Bol som prekvapený ako rýchlo tovar dorazil. Ďakujem za papierik s nápisom "vďaka" ktorý som našiel v krabici od tovaru. V týchto časoch keď sa velmi rýchlo vieme nenávidieť takáto drobná pozornosť poteši a hneď mi spravila lepší deň.
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
Dobrý deň, my ďakujeme za Váš čas napísať par milych slov, objednavky sa snažíme poslať čo najskôr, veď aj sami sme zakaznikmi a keď si niečo niekde objednáme, tiež to chceme doma hneď:) . PEkné chvíľky pri dobrej kávičke želajú Szabovci z KAVASHOPu.
- Rýchle jednanie,ešte rýchlejšie vybavenie a doručenie
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
Vďaka za povoleny doping a pekné chvíľky pri dobrej kávičke želajú Szabovci z KAVASHOPu.
- v obchode nakupujem roky pretoze ma kvalitne vyrobky za vyborne ceny a osobny pristup k zakaznikovi ktoremu je pripraveny vzdy pomoct s vyberom produktov a najlepsie poradit
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ĎAKUJEME veľmi pekne za povolené povzbudzujúce a podporné prostriedky. Príjemné chviľky pri dobrej kávičke Vám želajú Szabovci.
- Profesionálne jednanie, výber tovaru
- Nemám výhrady.
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne, že ste si našli čas nám dať par slovíčok , ktoré nás potešia rovnako ako dobrá kávička. Pekný deň želajú Szabovci z KAVASHOPu.
Dlhoročná spokojnosť
ďakujeme za dovolene podporné prostriedky:) Zdravia Szabovci z KAVASHOPu
- Ochotny personal / majitel
- Mozny osobny odber v Pezinku
- Skvela komunikacia
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne za slova so silne povzbudzujúcimi účinkami , Pekné chvilky pri dobrej kavičke žela Jakub z KAVASHOPu
- nakup prebehol rychlo a bez akychkolvek problémov
- žiadne
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme, za povoleny doping, makame ďalej. Príjemné chviľky pri dobrej kavičke žela Jakub z KAVASHOPu
- Dobré ceny
- Rýchlosť dodania
- Široký sortiment
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme za dovolene podporne prostriedky, ktoré nas veľmi potešili. PEkný deň pri dobrej kávičke želajú Szabovci z KAVASHOP.sk
- super ceny
- Personál, milý úžasný ľudia
- Kvalita produktov
- Milé prekvapenie ktoré poteší v balíčku :D
- Ceny
Rýchlosť dodania bola extrémna čakal som že to nestihne prísť do sviatkov ale prišlo všetko v poriadku, jediné pri čom som možno zaváhal pri objednávaní tak taká ta "casual" eshop stránka, ale neoľutoval som a som veľmi rád.
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne a tešime sa a upgrade retro webu mame v dlhom zozname uloh a aktivit:) .
Pekne chviľky pri dobrej kavičke želajú Szabovci z KAVASHOPu. -
- výborné ceny
- rýchlosť dodania
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
vďaka za pozitivny feedback a želame Prijemne chvilky pri dobrej kávičke. Iveta z KAVASHOP.sk
- Velmi ochotny a ustretovy personal, vysoka uroven profesiknakity ODPORUCAM
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme pekne za dobitie energie v tomto vianočnom ošiale:) Zdravia Szabovci z KAVASHOPu
- vsetko pre kavickarov na jednom mieste
- ochotne vedia poradit
s obchodom a nakupom som velmi spokojny, najlepsie je, ze s tym co predavaju maju aj skusenosti a vedia realne poradit
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne za povolené podporné prostriedky, ktoré nám dodávajú energiu a radosť do práce. Pekný deň pri dobrej kávičke želajú Szabovci z KAVASHOPu
- Prehľadnosť
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne a želáme príjemné chvÍľky pri kávičke ! Szabovci z KAVASHOPu
- rýchlosť dodania
tovar nemal slovenský návod v tlačenej forme, čo je povinnosť pri predaji
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
Dobry deň ďakujeme za spatnú vazbu, dajte nam prosim vedieť na [email protected] a dopošleme v el. forme navod, alebo vytlačime a dopošleme poštou. Vďaka a pekný deň želaju Szabovci z KAVASHOPu.
- Cena, komunikácia, rýchlosť dodania objednaného tovaru
ďakujeme veľmi pekne ! Pekný deň želá Iveta z KAVASHOPu
- komunikacia, rychla a efektivna
- dodanie, rychle
- nasiel sa maly zadrhel, ktory kavashop.sk vybavil obratom a bez komplikacii
- mily pristup ludi z e-shopu
- nenasli sme
Obchod odporucame, kupovali sme set salok ako darcek, nasli sme tu, vybrali, objednali, prevzali a zaplatili. Vsetko prebehlo hladko a ocenujeme mily pristup personalu a hladku rychlu komunikaciu.
ďakujemeeeee za pozitivnu energiu do žíl:) Zdravia Szabovci z KAVASHOPu
rychle dodanie
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
super vďaka tešime sa. Pozdravuju Szabovci z KAVASHOPu!
- bleskove dorucenie
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
super vďaka za milý feedback, doplnilo nám to palivo:) . Zdravia Szabovci z KAVASHOPu
- Rýchle zaslanie
Reakcia obchodu KAVASHOP.SK
ďakujeme veľmi pekne a tešíme sa. Príjemne chvíľky pri dobrej kavičke želaju Szabovci z KAVSHOPu