A hlavne majiteľ sa sprava veľmi profesionálne a priateľsky. Všetko dopodrobna vysvetli a nenúti predaj výrobkov. Ochotne poradí a pomôže.
Vzhľadom na to, že v tomto e-obchode som nakupoval už viackrát, tak to už samo hovorí o tom, že som veľmi spokojný. Pokiaľ sa niečo nepokazí, nemám dôvod vyhľadávať iný obchod.
- Vyhodna cena tovaru, ktory som hladala
- Rychle vybavenie objednavky
- Komunikacia so zakaznikom
- Moznost platby na dobierku, aj kartou u kurierskej spolocnosti
Ocenujem, ze eshop reagoval na moju poznamku v objednavke a kontaktoval hned po prijati mojej objednavky. Tovar bol odoslany tak, ako pisu na stranke, dorucenie vcas a bez problemov. Moj prvy nakup v tomto obchode, uz viem, kde mam hladat nabuduce :)
- Kvalita kávy
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
- hľadaný tovar za primeranú cenu
- tovar skladom do 2dni u Vás
- Poďakovanie za objednávku a dotazník
- Výborná komunikácia a ochota