Hned som peniaze previedla ale tovaf este neprisiel.

Reakcia obchodu jutomshop

Dobrý deň paní Rendeková, veľmi nás mrzí Vaša recenzia. Objednala ste si v dňoch voľna so zaslaním do Nemecka, s platbou bankovým prevodom zo zahraničia. Platba bola pripísaná až 3.1.2019. Ihneď v ten rovnaký deň sme zásielku odoslali, však bol víkend, teda sa to pretiahlo. Navyše snehové podmienky teraz obmedzujú dopravu a nejde predpokladať, že budete mať zásielku počas 2 dní.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• zápalná šnúra nemá 5m možno tak 3 ide o zavádzanie zákazníka

Reakcia obchodu jutomshop

Dobrý deň pán Vardzaľ, mrzí Nás Vaša recenzia. O to viac, keď ste si urobil celkovú objednávku za 5 Euro. Už pri objednávke ste si sťažoval na cenu dopravy, teda berieme túto Vašu recenziu, ako jasný zámer poškodiť nás. Šnúr predávame strašne veľa a nikdy si nikto nesťažoval na jej dĺžku. Navyše sú šnúry zabalené originálne a ako sme už napísali, nikdy si nikto nesťažoval, že by výrobca do balíčka dával kratšiu dĺžku.

Jutomshop.sk

• lebo

• Nedoslo mi to na silvester rakovina more

Dobrý deň pán Varga,

ohľadom Vašej objednávky sme sa s Vami snažili spojiť, pretože objednávky ako bola Vaša overujeme telefonicky (zo skúsenosti, kedy sa nám obdobné objednávky vracia neprevzaté ), aby sme zistili, či sa nejedná o dieťa alebo podvod. Bohužiaľ sme sa nedovolali, teda sme objednávku ani neodoslali.

• nedodali mi jeden výrobok, pričom ho mali na sklade, ani ma o tom neinformovali