Nemôžem hodnotiť produkty, ktoré boli objednané 21.10. a do dnešného dňa ešte tovar nedorazil.
Reakcia obchodu juniorpapier
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za dlhšiu dobu dodania, momentálne sme vyťažený čo sa týka objednávok a predvianočného obdobia.
Objednávky budú určite doručené. Pre viac informácií o Vašej objednávke nám môžete zavolať alebo napísať na sociálnych sieťach.
Tím Juniorpapier -
Tovar, ktorý som zaplatila, napokon nebol na sklade. Peniaze mi vrátili, ale tovar naďalej prezentovali na sklade. Potom "dostupnosť 7 dní", tak som pisala email, či ho teda majú alebo nie a žiadna odpoveď. Otrasná komunikácia aj prístup k zákazníkom
Reakcia obchodu juniorpapier
Žiaľ, mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť. Snažíme sa čo najviac vždy vyhovieť našim zákazníkom. Ak nastane nejaký problém, vždy nás prosím kontaktujte, aby sme ho vedeli vyriešiť.
Ďakujeme -
- Tovar mi bol doručený až po telefonickej urgencii.
- Dlhá doba dodania, zaplatený tovar on line, prostredníctvom karty, dňa 27.9.2021 tovar mi nebol dodaný, na stránke žiadne údaje o tom, v akom stave sa moja objednávka nachadza, žiadna komunikácia zo stranyprwdajcu
Reakcia obchodu juniorpapier
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Vždy sa snažíme v čo najkratšom čase vyhovieť našim zákazníkom. V budúcnosti nás môžete kontaktovať aj pomocou FB alebo IG, kde Vám radi poradíme a informujeme Vás aj ohľadom objednávky.
Tím Juniorpapier -
Obchod zamieňa tovar ako mu vyhovuje. Namiesto toho, aby zákazníka upozornili, že objednaný tovar nemajú, len aby neprišli o tržbu, pošlú automaticky náhradu. Keby že chcem niečo iné, viem si to objednať.
Dotazník spokojnosti predbehol vybavenie objednavky...tovar mi, žiaľ, nebol doposiaľ doručený.
Zo strany obchodu žiadna komunikácia.Reakcia obchodu juniorpapier
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že nie ste spokojná s našim obchodom. Momentálne je naša doba doručenia 8-10 dní z dôvodu preťaženia skladu. Informáciu máme aj na našom eshope.
Ak potrebujete poradiť alebo niečo ohľadom objednávky, môžte nás kontaktovať aj našom facebooku alebo instragrame.
Tím Juniorpapier -
tovar ani po týždni nebol doručený, ani oznámenie kde sa nachádza
Reakcia obchodu juniorpapier
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za predĺženú dobu čakania, momentálne je dodacia doba 8-12 dní z dôvodu vyťaženia skladu. Túto informáciu máme aj na našom eshope.
Tím Juniorpapier -
Kúpil som sášky do Vákuovačky, bohužial Vákuovačka profi podotýkam tieto aní nezavarila. nakoľko som použil jeden sáčok zo 100 reklamácia neuznaná. prišiel som o 16€
Tovar mi neprišiel... A prešiel už týždeň.
Reakcia obchodu juniorpapier
Dobrý deň, momentálna doba dodania je 8-12 dní z dôvodu vyťaženia skladu. Túto informáciu máme zverejnenú aj na našom eshope.
Ďakujeme za pochopenie.
Tím Juniorpapier -
Objednane pred tyzdnom a ziadne info o dalsom stave objednavky som nedostala a stale nan cakam. Hlavne ze hodnotenie mi stihli uz poslat. Snad mi pride aj tovar.
Tovar ani po týždni nebol odoslaný, zažiadala som teda o storno objednávky, na ktoré zatiaľ nikto nereagoval.
Reakcia obchodu juniorpapier
Ospravedlňujeme sa za komplikácie no z dôvodu vyťaženia skladu avizujeme na našom e-shope, že dodacia doba sa pohybuje 8-12dní.
Tím Juniorpapier.sk -
Strašne im to dlho trva zasielku pošlu tak že tam niektory tovar chyba ani nedaju vedieť.
Reakcia obchodu juniorpapier
Ospravedlňujeme sa, momentálna doba dodania je 8-12 dní nakoľko máme vyťažený sklad.
Tím Juniorpapier.sk -
- Nie všade si vážia zákazníka a dostane darček k objednávke aj zošit za pár eur potešil
Čo sa mne napacilo bolo že mi prišiel balík niekam inam ako bolo uvedené
Tovar, ktorý bol uvedený ako skladom mi ani po týždni nedorazil.
- objednavka nebola dodana komplet,aj ked som na to upozornil obchod
objednavka neboladodana komplet aj ked som na to upozornil obchod v poznamke
Reakcia obchodu juniorpapier
Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Budeme robiť všetko preto, aby sa táto skutočnosť nezopakovala.
Team Juniorpapier.sk -
Objednávka urobená v utorok , tovar mal byť skladom. O týždeň v utorok objednávka stále nedodaná.
Reakcia obchodu juniorpapier
Ďakujeme Vám za hodnotenie. Mrzí nás, dlhšia čakacia doba. Urobíme všetko preto, aby sa podobná chyba už nezopakovala. Veríme, že našu stránku navštívite aj pri ďalšej objednávke.
JUNIORpapier.sk -
- Dlhá doba dodania, iná ako uvádza eshop pri objednávke
Sklamanie
- Dostatok tovaru na výber
- Celkom prehľadný shop
- Neviem koľko kusov majú skladom
- Nekomunikujú ak niečo nie je skladom
- Objednané 12teho a po týždni žiaden tovar, žiadny mail čo bude/nebude
Neviem prečo mi aspoň niekto nenapíše prečo mi ešte neprišla zásielka keď som všetko objednané mal v zelenom "skladom". Ak sa stala nejaká chyba, tak by mali hneď volať/písať a riešiť. Ešteže som neplatil vopred.
- Extrémne dlhá dodacia doba
Objednala som poháriky nedeľu, pondelok mi prišiel potvrdzujúci mail, že balík je podaný na pošte. Prešiel od vtedy celý týždeň a balík stále nikde. Ak to nepodali na poštu v Číne tak tomu fakt nerozumiem. Keby aspoň poslali odvtedy mail o tom, kedy to príde, alebo že ich to mrzí že to tak trvá bolo by to okej. Ostatné eshopy vedia poslať veci tak, že ich mám do dvoch dní doma.
Reakcia obchodu juniorpapier
Mrzí nás vzniknutá situácia ohľadom Vašej obejdnávky.
Tovar Vám bude doručený v najbližších dňoch. Za dlhšiu dobu doručenia sa opravedlňujeme. Urobíme všetko preto, aby sa podobná chyba už nezopakovala. Veríme, že našu stránku navštívite aj pri ďalšej objednávke.
JUNIORpapier.sk -
- Tovar som do dnešného dňa vôbec nedostala ani len sa neozvali.