Velmii rychlo vybvena objednava.Za dva dni bol doruceny tovar az z Ostravy na Vychod Slovenska.

• rýchlosť

• Rýchla komunikácia

S obchodom som veľmi spokojný, nakupujem u nich pravidelne, rýchle doručenie, dobrá komunikácia, raz sa stalo, že v balení niečo chýbalo (nebola to ich chyba) vyžiadali to od výrobcu a dodali mi to. 10/10

• Rýchle dodanie tovaru.

Pohodovy obchod..vrelo odporucam..

• Super ! Rýchle objednanie, doručenie, dobrá cena,...!

Obchod odporucam..komunikacia milom na urovni..aj dpd..

• Najnižšia cena
    • dobrá značka+ výkon

• Otrasné doručenie! Žiadna info dopredu o doručení, dorucovateľ pred domom a vtedy telefonuje, ja v robote 25 km ďaleko. DPD = najhoršia voľba. Tovar sa dá vyzdvihnúť v predajni od 9.00 do 17.00. Ja pracujem od 9.00 do 17.00 ale 25 km ďaleko od predajne medu,kde bola zásielka uložená. Ak nebude iná možnosť doručenia ( Alza, Packeta a pod.) tak si už nič neobjednám z vašej firmy.
    • Žiadna možnosť tlf doplnenia objednávky. Raz 21 minút, druhý raz 9. Druhý deň 11 minút a žiadna odozva. Tak som si 256 M SD kartu kúpil cez Alzu. Mimochodom, o 21.30 objednané, v 10.30 druhý deň dodané!!! Do Alza boxu, pohodlne som si ju vybral po ceste z roboty.

Tovar výborný, komunikácia hrozná - nemožná. Dodanie tovaru jedna katastrofa. Obchod je ešte v minulom storočí !!!

• Super všetko. PROFESIONALITA

• Rýchle dodanie

• Dobré ceny
    • Rýchle doručenie

• Odporúčam, veľmi ústretový trošku nedorozumenie na začiatku nákupu a predajca okamžite urobil nápravu, takže som veľmi spokojný. Ďakujem

• Objednavka vynavena vcas bez akychkolvek problemov.

• výhodná cena

Široký výber. Cena.

• Expresné dodanie

• Ochotný personál, rýchlosť doručenia.

rýchlo, spoľahlivo, bez problémov