- Rychlost
- Dostupnost
Dobrý deň. Ďakujeme že ste si našli čas a napísali nám recenziu.
Naše služby sa snažíme stále zlepšovať k spokojnosti zákazníkov. [email protected] -
- Ziadna
Dobrý deň. Ďakujeme že ste si našli čas a napísali nám recenziu.
- prvý krát som u Vás nakupovala, ale určite nie posledný!!!
Výhoda
Rýchle dodanie.
Spokojnost
- Komunikacia
- Veci, čo inde nekupim
Dobrý deň. Ďakujeme že ste si našli čas a napísali nám recenziu.
- Rýchle dodanie a reaguje na zmenu . Veľká ochota.
- Rychly dodaj
- rychle doručenie
- ponúknutá alternatíva
Dobrý deň. Ďakujeme že ste si našli čas a napísali nám recenziu.
- Bol som spokojný s obchodom, ak sa ma na to bude niekto pýtať, tak mu obchod odporučím
Dobrý deň. Ďakujeme že ste si našli čas a napísali nám recenziu.
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, ochotní personál, ústretová komunikácia.
- Rýchlosť, super, som spokojná
Reakcia obchodu www.kamenik.sk
Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za recenziu, naše služby sa snažíme stále zlepšovať k spokojnosti zákazníkov. [email protected]
Tovar mi bol doručený v danom termíne
- široký sortiment produktov
- dlhé expedovanie tovaru ktorý písali na stránke že bol skladom
Reakcia obchodu www.kamenik.sk
Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za recenziu. Vaša objednávka bola expedovaná na piaty pracovný deň, čo je pri dodaní 5-7 prac. dní bežný termín. Naše služby sa snažíme stále zlepšovať k spokojnosti zákazníkov. [email protected]
- Expresná rýchlosť
spokojnosť