Kaufland.sk — Heureka.sk
Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar dosiel poskodeny, ziadna ochrana / papierove vystuzenie produktu, iba na volno dane do vacsej krabice a odoslane.

Pokiaľ nevyplníte v objednávke všetky svoje údaje do posledného detailu, nedostanete sa k jej úspešnému odoslaniu. No v termíne doručenia zásielky Vám príde email, že tovar nemohol byť doručený, nakoľko nie je úplná adresa. Tento obchod prepravcovi neposkytne ani kompletnú adresu. A už vôbec nie Vaše telefónne číslo. A tým pádom Vám tovar nevedia doručiť. A keď sa chcete niekde dopátrať, kde sa nachádza Váš balík, za ktorý ste si vopred zaplatili, tak to máte zasa problém, lebo telefón na predajcu nie je nikde uvedený. Takže s ním môžete komunikovať iba prostredníctvom e-mailu. A namiesto nejakej pomoci sa Vás bude snažiť skôr presvedčiť o tom, aby ste sa u nich zamestnali, prípadne si niečo ďalšie kúpili...
    Nakupoval som z tejto spoločnosti prvý a určite aj posledný krát. Toto je pre mňa veľmi zlý obchodný partner!

Som veľmi spokojná len odporúčam

Dobrý deň, tovar zatiaľ nedoručil, objednala som 28.11 a je uvedená dodacia lehota medzi 13 - 27.12

Tovar prišiel v poriadku, akurát krabica s klávesnicou bola premliaždená. Asi nešetrným zabalením.

• rýchla doručenie
    • nič

• Stále čakám na dodanie tovaru, už cca 10 dní

Č. zákazníka: 8041071071

Potvrdenie o zaslaní vašej objednávky

nasledovné položky z vašej objednávky z 27.11.2023 boli práve odoslané.

Predajca
    Mormark

Číslo objednávky
    ML4PXAP

Cover
    Záhradná lavica na kolená s mäkkým vankúšom na kolená | KNEEBENCH

Zasiela: Slovakia Post
    Sledovacie číslo: EB712848464SK

Sledovať balík

Podrobnosti o statuse vašej zásielky nájdete v časti Moje objednávky. Nájdete tam aj faktúry, kontakt na tím zákazníckej podpory alebo predajcu vašich produktov a aj informácie o tom, ako postupovať pri vrátení produktu.

P

• Ponuka tovaru, ktorý nebol v iných obchodoch.

rychla dodavka, dobra informovanost o zasielke, tovar doruceny vcas a bez zavad

Rychle dodanie tovar podla popisu vsetko vyborne

• Su velmi spoľahlivý a spokojnosť nákupu.Dakujem

Prvý krát som u vás nakupovala, som spokojná.

Rýchle vybavenie a doručenie domov

• Ceny vybraného tovaru bez dopravného
    • Rýchle dodanie
    • Žiadne

platba dopredu a dlhe dodanie

• 100 %

• Cena
    • Rychlost dorucenia

Objednavka dorazila pomerne rychlo a bez problemov.

• Široký sortiment tovarov

Rýchlosť dodania

• Platba vopred tovar nedošiel !

Mám veľmi zlú skúsenosť a budem každého ohovárať aby si nič neobjednal z Vašej stránky!! Za tovar som zaplatila dopredu, kedže iná možnosť nie je a tovar mi nedošiel. Informovala som sa podľa sledovania zasielky tak bol iba vytvorený hárok ( číslo zásielky) ale fyzicky žiadny tovar odoslaný nebol! Fuj hanba !!!! Veľké sklamanie ako okrádajú ľudí!!

Reakcia obchodu Kaufland.sk

Vážený zákazník online trhoviska Kaufland.sk,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Je nám veľmi ľúto, že ste mali negatívnu skúsenosť a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Žiaľ, vo svojom hodnotení ste neuviedli žiadne údaje, ktoré by nám umožnili nájsť alebo preveriť vašu záležitosť. Preto vás prosíme, aby ste nás kontaktovali priamo prostredníctvom svojho zákazníckeho účtu (tam vyberte príslušnú objednávku). Prípade sa na nás môžete obrátiť aj prostredníctvom nasledujúceho kontaktného formulára: https://www.kaufland.sk/contact/form.
    váš tím Kaufland.sk

• 100% spokojnosť