Prihlásiť sa a pridať recenziu

- tovar nezodpovedá obrázku
    - kurierska spoločnosť nedodala tovar na miesto objednania, ale rozhodla sa ho umiestnit do Alza boxu napriek tomu, ze kurier bol 10metrov od odovzdania tovaru a dopravu som zaplatila

Super.

• Veľmi rýchle vybavenie. Produkty sú ako na obrázku

• Super, odporúčam,krásna kabelka

Najpr mi bolo oznámemé telefonicky, že kabelku nemajú. Potom mi mailom oznámili, že ju posielajú a doteraz neprišla, tak neviem čo je vo veci.

• Nedostatočná komunikácia pri objednavke, predajca uvadza doručenie za 1-2 dni, čo je zavádzajúce. Moje skusenosti sú, len a len negativne. Po platbe gopay, informativny email poslali az po 5tich prac.dnoch a tovar, objednaný dňa 27.4.2020 nemam do dnešného dňa 11.5.2020 doručený . :(

Zásielka nedorazila peniaze mi boli z účtu odpísané a na mail s otázkou čo je s mojou objednávkou mi nikto neodpísal

• rýchle, kvalitné

Na objednávku čakám už druhý týžden. Po vyše týždni som písala kde je zrada a že kabelku nemaju. Ok. Vybrala som inú a ta mi ešte neprišla. A to som ju chcela teraz v sobotu darovať.

Nakupovala som prvýkrát , z mojej strany spokojnosť . Ďakujem

• Zaplateny tovar mi nebol doruceny ani po troch tyzdnoch...

• rýchle doručenie
    • trochu vyššie ceny

Taška resp. drevený krúžok, ktorý drží rúčku bol polámany z troch častí a dokonca jedna časť chýbala. Z toho je zrejme, že k tomu nedošlo pri preprave tovaru, ale uz pri expedícii.

Je to pass... objednavku ani nevybavili ani na email neodpisuju a ani sa neda pozriet jej stav bo maju lowbackend web (http error 500)

Zla komunikacia,ziadne info co sa deje s objednavkou

Objednaný tovar, listová kožená kabelka Kbas vizuálne ani kvalitatívne nezodpovedal fotografii na webovej stránke obchodu, v porovnaní s inzerovaným produktom bola na výrobu kabelky použitá iná, viditeľne nekvalitná koža, iný sposob šitia z ktorého viseli nezapracovné nite, lesklá koža bola nahradené matnou akoby už použitou kožou, látkový vzor bol v porovnaní s fotografiu na webe iný, tovar som vrátila, pani mi až na výslovné vyžiadanie (nie automaticky) vydala potvrdenie o vrátení tovaru s prísľubom vrátenia peňazí na účet (aj keď som tovar platila v hotovosti a podľa zákona by mi mala platbu aj ona vrátiť v hotovosti, tvrdila, že v hotovosti mi vrátiť peniaze "cez registračnú pokladňu nie je schopná"), dnes ubehlo 14 dní, ktoré mal obchod na vrátenie peňazí, peniaze mi doteraz neprišli.

• 30 %

Tovar objednany pred 3 tyzdnami doteraz nemam!!!! Napriek tomu, ze na stranke je uverejnena dodacia doba 1-2 dni. Uz 4x mi dodaciu dobu zmenili, v telefone sa mam pocit iba vyhovaraju, uz tu nebudem objednavat.

• Široký výber tovaru
    • Príjemné ceny
    • Zaujímavý tovar
    • Tovar na obrázku webu (malý košík za cca 6,- €) vyzeral úplne inak ako v skutočnosti.
    • Spomínaný malý košík je prakticky nepoužiteľný, nedá sa pohodlne chytiť do ruky, v podstate vôbec sa nedá chytiť. Ale nechce sa mi ho už vracať, nakoľko cena sa dá zniesť. Môžem ho mať skôr ako dekoráciu niekde doma, síce momentálne neviem kde, ale možno raz.
    • Ostatné je všetko OK a určite tu budem naďalej nakupovať.

Krásny košík, všetci mi závidia a som in :)

• veľký výber
    • nie vždy z obrázku je možné zistiť kvalitu