- kvalitný tovar známych značiek
- dobré ceny
- Tovar mi bol dodaný velmi rýchle
Nie je to veľká nevýhoda, ale ostala som prekvapená. Prišla mi potvrdená objednávka, viac sa neozvali, len jedno ráno mi prišla sms o doručení tovaru. Chýbala mi info, že tovar je už odoslaný.
- Tovar mi bol zaslany v priebehu 24 hodin. Doruceny do 2 dni od objednania - fantazia.
- Kvalita topanok na jednotku. Vsetko sedelo s popisom na webe a s obrazkom. Takze maximalna spokojnost.
Topánky boli zrejme stiahnuté z obchodu, pretože pri pravej sú viditeľné známky po skúšaní, dokonca aj odretie.
- Rýchle dodanie a výborná komunikácia
- žiadna
Kabelka mi prišla v poriadku a je veľmi pekná:-)
- rýchle doručenie, ústretovosť, veľmi som spokojná
- z obchodu pri oznámení odstúpenia od kúpy nikto nereagoval a peniaze mi nie sú doručené ani po uplynutí 14 dňovej lehoty
- Tovar mi ešte neprišiel a ani nemám odpoveď,či vôbec dorazí
Veľmi ochotná pani,pri reklamácií mi vyšla v ústrety,nebol problém s vrátením tovaru,krásne vecičky,určite si v obchode niečo v budúcnosti zakúpim
mám dobré skúsenosti
som veľmi spokojná, milá obsluha, pohotovosť, ústretovosť
- ústretovosť, profesionálny prístup
- vždy rýchle dodanie
- Som nadmieru spokojná s prístupom majiteľky obchodu
- rada objednávam na tejto stránke-malé čísla topánok majú
- výhoda
- Poslali mi za 56 € zničené topanky, ktoré už niekto nosil. Spodok špinavý, kožená časť doškrabaná.
- Rychle dodanie
- rýchle doručenie tovaru
S Vašimi službami som veľmi spokojná.Tovar ja užasný,som stálou zákazníčkou.Často chodím do Bardejova a stále si u Vás niečo vyberiem.s Pozdravom Jana Letová,Mgr.