Dobre poradenstvo

Ďakujem za rýchle dodanie tovaru, ktorý bol kvalitne zabalený a dodaný :-)

Tovar bol velmi rychlo dodany, vyhovujuco zabaleny. Tovar kvalitativne aj vyzorovo zodpovedal ocakavaniu.

Ochota, profi prístup, rýchla dodávka až domov.

Kameň bol obrástený zeleným machom, gneis 5 cm aj veľa polamaných kusov,veľmi zaprasené od nánosov prachu.
    Celkovo som každý jeden musela precistiť kefou. Po nalepení spokojnosť, ale veľmi prácne.

Rýchla dodávka, super komunikácia.

• Vybavené do 5 dní.

Komunikacia so zakazmikom maximálne ústretová, objednávka bola doručená včas a bez akýchkoľvek problémov. Nakupoval som od tejto firmy už viackrát a môžem len odporučiť.

• Dobré skúsenosti

• Veľmi ochotný

• Slabá komunikácia obchodu so zákazníkom. Neposkytujú informáciu o termíne doručenia objednávky. Nakupoval som tam už dva krát.

Vyborny pristup predajcu. Reakcia na email a otazky do 24 hodin. Vrelo odporucam.

• Rychle dodanie skladom

Nakupoval som už druhýkrát, so spôsobom jednania, poradenstvom ohľadom vhodnosti použitia daného produktu a spôsobu realizácie, dodaním tovaru vo veľmi krátkej dobe vzhľadom na skutočnosť, že medzi objednaním a dodaním bola sobota a nedeľa, ako aj primeranej cene, som s obchodom veľmi spokojný a ak by som v budúcnosti potreboval podobný sortiment, určite sa na Kameň Skalica obrátim.

Rýchle jednanie aj dodanie, môžem len odporúčať

• promtné riešenie objednávky

treba si davat pozor co zakaznik obiednava !

• Všetko podľa dohovoru.

• Nakupovala som tu prvýkrát, takže skúsenosti len nadobúdam, ale prvý dojem je dobrý.

• Chybí možnost online platby kartou.
    • Smluvní kurýrní služba mne vůbec nekontaktovala, že bude zásilku doručovat