RýCHLE DODANIE.
- Dobrý pomer cena/kvalita
- Snažili sa priebežne zisťovať termín doručenia, keďže meškalo naskladnenie od výrobcu
Keďže sú sprostredkovateľom, sú závislí od výrobcu a termín doručenia je len "orientačný". Objednajte si tovar s dostatočnou časovou rezervou
Som absolútne nespokojná. Nemám ani tovar, ani peniaze (cca 370€), nikto nekomunikuje, situácia sa nerieši. Zvažujem riešenie cez políciu.
Dlhá doba čakania na tovar,prvú objednávku som musela zrušiť kôli dlhému čakaniu a druhý pokus i y tovar čakám ešte to ár nedorazil 7 dni
Jeden z tovarov mi bol doručený iný, ako som si objednala. Je síce podobný , ale objednala som si iný.
- Spokojnost, komunikacia super, ziadny problem, ochota riesit akykolvek problem, dakujem
- Veľký výber tovaru.
- Dobré ceny.
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchle dodanie tovaru.
- Zasielanie informácií kde je tovar.
- 13 dní a tovar stále nedodany....:(
- Konkurencne ceny
- Istota, ze predajcovia su prevereni
Kupoval som hodinky, cena na nete okolo 140€, checkol som Kaufland a sup za polovicu.
- Tovar poškodený.
- Neúplný .
- Žiadne oznámenie,že prišiel - zlyhala kuriérska služba. Žiaden PIN k prevzatiu. Samé problémy.
Veľmi by som porozmýšľala, či vôbec by som niečo o objednala cez túto stránku. Veľká nespokojnosť!!!!!!
- Bármit amit eddig rendeltem, mindíg megérkezett. Azt kaptam amit rendeltem, nincsenek lódítások. Elégedettek vagyunk!
Objednavka cez 200€ dalo sa platit iba kartou dopredu a tovar nikde ….
- netransparentné jednanie a klamanie zákazníka
klamanie zákazníka, ponúkanie tovaru ktorý nie je dostupný, dôvod pre postúpenie obchodnej inšpekcií
ďakujeme za vašu spätnú väzbu.
Je nám veľmi ľúto, že ste mali negatívnu skúsenosť a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Na základe vami uvedených údajov sme našli vašu otvorenú žiadosť, do ktorej zatiaľ nebol zapojený náš tím zákazníckej podpory Kaufland.sk. Práve sme ho do tejto žiadosti zapojili. Jej aktuálny priebeh nájdete kedykoľvek vo svojom zákazníckom účte.
váš tím Kaufland.sk -
Sú tam dobré ceny a rôzny tovar.
- Zakúpený tovaru online cez bohvie aký iný eshop a veľký problém s vrátením. Neodporúčam takto nakupovať.
váš tím Kaufland.sk -
- Prehľad vyber .
- Rýchlosť dodania Super
- info o objednavke
- rychle dodanie
- kvalita tovaru
- Dobré cena, rýchle doručenie.
- Včasné neposkodene
- Dobra cena
Odporucam rad tu nakupujem dobre ceny rychle dorucenia ďakujem
- Tovar bol poškodený, prešiel týždeň ale reklamácia nebola vyriešená.
váš tím Kaufland.sk